1. 51.
    +1
    texas diye mahallesi vardır amk.ne kadar hapcısı esrarcısı dumancısı varsa o mahallededir. polis bile giremez amk. olay olduktan en az yarım saat sonra duyabilirsiniz siren seslerini. arasta çarşısı vardır amk. meşhur bir kulüp vardır arastada. sabah akşam kumar oynarlar amk. postane önü kokoreççileri meşhurdur.iki kokoreççi bir müşteri yüzünden birbirini bıçaklamıştı amk önceden. sonra katırcılar sokağı vardır , o sokağa girince tögül pide salonundan töngülün hasını yemesseniz ödemişe gelmiş sayılmazsınız. sonra hurşit reyizden ödemiş köfte yemezseniz bi daha o şehre adımınızı atmayın amk.en iyi hayat olan yeri ararsanız hastane caddesine çıkmanız yeterlidir. hastaneye giden , ambulans yolunda kasisleri olan bir yola sahip caddedir amk. arayıp ta bulamayacağınız şey yoktur caddede. futbol takımlarının şampiyon olduğunda eğlenceye gelirseniz nasıl bir cadde olduğunu anlayabilirsiniz.
    arkasında ulus vardır. cumartesi günleri pazar açılır.1 tlye seç karıştır t-shirt bulabilirsiniz. diğer günler bin kaynar zzaten ortalık amk.aa ulusa girip de 'doruk park'ın dondurmasını yemeden sakın gitmeyin. hiç kimsenin veremediği lezzeti veriyor adamlar amk. arkasında çamlık vardır. geceleri 'amlık' olarak kullanılır. şuanda restorasyon görmüş durumda. restorasyon önce gibişen gibişeneydi dıbına koyayım. üstünde salı pazarı var amk. daha çok sosyete kesim gelir o pazara. gündüzleri fazla iş olmaz , tam akşam üzeri birden patlar gider ortalık dıbına koyayım. sonra kültürparkı vardır amk. gibtiritaktan bi gölet var , üstünde iskele falan filan piknik masaları falan.
    aşağı mahalleye gidiyoruz dediler mi anlayın ki adamlar karıya gidiyo panpalar. ödemiş genel evi aşağı mahallededir.bir sürü bayan çalışan meyhane var dıbına kodumun küçüçük ilçesinde. çok olaylar döner , esrar alışverişiydi karı alışverişiydi derken sabahı ederler. bazı meyhaneler perşembe günleri de açar , ramazanda da amk.
    birgi giber beyler. aydınoğlu beyliğinin taht kurduğu muhteşem taih kokan beldesi amk. cami önüne çıktığınızda incir ceviz vb yerli ürünler sizi kendine doğru çeker. biraz üzerinde imam-ı birgivi vardır. aydınoğlu mehmet bey'in türbesinin bulunduğu yer. yanında ermiş kişilerin yatırları da bulunmaktadır. eğer giderseniz mezarın üzerine kulağınızı dayayın ve gelen kalp seslerini işitmeye çalışın. denedim test ettim amk şok oldum.ama gerçekten atıyor kalpleri. şahıs mezarı da yapılıyor sınırlı miktarda. örneğin çerkez ibrahim çiftçi oraya defnedilmiştir. sonra birgiden çıkarken sakın baba lokantasına uğramadan gitmeyin. adamlar yemeğin içine ne katıyor bilmiyorum ama kesinlikle bir tabak porsiyon tatmin etmiyor sizi.
    işte böyle bir yer. gece gündüz olayı ekgib olmaz. trafikten rahat yoktur amk.ama şirin bir yerdir amk. gitmenizi tavsiye ederim.

    özet: ccc ödemiş giber ccc
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster