1. 101.
    0
    Bu da benden
    Tekirdağ Kumbağ'dayız binler dalga ve akıntı felaket .Dalga denizin içine doğru çekiyor affı yok gögüs hizasına geldinmi hissediyosun ayakların geri gittiğini..
    Boğulan var dediler 10 dk geçti çıkan eden yok dedim ben bi bakayım ...
    Beyler gitmez olaydım o akıntı nasıl çektiyse 10 dakikada gideceğim açıklığa 5 dakikadan belki daha az bi sürede gitmişim arkamı bi döndüm dönmemle sövmem bir oldu lan ben ne kadar açılmışım hemen döneyim dedim .
    Baktım 10 metre gerimde bi adam dedim yanına gideyim neyse gitti sesleniyorum ses yok ulan bağırıyorum adam şişmiş suyun üstünde kalmış itiyorum ben itiyorum 4 metre fark aramızda yanına geliyorum itiyorum itmeminde etkisi dalga 4 metre fark... Böyle olmıycak dedim bağırdım kıyıdakilere el kol fark ettirdik bi şekilde .
    Ulan kıyıya 20 dakika yüzmüşüm hiç durmadan . dursam zaten dalga geri çekiyo boşa gidicek ben çıktım adamı benden 10 dakika sonra çıkarabildiler ama malesef kurtarılamadı ve düşünün o anı derin ; dalga var aynı hizada biri boğuluyor ve siz aynı yerdesiniz ya yüzeceksin ya öleceksin .. kıyıya çıktığımda ayakta durmaya halim yoktu lan.

    '2.side trafik kazası yine Tekirdağ -Hayrabolu yolunda sabah 7 civarı üni gezisi varmış çanakkaleye Merkeze kadar bizim arabayla gidecektik virajlar keskin dönmemizle kamyonla kafa kafaya geldik tek şerit dar yol halliyle ırdık direksiyonu yanda tarla yol arası 1 metre tümsek oraya kafalama çarptık 3.5 takla attık araba ters durdu skoda favorit ile 5 kişi o arabadan nasıl sağ çıktık hala şaşarım
    ···
   tümünü göster