1. 76.
    +1
    evet kehanetleri merak eden açıp araştırıp okur.

    Şimdi Marduktayız. Marduk nedir ? AMAR.UTU (güneşsel dana), tevrat'ta Merodach), antik Mezopotamya'daki geç dönem tanrılarından birinin adı diyor sevgili wikipedia.

    Az önce ne demiştik;

    bu medeniyet farklı bir gezegende yaşayan ve zamanında insanları bu gezegene yerleştiren ve matematiği mühendisliği öğretip altyapı oluşturmaya çalışan ve ardından dünyaya verdikleri sözü tutmaya gelecek farklı bir dünya dışı toplum olabilir mi ?

    şimdi sizler bunları düşünürken gelelim 2012 yılıyla ilgili bir diğer konuya

    sizce bu 1(dünya içi medeniyet ) yada 2 (dünya dışı medeniyet ) mayalara mı geldi ? yoksa başka toplumlarada böyle vaadlerde bulunuldu mu ?

    Şimdi bu tanıma göre gidelim. Marduk bir tanrı ismi. Yine eski bir uygarlık olan Sümerlilerde geçmekte. Fakat işin ilginç tarafı

    Sümerlerin Enuma Eliş[1] (Gökyüzünde) sözcükleriyle başlayan ve bundan ötürü bu adla anılan uzun yaratılış şiiri, Marduk'un baştanrılığını şöle anlatır (Kimi incelemeciler Marduk'un bu şiire sonradan sokulduğunu ileri sürmüşlerdir): ilk kaosun canavarı Tiamat'ı(tuzlu suların kişileşmesi) yendikten sonra "yeryüzünün ve göğün tanrılarının efendisi" olur. insanlarla birlikte bütün doğa, varlığını ona borçludur.

    Evet yine geldik gökyüzüne göktan gelen tanrılara. Şimdi Marduk tanrı fakat diğer tanrılardanda bahsedilmekte. yani aşağı yukarı mayalarda olan olay yine sümerlilerde de cereyan etmiş Marduk gökten bir savaş kazanarak gelmiş ve tanrı olmuş.

    Şimdi buraya kadar okuyan arkadaşlar artık bir seçim yapmanın zamanı geldi. Bu ilkel toplumlar tarafından tanrılar olarak kabul edilen kişileri bu dünyadan değiller yada uzun bir süredir dünyada değiller. bunda hem fikir isek devam ediyorum.

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Nazca_%C3%A7izgileri

    Peki bu Marduk Gezegeni nereden çıktı ?

    http://tr.wikipedia.org/w...Marduk_(efsanevi_gezegen)

    Şimdi bu marduk gerçekten gezegen mi ? yoksa farklı birşey mi ? bu konudada tartışmalar devam etmekte. bir kısım teoriler bunun bir gezegen oldugunu ve dünyanın yakınından her geçtiğinde dünyanın dengesini bozdugunu ifade etmekte. diğer bir teori ise marduk un bir gezegen değil foton dalgası olduğunu ve her geçişte daha önceden bahsettiğimiz foton etkilerinin görüldüğünü ifade etmekteler.
    ···
   tümünü göster