1. 1326.
    +1
    15 eylül 2013
    hala yaşıyosan ölümüne az bi süre kalmıştır herhalde tabi bilmeden beklediğin o değişiklik gerçekleşmediyse.

    üniversite nasıl gidiyo lan, ilk senen de kalmamışsındır inş, gidip cool görüncem diye asosyallik de yapmamışsındır. ortam adamısın sen her yere uyum sağlarsın zamanla.

    kız mevzularında da değişmişsindir umarım, ben 2 kere geç kaldım sen 3. yü yapma giberün aklını kıvama getirince harekete geç sonra arkadaş olup garip triplere giriyoruz samimi davran az, öküz olma. şuan sevdiğim kızı da aklından çıkarmışsındır herhalde 2 oldu sonuçta tecrübelisin artık. kafana göre de birini bulduysan tamamdır sakın yanlış bi şey yapma, zaman makinesiyle gelir giberim seni.

    hayatından gereksiz insanları da çıkar artık. seni gibmeye çalışmakdan başka bi tak yapmıyolar, arada ufak tefek iyiliklerle seni kandırmalarına izin verme senden
    çaldıkları her zaman daha büyük şeyler oldu şimdiye kadar.

    abini de gibtir etmişsindir artık o evi bırakma sakın kaç para bilion mu amk. konuşma ama yeri geldiğinde gib at kenara. yalan atıp durur tanıyorum ben çevredeki herkes de anladı zaten tek başına ölür gider it kafana takma sen raad ol. annenle de köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı şekli devam zamanla onuda gibtir edicen hayatından. peder zaten yok üvey olanına iyi davran lan ama adam orjinal babandan daha çok iyilik yaptı sonuçta kızma adama sakın. zamanı gelince gereksizlere doğru cevabı vereceksin sakın pes etme.

    bide şu şizofreni olayları noldu lan, hala halüsilasyon fln görüp kendi kendine konuşuyomusun amk delisi, geç artık lan bunları hep o gibimsonik ailenin sonucu bunlar hepsini gibtir edince normale dönersin. düzgün bi hayat kur kendine gerçekten dostun olanlarla yaşdıbına devam et zaten sonsuza kadar mı yaşican intihar planları yapıyorum ben amk kafanı değiştirmişsindir inş ama ben hep bu günde kalıcam öyle bi ipneliğim var hiç değişmicek şuan yazdıklarım, sen benim bu güne kadar yapamadıklarımı halledeceksin gelecekte hadi aslanım ha gayret.

    şu ehliyeti de al sınavı tek seferde geçtik 3 oldu direksiyon sınavına girmiyorum sen halledersin artık araba sevdasıyla büyükdük biz doğal yetenek var geçersin her türlü.

    saat gece 4 internet gitti amk uydunet kadar ananı gibim adam gibi hizmet ver ulan. internet geldiğinde yollicam sana bu mesajı.

    bu arada dün uyku tutmadı sabah 8 de anca uyudum şimdi uyuyamıyorum şu uyku problemini çöz bi düzene sok benim ebem gibildi sen düzgün uyu zaten beyaz tenliyiz uykusuzluktan göz altı hep mor ölü diye adımız çıktı amk.

    bide ben 9 kilo verdim 93 den 84 e kadar düştüm sen vermeye devam etmediysen bide üstüne geri aldıysan kafanı gibim öncelikle yok bende senin kaldığın yerden devam ettim diyosan 77-78 e düşmüşsündür aferim verdim şukunu, birazda kas fln yapsaydın keşke üçgen vücut iyidir boy zaten 1.80 benim 1 senede 2-3 santim daha attıysan yakışıklı da çocuksun hafif sakalda bırak tamamdır bakmayan kezbana ben atlarım ezilsin zütümün altında huur.

    sigaraya da sakın başlama ben başlar başlamaz bırakıyorum şimdi 1-2 ay oldu zaten başlayalı içmesem de oluyo sen yanlış yapıp da başlama asla.

    neyse bu internetin geleceği yok geldiğinde yollarım artık benden de sana söylenecekler bunlar kendine iyi bak lan hayat ne kadar biz göremesek de güzel hissedebiliyorum bazen umarım sende hala hissedebiliyosundur.

    edit: internet taşşak geçio benle amk kabloyla oynayınca gelio huur aha da geldi 30 dk geçikmeli olarak atıyorum sana bu mesajı son olarak elektirik idaresinede sövmek istiyorum ulan zütünü gibtiklerim istanbul'un orta yerinde şişli'nin göbeğinde 7 saatlik elektirik kesintisi mi olur asosyal adamız biz hayatımı karartınız amk

    edit2: internet gitti diyede eşşeğin dıbına su kaçırmışım yazının sen zaten okumazsın zannetmiyorum bunu özet geçim en iyisi gibimsonik hayatına renk getir gerisini gibtir et.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster