1. 1.
    +4
    bunlar liselilerden beterdir.

    hala liselidir ama üniforma giymediği için bir havalar bir amsalak hareketler yapmaya başlar öncellikle. sonra her bi takun en iyisini biliyormuş gibi davranır fakat amcığa züte içkiye eğlenceye açtır. nereye saldıracağını ne yapıcağını bilmiyordur. saçını mı uzatsın, sakal mı bıraksın, feysden kezbanlara mı yazsın, cinsel tercihini değiştirip muallak mi olsun bilmiyordur. yeni kıyafetler alıp bir imaj yapmaya çalışanı da çoktur ben rockçıyım rahat adamım diyip dıbını traşlarmış gibi sakalına şekil vereni de. hele o apaçisi, kırosu, tikkysi daha da beterdir. yöneticinin eski dolce gabanalarını giyen kapıcı gidibir. ha bir de alternatif genç türksel olanları vardır böyle mor mor bir şeyler takar orasına burasına. suratına kussan greenpeace'den bahseder. halbuki browserında en sık girdiği sayfalar feysbuk, twitter falandır. bir kere bile greenpeace hakkında bir makale okumuşluğu yoktur. onun için yeşil iddaa'nın yeşilidir, ekşi sözlüğün yeşilidir, badem bıyıklıysa da helal izdivaç nokta com'un yeşilidir olsa olsa.

    ama buraya kadar bir problem yok aslında. problem böcek sürüsü gibi her gördükleri her entkinliğe, festivale, mekana gitmeleriyle başlar. ortamı artık kanalizasyon basmıştır amk. aşkım dediği çirkin kız arkadaşlarını alıp nargile yaparlar, abidik gubudik fotoraflar çekip feyse koyarlar, tüm lise taşak kokusu solumaktan beyinleri çoktan sarkmıştır, açık hava bunları çarpar. toplu taşıma araçlarında panik atak geçirdikleri 100 metre öteden anlaşılır. yalnız kalmayı bilmiyordur, kulaklıktaki müziği ya kısıp etrafı dinlemektedir ya da sonuna kadar açıp dikkat çekmeye çalışmaktadır. daha kötüsü yavaş yavaş siyasi bir şeyler gevelerler. ama kendi fikirleri yoktur. aileden arkadaşlardan kulaktan dolma bilgilerle konuşurlar. bu böyledir, şu şöyledir derler ama hiçbir şey öyle dendiği gibi "öyle değildir". biri iktidarsız babası gibi ülkücülük kurtçuluk hırlar havlar ulur berisi 12 eylülde sıkı bir dayak yemiş andaval dayısına özenip iki şarkı dinleyip kominizm mastürbasyonu yapar. ccc yahut che che che dışında ne tarih bilirler, ne de türkçe. ne bir matematik kafaları vardır ne de bir estetik algısı. tek bildikleri şey süper lig takımlarıdır. bırak sanatı, kültürü, sosyolojiyi. insan pgibolojisinden anlamazlar. empati kuramazlar. tek yaptıkları dedikodudur. bunların internetlerini kessen ipi kopmuş kukla gibi tepe taklak çakılırlar lakin her bi tak için bahaneleri de hazırdır ha. hükümet? yok o zaman amerika? o da mı değil, laan neydi dur, haa israil? illuminati? feto? ulan aykut kocaman mı yoksa? ne lan ne! haaa hay amk buldum. kısmet lan kısmet. nasip. kader. ((((((((((((((((((((((((((((((:

    evet bu onların kaderidir ama dinsel değil cinsel ciks olan kaderdendir. çünkü önüne ne versen yemiştir, başı belaya girmesin diye çük uzatsan yalamıştır. şimdi istediği kadar aykırı olsun, cool olsun, inci sözlük yazarı olsun. otorite bunu bir kere zütten gibmiştir. istediği kadar çoluk çocuğa karışıp, züt bırakıp saç döksün o yine aynı adamdır. o yine bizim üniversite 1'lidir. en fazla oyunu verir, pozunu verir, yıllık izninde gider akdenizde boy verir.

    ve bu üniversite 1'ler aramızda. hemen sol framde, hemen iki üç nick aşağıda. şimdi gelir kendini inkar etmek için şukular bir de. bak panpa, demiyorum ki git kitap oku ama ne biliyim yan sekmede kayda değer bir şey aç arada. lan belgesel bile olur kabul. yeter ki bize dayatılan bu amsalak şeylere günde 1dk.lığına bile dur de. insanların ne düşündüklerini bırak, kendin ne düşündüğünü anlamaya çalış. yoksa hepimiz liseli olduk, bazımız üniversite 1 olduk bazımız yuva terk. önemli olan kendin için bir şey yapmaktan geçiyor. şimdi kendin için iyi bir şey yap ve bu entry'ye çüküleyerek üniversite 2'ye başla.

    özet: lan olm hani sana denileni yapmıycaktın? liseliden betersin amk.
    ···
   tümünü göster