1. 1.
    0
    bu tasarıya göre 20 kg'dan büyükler öldürülecek , diğerleri ormana atılacak. ha bazı zekiler var ki eee sokakta yaşayan ormandada yaşar gibisinden saçma sapan konuşmaktalar. şimdi , o sokaktaki hayvanların çok büyük kısmı yavruyken eve alınıp atılan (ana bacı küfrederim bu tiplere) hatvanlar ve yavruları , çöplerden beslenen hayvanlar. ormanda ne çöpü bulacakta beslenecek? haftasonları dışında ormanda insan ne arar? bu kafa insan şehirde yaşar çöle gönder yine yaşar kafası gibi birşey. ayrıca hayvanlar ormanda donmayacak mı? sonuçta hayvanlar ya açlıktan , ya soğuktan ya da birbirlerini yemekten sayıca azalacaklar , zaten yasanın yapılış kafasıda bu.

    ormana göndermeseler bu seferde barınağa kapatıp açlıktan öldürecekler. amaç bu yani. hayvanları koruma yasası altında hayvan katliamı yapan arap ülkeleri ve bizim dışımızda ülke yoktur muhtemelen.

    ha birde avrupada böyle yeaaa diyenler var , avrupada ormana mı atıyorlar , yoksa barınakta mı besliyorlar bi düşün. bizde barınağada göndersen yine aç bırakacaklar , gerçi dertleri bu zaten.

    hala itten enikten banane yeaa diye gezen insanlıktan çıkmışlar , yazmayın bile. yazacak kadar geliştiyseniz mümkünse burada yazmayın , gidin yolla panpa diyin , hikayenizi anlatın ama gelipte burada saçmalamayın. ekşiye baktım orada bile sayfalarca destek var yürüyüşe , incisözlükte ki entry sayısına bak , yazık. oysa ferre yasaklancakk koşun yürüyüş var dense buralar en az 30 sayfa olurdu ona eminim.
    ···
   tümünü göster