1. 1.
    +9 -4
    connected2.me de ya da herhangi bir yerde online gördüğümüz kızlara, "duygusuz ciks'e karşı mısın?" diye soruyoruz. cevap evetse "duyguyu da çağıralım o zaman oyhşşşşş" yazıyoruz. "hayır değilim" derlerse zaten muhabbeti kafanıza göre yaparsınız. capsleri paylaşın beyler yaratıcı binleri görelim.

    saygı editi: kezban olmayan kızlardan birine denk gelinmiş beyler! http://inci.sozlukspot.com/e/99571190/ kendisine şükranlarımı iletiyor saygıyla selamlıyorum. eğer kabul ederse bebişinci nesil olarak sözlüğe yazar olarak başlamasını temenni ediyorum.

    NOT: kızlarla konuşmanın öyle devlet meselesi olmadığını anlayan hatta kız ayarlayan panpalarım bile oldu. öpüyorum sizi, n6 girmeyi unutmayın. arcelious panpamı sakın unutmayın adam canavar gibi beyler.

    edit: beyler sadece caps atın, liseli gibi copy-paste yapmayın. birde ifşa etmeyin hem bize yakışmaz hem de başlığı uçuruyorlar bu editi okuyun amk

    bilmeyenler için edit: http://www.connected2.me adresine giriyorsunuz biraz aşağıda resimleri görürsünüz zaten. ordan kızları tıklayıp yazıyorsunuz. isminiz görünmüyor, üye olmanıza da gerek yok. "shuffle" seçeneği ile kişileri değiştiriyorsunuz olay bu.
    ···
   tümünü göster