1. 1.
    +4
    bak canım kardeşim;

    sevdin, aşık oldun. çok iyi bir şey bu, cidden bak. çıktığınızda ya benimki gibi "aşkım, canım, sevgilim, hayatım, seni bırakmıcam" gibi lafları her dakika kullanırsan ve kendine iyice kaptırırsan tam aşık oldum işte bu derken kız "keşke hiç başlamasaydık, hazır değilmişim, özür dilerim" gibi bir cümle kurarsa ne olacak sana biliyor musun? hayır, bilmiyorsun. ben biliyorum.

    Öküz oturacak içine. Hüngür hüngür ağlamak isteyeceksin, kelimeler boğazında düğümlenecek. yutkunamayacaksın bile dıbına koyayım. erkek adam ağlar mı diyeceksin. kendi kendini yiyeceksin, bitireceksin lan gencecik ruhunu. tıpkı bir kağıt parçası gibi yanacak geriye sadece kül kalacak. aranızda bir bin mi girdi, hiç mi sevmedi, neden böyle bırakıp gitti, neden lan neden? diye kendini bitireceksin oğlum.

    ya da daha kötüsü aldatacak cidden seni. başkası ona dokunacak oğlum, onu öpücek. buna dayanabilir misin? bir düşün. sen onun gibinde olmayacaksın. sadece "özür dilerim" demekle yetinecek. bu sözleri karşında sarfettiği zaman dünya duruyor, her şey flu oluyor. ellerin titriyor, sesin gidiyor, terliyorsun, hava -26 olsa da üşümezsin o bir kaç dakika.

    eve gidiceksin son mesaja bakıcaksın. belki de "seni bekliyorum aşkım" olacak o mesaj. işte o an bütün yaşadıkların her şey gözünün önünden geçicek ama hiçbir şeye yaramayacak, hiç bir şeye. koca bir hiç. sigara, alkol, sigara, alkol, şarkılar. dönüp duracak, çıkamayacaksın dıbına kodumun ruh halinden dostum. unutamayacaksın lan onu. hayatını gibecek oğlum hayatını. hiçbir kıza güvenin kalmayacak. en sevdiğin insanlarla konuşmak isteyeceksin o an, konuşamayacaksın.

    annen gelicek odana. ona hiçbir şey belli etmemeye çalışacaksın. güleceksin. belki de o ondan sonra ilk gülücüğün olacak ama içinden kayalar kopacak. evet, yaklaşık yarım saat önce sevgilimden ayrıldım. okuyun, okumayın. pek de gibimde değil. pek de güzel yazamadım farkındayım.

    son bir şey daha; "bir ilişkiyi bitirmenin en iyi yolu, o ilişkiye başlamamaktır."
    ···
   tümünü göster