1. 26.
    0
    tekrar fotonun olumsuz görüşlerine dönersek daha öncede foton dalgası dünyaya vurdu. belki 1 milyar yıl önce belki 500 milyon yıl belkide daha yakın bir tarihte. ve bu olay sonucu dünyada var olan teknolojik olarak son derece gelişmiş medeniyetler ortadan kalktı silindi. foton onların sonu oldu.

    yada belki foton dalgasının türü ile ilgiliydi herşey. 2 çeşit foton dalgası düşünün. biri negatif diğeri pozitif. pozitif dalgalar zarar vermeyen ve canlıların tamamen fizyolojik ve biyolojik olarak yapılarını değiştiren birşey olsun. negatif olan ise yine fizyolojik ve biyolojik olarak yapıları değiştirsin ama bu değişim olumlu değil olumsuz olsun yada bu canlıların sonu.

    malesef şu ana kadar bu foton dalgaları ile ilgili kesin ve net birşey söylemek mümkün değil. yazdıklarımın tamamı okuduğum şeylerin kısa özetidir. bunlara doğru yada yanlış diyemeyiz. sadece teoridir ve ıspatlanması yada çürütülmesi çok güçtür. aynı schrodinger kedisi deneyi gibi. açın google bakın godoşlar.

    Şimdi foton olayını bir kenara kaldıralım. Varsayım ve komplo teorilerine başlayalım. 21 aralık 2012 günü mayalar takvimlerine devam etmediler. çünkü o gün onlar özlerine geldikleri yere geri döneceklerdi. kehanette bahsedildiği gibi. peki bu olay nasıl ve kim tarafından gerçekleştirilecekti ? zütüne don yapmaktan aciz bu medeniyet nasıl dünya dışına çıkıp geldikleri yere geri döneceklerdi ? yada özlerinin onlara dönmesini bekleyeceklerdi. yani tanrılarının.

    kim bu mayanın tanrıları ? http://en.wikipedia.org/w...s_and_supernatural_beings

    farkındaysanız monoteizm değil politeizm inancına sahiplerdi. yani yaratıcılarını sadece 1 büyük kudretli güç değil 1 den fazla varlıklara bağlamaktalardı.
    ···
   tümünü göster