1. 26.
    0
    şimdi foton kuşağı ile ilgili 2 teori var. 1.si bu foton dalgası 1-2 defa daha geçmişte dünyaya çarptı. bu çarpışmaların sonucu bilinmemekte. yani iyi mi oldu kötü mü oldu kimse bilmiyor fakat varsayımlar var. nedir bu varsayımlar olumlu olanlar foton kuşağı sayesinde bu homo erectustur sapiendir carttır curttur evrilme teorileri oluştu yani evrime katkısı oldu insanlar geliştir beyinlerini daha etkili kullanmaya başladılar. ve dahası gerisinide siz hayal edebilirsiniz yani. olumsuz olan görüşler ise çok önemli burda *** veriyorum alert alert *** kesinlikle dikkatli okuyun ***

    olumsuz görüşler.

    dünyanın bilinen yaşı 4,467 milyar yıl. yani 4.467.000.000 yıl. bizim bilinen en yakın tarihimiz m.ö en fazla taş çatlasa 10.000 e gider. öncesini biliyorum diyen gavurdur haindir. peki 10.000 nerede 4 milyar nerede ?

    sizce gerçekten dünyada yaşamış olan tek akıllı varlıklar bizlermiyiz ? daha öncede bizden önce yaşamış gelişmiş medeniyetler var mıydı ? vardı ise onlara ne oldu ? ( en absürt örnek atlantis, mu falan onları geçin onlardanda eski.. ) biraz düşünün. biz başka canlıları dünya dışında ararken aslında başından beri bizim farkında olmadığımız ve gezegeniz paylaşmış olabileceğimiz başka medeniyetler var mıydı ? (insan demiyorum bakın medeniyet diyorum )
    ···
   tümünü göster