1. 1351.
    +1
    ne yapıyon lan bin herif hala yaşıyor musun bir seneden sonra yoksa öldün mü

    eğer yaşıyorsan umarım biraz kendini toplamış olursun işini eline almış olursun veya okul hayatın daha iyi olmuş olur , o dıbına kodum kızını unutmuş olursun birde yada onu öldürmüş olacağını tahmin ediyorum unutmazsan giberim ağzını senin. sen 1 sene önce komik yeri geldiğinde ağır başlı cesaretli çılgın neşeli bir adamdın , doyumsuz zevklerin vardı örnek olarak alkollü araba sürmek çok hoşuna giderdi ya şimdi nasılsın lan? istediğin hedefe ulaşıp o hayal ettiğin motoru aldın mı lan? sen baban için hep dua eden biriydin lan inşallah duaların kabul olmuştur kapcık ağızlı seni. yavaş yavaş ara verdiğin maddeleri bırakmış olacağına inanıyorum bırakmazsan yarra yedin olum sen , sigarayı bile azalttın bu zamanlarda ona göre davran arkadaşlarınla aran çok iyi o zamanda öyle sürer umarım. hayat bu yaşantına eğlenmene bak, üzme kendini mutlu ol neşeli ol dolu dolu yaşa her an'ı bunu her zaman söyleyen ve yapan kişisin bu yolda devam ediceksin.

    bu zamanlarda biraz kilo problemin var kilo almaya çalışıyorsun ama dıbına kodum suç sende kendine bakmadın doğru düzgün her neyse belki biraz kilo almış olursunda gülersin kendi kendine , vücut şekil almaya başladı yavaş yavaş, azimli çalışıyorsun muhtemelen çok bomba vücudun olacak , o sırtındaki 1 tane dövmeyi yaptırmasaydın devamı gelmicekti okurken vücutunda birden fazla dövme olacağını biliyorum.

    hep takıldığın tugay bini var , çok espri yapan her taka gülen iyi biri iyi arkadaş lan o sakın onunla kavga edip yollarınızı ayırmayın eski takıldığın ortamlara artık girmiyorsun takılmıyorsun topladın lan kendini ciddiyim amk topladın affrm sana şukunu aldın. daha yazıcak çok şey var ama bu kadar yeterli ulan sana .

    hadi artık bir sene sonra görüşürüz kendine dikkat et kendini kolla şimdi gibtir git hayatını dolu dolu yaşamaya bak zaman senin için değerlidir .

    edit; ve bir sene sonra buradayım, gerçekten hayat garip çok değişiklilkler oldu hayatımda bir sene içinde. kişiliğim olarak, çevrem olarak, kız arkadaşları olarak vs vs.. ilginç gerçekten dıbına koyayım.
    ···
   tümünü göster