1. 1.
    0
    @19 bak güzel kardeşim;

    kullandığın alfabe latin alfabesi. kullandığın dil içinde sadece arapça değil, farsça, ibranice, fransızca bile kelimeler var. türk toplumu asimile olmayan, başka kültürleri çok kolayca kendi kültürüne çevirebilen bir topluluk olmuştur tarih boyunca (hunlara, göktürklere bak onlara da çinli binler mi diceksin Allah'ın malı ?) varmı buna bi itirazın ? buraya kadar tamam mı ?

    ülkücü davası derki, türkler ancak islam ile şereflendirilmiştir. senin dediğin 'arap gelenekleri' aslında arap gelenekleri değildir. islam geldikten sonra değişen toplum kurallardır. bilmiyorsan aç oku arap tarihini de bak bakalım gelenekler islam öncesi arap gelenekleri mi ? ama sen bunu anlamıyacak kadar kıt beyinli olduğun için, sağdan soldan duyduğun aydınlıkçı abilerinden öğrendiğin, kız gibmek için 'ben aykırı isyancıyım yeaaa.. ne olduğunu bilmesem, anlamasam da hadi anladım diyelim mantık yürütüp ne olduğunu düşünmediğim bi takun peşinden koşuyorum abieaa' modunda olduğun için bunları düşünememen doğal.

    senin yaşının 100 katı kadar, senden de akıl olarak daha bilgili (son yazdığın entry e göre diyorum) kişilerle tartışma yapmışımdır ki, konuşmak istersen senin özetini de skerim, savunmaya çalıştığın davayı da skerim. saygılar sunarım.
    ···
   tümünü göster