1. 1.
    +34 -12
    yok efendim hangi çağda yaşıyormuşuz, kaçıncı yüzyıldan kalmışız, artık devir değişmiş bilmem ne...

    bana ne ağa? gibmişim değişen devri de, globalleşen dünyayı da!

    ben bir türk erkeğiyim anladın mı? elbette karım bakire olacak, elbette ona ilk imzayı atan, dıbının mührünü bozan ben olacağım!

    bir de diyorlar ki; namus bacak arasında değil.

    bre talûkatını giberttiğimin yolsuzu, dölsüzü; nerede ulan o namus? sol çapraz bağlarda mı amın çocuğu? senin mezhebin geniş diye, sen namussuzsun diye, sen şerefsizsin diye ben de mi öyle olacağım?

    senin miden geniştir, evlenmeden önce göğüslerine attırılmış, ağzına kaktırılmış, amcığına ayak dabanı sokulmuş bir karıya nikah basarsın ama ben basamam.

    neden mi?

    çünkü ben bir türk erkeğiyim... kurtuluş savaşında ölen atalarımın torunuyum ben... onların karıları bakireydi evlendiklerinde... islam ve türk dünyasında çağ değişmez kardeşlerim... tek bir gerçek devir vardır; onu da dine ve siyasete girmesin diye söylemiyorum ama anladınız siz umarım...

    he bu arada bazı aklı evveller gelip de bakire olup da ağzını zütünü gibtiren biri olsa daha mı iyi lan? falan gibi klişe sözlerle tezimin aksini savunmaya kalkmasınlar zira komik oluyorlar... daha zekice, daha akıllıca bir şekilde savunun görüşünüzü, baydınız artık amk çağdaşları.
    ···
   tümünü göster