1. 1451.
    +1
    en aşağıya edit yaptım.
    ---

    hadi bakalım ben geçmişten geliyorum
    şu an üniversite 1. sınıftasın sınıfta kaynaşma çabaları var herkeste. herkes iyi görünüyor şu an.
    ama sen bunu okurken huur çocukları da yavaş yavaş kendini belli edecek demedi deme.
    o değil de eğer çağla'yla hala muhabbet kuramadıysan gözüme gözükme pekekent'in çocuğu.
    seneye en az 70 kilo olacaksın ve o soktuğum boyun da uzamış olacak. yoksa gözüme gözükme.
    hayatı yavaştan öğrenmeye başladın, sana alaycı gülenleri mecazi anlamda gibme çabalarını takdir ediyorum.
    yalnız bana bak huur çocuğu; seneye artık şu muhabbeti kasma olaylarına girme, tamam yavaş yavaş atlatıyorsun, seneye hiç olmayacak bu tamam mı. eğer bunu okuduğun zamanlarda hala muhabbet konusu bulamadığın olursa seni fena giberim çocukk.

    bu mesajı okurken hala aklında çağla olacak değil mi züt lalesi seni.
    arkadaşlarını ihmal etme, liseden kalan dostlukların çok güzel devam ediyor, edecek, hadi yine iyisin, iyi bir sınıfa düştün üniversitede * muhabbetin de iyi gidecek gibi *

    bak şu özgüvenin yerinde gibi gözüküyorsun ama özgüveni iyice artırman lazım. gereksiz artistliklere gerek yok. az kuul ol amk.

    he bide şu herşeyi kıl payı halletme huyundan da vazgeçmiş olacak mısın merak ediyorum, zor gibi gözüküyor ama görecez. randevularına da geç kalma artık be.

    bunu okurken gelicem ve bakıcam sana, dediklerimi yapmadıysan giberim seni tamam mı cınım hadi seneye görüşürüz.
    (Telefonun hatırlatması 20.09.2013 16:15'e kuruldu) .

    edit: bunu okuyunca eski arkadaşlarını da ara gibtirtme belanı.
    ---
    edit: şimdi değişimleri yazayım.
    birincisi; çağla'yla muhabbetim hala yok. 70 kilo değil 50 kiloyum. boyumda da pek bi değişiklik yok.
    çağlaya o kadar ilgi duymuyor gözüksem de, başkasına aşık olamadım, çağla hala aklımda

    muhabbet konusuna gelirsek ara sıra kasıldığım oluyor. liseden kalan dostluklar hala çok iyi devam ediyor, lisede sadece 1 kişiyle arayı bozduk. o da dıbına kodumun malı trip attı ben de giblemedim şu an görüşmüyoruz ama karşılaşınca konuşuyoruz. geçen sene çok iyi arkadaşımdı o, bu sene değil. onun dışında liseden kalan arkadaşlıklarım hala şahane.

    özgüven durumu da duruma göre değişiyor, geçen sene kuul ol demişim ama hiç kuul olamadım, saçma sapan espriler gırla gitti(bir keresinde sapık sanılmış olabilirim. 1 aydır arkadaşım olan birine, yani 1 aydır tanıştığımız birine "tanışabilir miyiz" diye sordum tamamen dalgasına, ama ciddiye alınmış olabilir. bu muhabbeti tek ciddiye alan insan olabilir. şakayla karışık o insana yavşadığım şeklinde laflar edildi, ben nasolsa ciddiyet yok diye giblemedim ama ben yokken arkamdan da dönmüş bu muhabbet, çok ağırıma gitti.)(bu arada o insan gayet modern görünümlü, böyle şeyleri giblemeyen bir görünüşü vardı, ama ne oldu? ciddiye almış ve arkadan anlatmış.)

    onun dışında, gereksiz yere * "beni niye çağırmadınız" muhabbeti döndürdüm( ki o zamankar ergen kafadaydım hala, şu an yanlış olduğunu anlayabiliyorum.) bazılarına antipatik gelmiş olabilirim, aramı düzeltmek için üniden bazı arkadaşlarıma kusura bakmayın falan dediydim 20 gün kadar önce, ne kadar faydası olur bilemiyorum hala yüzyüze görüşmedik üniversitedeki grupla. bakalım görüşünce nolacak. sevin lan beni binler iyi biriyim ben amk :( (üniversitede farklı arkadaş gruplarım var, bir grupla işte bu problemleri yaşadık)

    her şeyi kıl payı halletme huyum kısmen devam ediyor.

    telefonun hatırlatmasını, entryi yazdıktan 2 gun sonra kapatmıştım. bu entryi şukulayan panpa olmasaydı göremezdim ve okuyamazdım ne yazdığımı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster