1. 1001.
    +2
    sevgili 2013 versiyon ben
    sevgilini sakın üzme , bir kere ağlattın ve ne kadar üzüldüğünü gördün o yüzden hep içinden geleni yap mantıklı davran. eğer bişey oldu da ayrıldıysanız da dimdik önüne bak.ha bide çalış amk sakın alttan der mers bırakayım deme erasmusa gidicen amk.

    1 yıl sonra olanlar edit:eski sevgilimin dıbına koyim kız manyağın teki çıktı kızı ter ettikten sonra o kadar mutlu oldum ki yüzüme gözüme kan geldi resmen rengim solmuş onunla çıkarken,amk uyuzu nasıl bir kızsa benim üniyi kazanmış özellikle geldiğini biliyorum 100 netten düşük yapmayan kız nasıl olur da özele gelmek ister amk .neyse okullar açıldığında görücez anyayı konyayı.(kız bildiğin ruh hastasıydı lan)hazırlığın ilk döneminde tökezledim aslında tökezledik amk sınıfından 5 kişi geçti lan 5 kişi koskoca sınıftan 5 kişi nasıl geçiyo ki hem de biri torpille geçti. erasmusa abanırsan belki giderim lan onda hala umudum var daha fakülteye yeni geçtik sonuçta hazırlık yeni bitti amk .

    bu arada bana şuku veren panpaya selam olsun unutmuştum bu başlığı.

    sevgili 2014 veriyon ben (e bi not daha düşek bari.)

    şu an çok tatlı bir kızdan hoşlanıyorum eğer ileride o kızı üzersen seni giberim o kızla çıkmayı planlıyorum. eski sevgilini ne yaptın bilmiyorum ama bişey oldu da iletişim dahi kurmak istediyse sakın hata yapıp yüz verme. yüz vereceğine git intihar et daha iyi amk asla muhattap olma onunla yapabilirsen tersle amk (gibmek gibi bi hata yapma seni seviyorum diyince senden zor ayrıldı sülük gibi yapıştı gibersen yarra yeriz unutma.)derslerine iyi çalış nolur nolmaz hoca dövüp üniversiteden atılma bak bi research için kadını yerden yere vurmayı planlıyodun. arkadaşlarına iyi davran onlar iyi insanlar. yeteneklerini geliştir .bu arada her yıl kişilik bakımından ve fiziki bakımdan çok olgunlaşmaya başladın bu sene kişilik bakımından çok şeyler kazanıcağını düşünüyorum .eğer birşey olur da benim şu an hoşlandığım kızla çıkmaya başlarsan ve ileride onu üzüp bırakırsan külahları değişiriz demedi deme .

    2019 editi: amk ben neler yaşamışım lan böyle asdfgjklşi
    ···
   tümünü göster