1. 51.
    +1
    şimdi benim anlatmak istediğim can alıcı noktaya geliyoruz sevgili inci sözlük ahalisi kendinizi hazırlayın ve lütfen önyargılarınızı bir kenara koyun olayları kavramaya çalışın. düz mantıkla yada şu ana kadar sizlere global medya, eğitim ve kültür tarafından enjekte edilen bilgilerle kıyaslama yapmayın. sadece mantık yürütün.

    mayaların uğruna piramit yaptıkları ve vaadedilen günü bekledikleri bu tanrılar aslında yine insan benzeri bir medeniyet olabilir mi ? bakın altını çiziyorum uzaylı demiyorum çünku uzaylı dedik mi amk herkes ya et zannediyor yada zeytin gözlü gri mınakodumun pigmelerini hayal ediyor. öyle değil. bir medeniyet düşünün insanlara yakın. yada belki yine insanlar. tabi şuanda ki fizyolojik ve biyolojik olarak %100 aynı oranda değil. 2 eli ve 2 ayağı olan. insan benzeri suratı olan sadece bizden daha iri ve daha heybetli bir insan toplumu düşünün. aynı sizlere prometheus filminde gösterildiği gibi.. aynı mayaların tanrılarını resmettiği gibi..

    peki bu ( uzaylı yada insan benzeri demiyorum artık ) **ileri medeniyet** nerden geldi ? amaçları nedir ? neden sadece orta amerika yada mayalar ?

    şimdi bu yazdıklarımız zaten teori ama teori içinde teori geliştirelim;

    1

    bu medeniyet 4 milyar yıllık dünya gezegeninde yaşamış fakat dünyadan ayrılmak zorunda kalan bir toplum olabilir ? daha sonra dünyaya tekrar geri dönmüş ( coğrafya dersinde gebeş gibi uyumayan hocaları dinleyen arkadaşlar bilir ) tek bir kıta olarak bıraktıkları dünyanın kıtalara ayrıldığını ve rastgele orta amerikayı seçtiklerini ve zaten orada olan ilkelinde ilkeli fakirlikten dilenmeye hali kalmamış mayaları bulup sevinip bakın biz size bunları öğretiyoruz tekrar geri gelicez ve sizide özünüze zütüreceğiz.. demiş olabilirler mi ?

    yada

    2

    bu medeniyet farklı bir gezegende yaşayan ve zamanında insanları bu gezegene yerleştiren ve matematiği mühendisliği öğretip altyapı oluşturmaya çalışan ve ardından dünyaya verdikleri sözü tutmaya gelecek farklı bir dünya dışı toplum olabilir mi ?

    şimdi sizler bunları düşünürken gelelim 2012 yılıyla ilgili bir diğer konuya

    sizce bu 1(dünya içi medeniyet ) yada 2 (dünya dışı medeniyet ) mayalara mı geldi ? yoksa başka toplumlarada böyle vaadlerde bulunuldu mu ?

    Marduk

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Marduk

    hazırsanız mardukuda anlatıyorum ve içinden çıkamayacağınız bir teori sunacağım sizlere.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster