1. 1.
    +1
    evet panpalar ben 90 lıyım kız 84 lü.
    yaşıt sayılacaklarımın ve benden büyük olanların fikirlerini istiyorum yardım edin amk kafam karışık.
    panpalar ben 90 lıyım yeni üni bitti eğitim mezunuyum kpssden 80 aldım atanamadım işsizim yani. kız benden kilometrelerce uzakta 84 lü
    eczacı kalfası çalışıyor. bir yıldır birlikteyiz. seviyor beni. bende onu seviyorum ama emin değilim amk sevgi nasıl anlaşılır ki amk?
    ama çok değerli benim için.
    aramızda yaş farkı var. benim boy 1.80 o ise oldukça kısa türk kızlarına göre bile kısa yani.
    şimdiye kadar evlilik falan konuşmadık pek aslında o biliyor ben şu an evlilik falan düşünmem bile. ama son zamanlarda oldukça duygusal bu konuda haklı da tabi geleceğimize yönelik hayal bile kuramıyor. ben de mevzuya hiç girmiyorum her şey olacağına varır deyip geçiştirerek. kız güzel aslında bende yakışıklıyım. kız yaşına göre genç gösteriyor yüzü falan minyon tipli sayılır ondan galiba.
    iyi biri bence bana kulak verir dinler. bence akıllı da biri. en büyük abisi hariç diğerleri belalı yaramaz ipler ailesi pek iyi değil aslında.
    bu detayları daha iyi fikir almak için yazdım yanlış anlamayın sakın.. neyse fikirleriniz neler?
    amk niyeti ciddiye bindirsek olur mu?
    ha ailem kızı istemiyor pek benden büyük olduğu için ailesi hoşlarına gitmezse ki büyük ihtimal gitmez bu da olumsuzluk olacak ama herhalde ikna ederim ailemi severler beni sonuçta. ama katılar bu hususta biliyorum. kızın yanına gittim ses etmediler pek ondan ikna edebilirim diyorum. gerçi yaş gelmiş kaça şimdi gitsem ona da karışamazlar o da ayrı
    ···
   tümünü göster