1. 1401.
    +2
    bu sene kazanamadın üniyi bin, daha doğrusu istediğin yer olmadı. lan var ya bunu okuduğun zaman istediğim üniyi kazanamadıysan sana yazıklar olsun artık akıllıyım diye geçinme amk, inşallah sana "neresi olursa olsun git bak kocaeli kendi memleketin kendi evinde kalırsın annen babanla rahat edersin, ikinci senenin stresi daha büyük, üniversite önemli değil önemli olan bölüm" diyenleri utandırmışsındır. feme yazıldık şu an sınava baya bi zaman var, bu vakti düzgün kullanmışsındır umarım bu arada babaannenin ölümü bizi üzdü lan, mart-nisan-mayıs-haziran-temmuz-ağustos-eylül 7 ay geçmiş tam alışamadık, sonuçta aynı evde yaşıyoduk, öyle alelade bi babaanne değildi bizimkisi, neyse allah mekanını cennet eylesin. bu arada bu sıralar burnumdan verimli bi şekilde nefes alamadığımı farkettim, sigarayla alakası olduğunu hiç sanmıyorum, et var galiba burnumda bu sorun hala devam ediyorsa bi doktora görün bir yıl geçmiş artık yuh sana.

    kilo şu an 76-77 değişken bunu 70 e çektiysen sana helal olsun amk.

    2013 edit
    dıbına bile koydum ortalığın. şu an bu editi itü ayazağa gölet yurtlarından yapıyorum. kilom 72-73. bir tek şu burun eti olayını çözemedim. mevsimsel diye düşünüyorum sonbaharda oluyor hep. yıl içinde bir sıkıntısını çekmedim çok şükür ama bu sıralar sıkıntı başladı yine.

    2. 2014 e mesaj#
    hazırlığı geçemedik ama a kurundayız. ocak ayı proficiencyde hazırlığı atlamışsındır umarım. o değil de çok yalnızsın amk, şu an bir haftayı bitirdik ünide ve sen evini deli gibi özlemiştin hatırlarsan. umarım zaman içinde kafa dengin birilerini bulmuşsundur yoksa işin yaş. anne babanı da üzme amk onlar senin için uğraşıyorlar. kendine bi kız arkadaş edin gibicem ot geldin ot gidicen amk. hadi bakayım seneye okursun burayı. öptüm genks kendine dikkat et.
    ···
   tümünü göster