1. 1301.
    +1
    sevgili 2013 versiyon ben,

    senin ben dıbına koyayım o 10 tane dersi verdiysen eger dön zütünü camdan dışarı çıkar bu dönem ha sonrasında bunun ödülü olarak büyük bi alkolik hareket yap sonrasındaysa bi kız bulup 2 gün boyunca aralıksız seviş kız vermezse bile tecavüz et bunun başka bi ödülü olamaz kendine bi sefgili bulduysan ona iyi bak bin bunu da elinden kaçırma 2 ayda spor salonunda kendini iyi geliştir yüzme havuzunu boşlama ve artık kitap okumaya başla muallaknin dölü para biriktir ve yaz tatilinde artık ailenden ayrı bi şekilde tatile git zütüm.
    ···
    1. 1.
      0
      sevgili 2015 versiyon ben,

      yine amk senin. evet biraz önce zütümü camdan dışarı çıakrttım o dersleri verdim çünkü tek seferde. içtim bolca ondan sonra. evet bi kız değil 2 kız da buldum. 1.sini hunharca gibtim. 2.si sevgilim şuan. ama keşke kendime o notu bırakırken kıskanç sevgili yapma diye küçük bi ek yazsaymışım. ebemi gibiyo yemin ederim ya. hayatı zindan etti. bu sene üniversitedeki son senem ve hiç bi tadı kalmadı kız yüzünden amk. vücudu da yapmıştım ne güzel taa ki kız kıskanana kadar. tatile de gidemiyom haliyle. tekrar not bırakıyorum:

      sakın ama sakın asla ve asla (bu kızdan bi kere ayrılmıştın yine yapabilirsin koçum) geri dönme şu karıya yoksa evlencen amk.
      ···
    2. 2.
      0
      2016 sezonunda ben bile kendime şaşırıyorum. Yüksek lisansa başladım lan şaka maka. Fakat kesin bişey var bu kız benim hayatımı gibti. ayrılamıyorum da olaylar yüzünden. kısacası yannanı yedim ben
      ···
    3. 3.
      0
      hayatımın belirli dönemleri sırf bunları okumak için giriş yaparım sözlüğe bu da onlardan birisi. amk hayat çok zor hergün çalış çalış bitmiyor. bu arada kızla da ayrılamadın ya gibtiğimin gurursuzu senin ben evveliyatını gibeyim. neyse ara tatile az kaldı yarın sunumun var yat zıbar bence bir an önce
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster