1. 1.
    +1
    cebindeki paraya göre kesinlikle promosyonsuz bir pizza söylüyorsun cebinde 32tl varsa büyük boy extravaganza söyleyip 3 kişi karın doyurabilirsiniz.
    pizzayı afiyetle yedikten sonra arayıp gelen pizzayı beğenmediğini dominosun %100 beğenme garantisi beğenmezseniz paranız iade taahütünden yararlanmak istediğini söylüyorsun
    onlarda sana isterseniz yerine başka bir pizza gönderebiliriz diyecekler ister yerine menüdeki en yüksek fiyatlı pizzaya kadar söyleyip alabilirsin(ilkde yediğin pizza 15tl olsa dahi beğenmeyip 35tllik pizza söyleme hakkın var) yada hayır pizza değil paramı geri istiyorumda diyebilirsin.

    kıl biyere denk gelirsen telefonda neyini beğenmedin diye sorabilirler sende cevap olarak isterseniz onu bırakında göndereceğiniz forumda belirteyim dersin normalde form göndermeleri lazım ama göndermiyorlar gönderseler dahi forma 'sosu çoktu panpaaa' yazarak taşak geçebilirsin.
    unutma ki bir kişi en fazla iki kez yapabiliyor ama farklı numaralar veya ankisörlü telefonları dolaşarak olayın dıbına korsun.
    şukumu beklerim

    ncik 6 girmessen üzülürüm
    ···
   tümünü göster