1. 1.
    +20 -1
    neden akp ? bu kadar insanın sömürüldüğünü görmüyor musun? genel başkanınızın bir sözünün diğer sözüne uymadağını görmüyor musun? zamların, harçların herşeyin 2 katına hatta 3 katına çıktığına görmüyor musun? ülke de fakirliğin arttığını zenginin daha zengin olduğunu görmüyor musun ? her gün onlarca insanın polis jopundan, dayağından öldüğünü görmüyor musun ? adaletin iflahına sokulduğunu görmüyor musun ? şehirlerin toplu konularla gibildiğini, fakirlerin gözler önünden yok olması için tepelere yerleştirildiğini görmüyor musun? toplumun sindirildiğini her gün daha çok yasağın olduğunu görmüyor musun ? hacı hocaların dini sömürdüğünü ve partinin bunu yaygınlaştırdığını görmüyor musun? her gün daha çok şehit daha çok ölümün geldiğini ve bunun tek suçunun nefreti aşıladığı için partinin olduğunu görmüyor musun ? imam hatiplerin açılıp diğer okulların azaldığını, çocukların 5 yaşında okula gönderildiğini görmüyor musun? her gün sanayide işçi çocuklarının sayısının arttığını görmüyor musun ?

    partim:sosyalistim.

    edit: unuttuğum sorular:

    hayvanların katil zihniyetlerce öldürülmesine göz yumulduğunu ve yasa çıkartıldğını görmüyor musun ? kitapların basılmadan, gazeteler de ise sansürün devreye girip özgürlüğü engel olduğunu görmüyor musun? her sınavda bir çakallığın olduğunu ve çakallığın hep yandaşlar tarafından hatta kendileri tarafından yapıldığını görmüyor musun? etnik kökeni farklı, dini farklı olan insanların her gün daha azaldığını ve azalmasa da asimile olduğunu görmüyor musun? cari açığı onu da geçtim ülkende ki yabancı sermayenin her gün arttığını görmüyor musun ?

    edit:söylediklerime; kanıtlarıyla, hayır bu böyle olmadı diyecek cürreti göster şifremi sana verip tasımı tarağımı toplar bu sözlüğü terk ederim.
    ···
   tümünü göster