1. 1301.
    +3
    14 Eylül 2012 Cuma,

    Ulan asosyal doğdun, asosyal büyüdün, Asosyal öleceksin. Sen ne geri zekalı bi mahluksun. Bi insan bi kızın yanında yemek yemeye utandığı için aç kalmaya razı olurmu ? Toplu taşıma araçlarında, yanında bi kız oturduğu için, ineceği durakta inmekten çekinirmi ? Mükemmel bi sesi olduğu, Kullandığı takdirde iyi para kazanacağını bildiği halde, Şarkı söylerken insanların ona baktığı için şarkı söylemekten utanırmı ? Olum sen adam olmazsın lan. Seneye bunu okuyacaksın yine aynı olacaksın. (inşallah olmazsın.)
    Umuyorum, Sevmiyorum dediğin halde, sürekli aklına gelen o kızıda inşallah unutmuş olursun. Kızın facebook' hesabını patlatıp, kendi hesabına seni seviyorum yazıp gönderdikten sonra, kendi hesabındanda ona hayat dersi verdiğini, Kızında bunları okuduğunda;
    "ya saçmalama benim facemi bi gerizekalının teki patlatmış habire herkese bişeyler yolluyo onu ben yazmadım sana" Deyip azarladığını hiç unutturmayacam sana. Herkes senin kadar iyi değil be onur. Kız paraya gitti olum işte. Yedir bu dıbına koyduğumun gerçeklerini yedir kendine.Sen onun istediği adam olamadın. Umuyorum ki, sırf o kızı kıskandırmak uğurunda, facebookta yaratıp, O sahte fake kızla ilişki yapıp, sona kendinide inandırdığın o kızdanda kurtulmuş olursun. Hayatına yeni kızlar sokarsın. Bu dıbına koyduğumun hayatında, hayatını hep başkalarını mutlu etmeye adadın. Kendi mutluluğunu hep unuttun. Bu hayat böyle geçermi oğlum ? Seneye baktığımda bunların hepsini atlatmış olacaksın. Atlatamazsan zaten beraber mutlaka biyerlerden atlarız. Kurtuluruz artık bu çileden. Böyle yürümeyeceğini sende çok iyi buluyosun. Sana son şans 1 sene veriyorum. Seneye bu gün bu yazıyı okuduğunda düzelirsen, hayat gerçekten bize çok güzel olacak. Ama halen aynı olursan, sana tüm benliğimle söz veriyorum. Beraber bu hayata veda edeceğiz. Merak etme sevenin yok. Şu anda bunun farkına vardık. Seneye okuduğundada tekrar hatırlamış olacaksın.
    selametle
    ···
   tümünü göster