1. 1.
    +3
    bakın bu çok önemli. şimdi size iki saat tavsiye vermeyeceğim. kızlar nasıl tavlanır onu da anlatmayacağım. çünkü en önemlisi budur. ayaklarınla değil beyninle gitmendir.

    zaten kafa yapınız, karakteriniz, duruşunuz herkesin ilgisini çeker. kızların da ilgisini çeker. bakın kaliteli insanlarla takılın ve üniversiteye neden gittiğinizin farkına varın. kız olayına gelince kör topal bir gün mutlaka gibeceksin merak etme. önemli olan kaliteli ve seviyeli kızlarla takılabilmek ve birlikte olabilmek.

    inci sözlük mantelitesini bir kenara it. sözlükte ne gibim yersen ye. ünivde ve gireceğin kulüplerde senin hangi sözlükte yazar olduğuna bakmazlar. entelektüel birikimine ve donanımına bakarlar. mal insanlar olacaktır sınıfta. hani boş konuşan, gevezelik yapan, ayaklarıyla ünive gelen insanlar olacak. eh işte onlardan bir farkın olsun.

    dersleri aksatma, " kanka benim yerime de imza at " olayına bulaşma bile. o konuda kimseye yüz verme. kütüphanede takıl, kitap okuma alışkanlığı edin ve devamlı meraklı ol. çetin altan der ki : " merak insanı kanatlandırır " bakın ciddi söylüyorum üniveristeye kendinizi geliştirmek için gidin. laf da kalmasın bu.

    kızla kafayı yemeyin. kızlar size gelecek dıbına koym zaten. vallahi gelecek. yeter ki takıldığın ortamları iyi bil. mal oğlu mal hemcinslerinle takılmadığın gibi mal kızlarla da takılma. vereyim 50 lira git sosyal evlere gibiş amk. bu kadar zor değil bu. mal gibeceğine hiç gibme daha iyi. ödün verme kendinden.

    tepkiye göre yazarım yine bir şeyler.
    ···
   tümünü göster