1. 26.
    0
    size hikayemi anlatmaya anaokulundan başladım.. ondan öncesine dair bilmeniz gereken tek şey beni büyüten kişinin halam olduğu sebebi de anne babamın çalışıyor olmaları tabi ki..

    halam son derece dinine bağlı ve dinini doğru yaşayan gerçek anlamda saf ve temiz kalpli bir insandır.. ben islamın temellerini ondan öğrendim..

    daha sonra ordan burdan duyduklarım yerine okuyarak öğrenme kararı aldığımda ki bu son 4 senedir geçerli buna manisada gördüklerim ve yaşadıklarım da dahil olduğunda islamın -size saygısızlık etmek istemiyorum herkes inancında özgürdür bu tamamen bana ait bir düşünce- bana göre olmadığı hatta ve hatta gerçek manada düşünme sürecinden geçiren herkesin kuşkuya düşeceği bir din olduğunu anladığımdan beri hayatı islami değil de insani kurallar çerçevesinde ele almaya başladım..

    şu şüphesiz bir gerçek.. insan öleceğini bildiği halde yaşayan tek canlıdır..

    öyleyse neden yaşıyoruz? gayemiz nedir? bir gayemiz olmalı mı? gibi sorular aklımı kurcalarken kendimi öldürmeme engel olan tek gücün gerekli cesaretim olmaması ve olsa bile allah denen kavramın bendeki imajından korkmam olduğunu anladım..

    buraya kadar ölmek istediğim her anı yazsaydım sıkılıp allahın salağı diyecektiniz bundan eminim bende öyle diyorum şimdi kendime..

    ancak ölme isteğine sahip olduğumu kısaca intihara meyilli olduğumu başlıktan anlayacağınızı biliyorum..

    asıl soru neden böyle olduğu? uzun bir süre de bunun cevabını aradım durdum..
    ···
   tümünü göster