1. 51.
    0
    http://www.crystalinks.com/quetzacoatyl.gif

    dikkat ettiyseniz tasvir edilen maya tanrısı mayalı halktan kardeşimizden uzun ve daha gösterişli. şimdi öncelikle mayalar kimlere tanrı dediler ? nerden çıktı bu tanrıcılık sevdası ?

    sizlere en kestirme olarak bu olayı döndürmeden dolandırmadan birşey önereceğim lütfen açıp izleyin. yakınlarda gösterime giren prometheus isimli film tamda benim anlatmak istediğim olaya gönderme yapmakta. 2012 yılında çıkan bu film nerden durup dururken böyle bir konuyu işliyor ? akıllara nerden geliyor ? (filmi bilenler ve izleyenler için alien filmine bağlamak için diye cevap verenlere koca bir gibtir çekiyorum. kendinizi kandırmayın ) dileyen isteyen arkadaşlar http://video.meta.ua/5054244.video?pos=0 tıklayıp benim bahsettiğim filmin ilk 10 dakikasını izleyebilirler. telif hakkı ve yasal olaylar nedeniyle filmin tamdıbını burada paylaşmam doğru değil ama kısa bir google araştırması yaparsanız filme ulaşabilirsiniz.

    filmin bahsettiğim kısmını izlediğinizi varsayarak diğer yazıma geçiyorum. izlemediyseniz okumayın izleyin öyle gelin 2 dakkikanızı almaz.
    ···
   tümünü göster