1. 1.
    0
    Baldızı olan her erkeğin rüyası sanırım. Hele lolita gibi tatlı, hem ciksi, hem masum, hem kıvılcımlar çaktıracak kadar afet, hem pişmanlık uyandıracak kadar melek olursa... Offffffff..

    Bacanak benim gibi düşünüyor mudur?

    Bilmiyorum... Bildiğim şey şu : Ömürler geçip gidiyor. Acabalar, yasaklar, tabularla geçiyor...

    Belki de, deniz kenarında şezlongta, önü kabarmış minicik ıslak bikinisiyle, güneşin altında yağdan parlayan dipdiri vücuduyla sereserpe yatarken; güneş gözlüklerinin arkasından bana bakarken; yanıma oturup sıcak vücudunu bana yasladığında; göğüslerini kolumda hissettiğimde; onun da aklından benimle ilgili bir şeyler geçiyor da olabilir.

    Belki de, haftalar boyunca kocasından ayrı, bacanağın yalnız bıraktığı baldızımın, o bana karşı tatlı, sevimli, sırnaşık, şımarık hareketlerinin; o çıngır çıngır "eniştem" diye seslenmelerinin altında yatan başka şeyler de olabilir.

    Benim onu istediğim kadar o da beni istiyordur; onu görünce şehvet duymaktan, onunla ilgili fantaziler, hayaller kurmaktan boşu boşuna suçluluk duyuyorumdur belki de...

    Belki de benim sandığım kadar masum bir melek değildir benim güzel baldızım... istekli, şehvetli, oyunbaz, hünerli, becerikli bir ciks yıldızı da olabilir yatakta... Kim bilebilir?

    Bildiğim tek şey... Eğer gerçekten böyleyse... Tinton ihtiyarlar haline geldiğimizde bunun böyle olduğunu bir şekilde öğrenirsem... Çok yanacağım, eminim..
    ···
   tümünü göster