1. 126.
    0
    bak simdi mongol arkadasim sana sahit oldugum 2 ornek vericem.

    1. ornek bu kurtlerle ilgili. bu yaz istiklalde jazz fest vardi tunelin oraya zuhal muzigin tam onune kucuk bi stage kurmuslardi(bilen bilir) ablam ablamin arkadasi ve onun kiz kardesiyle birlikte konseri izlemeye gittik. bize yakin olmasada baska insanlara yakin bi durumda 3-4 tane kurt oturuyolardi. peki herkes ayaktayken neden bunlar oturuyodu sence? bak biraz dusun cevabi basit. milletin karisinin kizinin gotune bacagina yakindan bakabilmek icin sonrasinda bi kac kisinin duzgun sekilde uyarmasiyla arkadaslar bi zahmet ayaga kalktilar. dusun bi simdi o uyaran insanlarin yerine koy kendini millet oraya karisiyla sevgilisiyle yakiniyla gelmis 3 tane yannan kafali abaza o hatunlarin bi yerlerine bakicak. yok oyle gibis panpa. kendini onlarin yerine koy bide sayica ustun durumdalardi bide daha vahsi davranabilirlerdi.
    2. ornekde turklerle ilgili. bi kac gun once devamli takildigim bi kafede orda daha once hic gormedigim bi turkun bi arkadasim lavaboya isedigini gormus. cok guzel kivirmaya calisti mal herif.

    simdi @1 kardesim bu 2 ornekte medeniyetle alakali ne gorebliyosun? birini digerinden ayirabilirmisin? az gelismis beyninizle insanlari irkina gore degerlendirmemeyi ogrenebilirmisiniz bilmiyorum ama en azindan deneyin.

    bu arada en yakin arkadasim, dostum,kardesim kac ayimi ayni evde yasayarak gecirdigim insanda kurttur.

    sana bu kadar gibis yeter.

    rojbas
    ···
   tümünü göster