1. 226.
    0
    elim ayağım titredi amk @18 e söylediklerin gerçeği yansıtmıyor dedi, milletin maaş bordrosuyla ne bilim vergi levhasıyla mı gelecekti karşına? onun bunu çocuğu seni. bunlardan bihabersen, bu kadar bariz şeylere gerçek değil dersen zaten sende beyin denen organ birkaç hücreden ibaret demektir. herşeyi geçtim, sen arabana benzin-mazot almıyomusun a dıbına koduğum? elektriğe 4 yıl içinde neden %40 tan fazla zam geldi? bunlara da mı kaynak göster diyeceksin? sen gibildiğinden bihaber olsan da bunu okuyan herkes gayet iyi biliyo merak etme bu saydıklarımı.
    bi cevap ver lan, allahaşkına neden hep barışı isteyen ülke biziz, değerlerine en sahip ülke biziz de neden bütün yannanlıklar bizim etrafımızda oluyor? suriyede ırakta lübnanda çıkan iç çatışmaların kürtleri tetiklemeyeceğini mi düşünüyorsun hala? bu kadar yüz bulduktan sonra onların da şehirleri yakıp yıkmaya başlamayacaklarını mı düşünüyorsun hala? mayıstan berii 100ü geçen aziz şehitlerimize, o ana kuzularına acımayacak mısın lan? yoksa kelle mi onlar senin için. madem herşey iyiye gidiyo da neden bu kadar şehit var? bi cevapla allah aşkına.

    herhangibir partinin destekçisi olmamakla birlikte sonuna kadar atatürkçüyüm ve müslümanım, her ikisine de sonuna kadar elhamdülillah. sizin o sevmiyorum dediğiniz adamın arkasından ne kadar dua etseniz az aslında ama yok, o da olmayacaktı, sömürgeler içinde fransız ingiliz dölü olacaktınız hepiniz, ezan sesi falan duyulmayacaktı hiç, o yarardı size.
    ···
   tümünü göster