1. 1.
    +25 -2
    lan bizim binler özet geliyo: 31'i azalt sivilceler geçer.

    öncelikle naber nasılsın? karne nasıl? össye çalışmaya başladın mı?

    ardından direkt konuya giriyorum. "sana rağatsızlık" veren ve "polise söylüyceğin" abilerinden biri olarak sesleniyorum sana. ekşi sözlüğün kendi içinden çıkan ve zamanla hal değiştirerek ekşinin kendine tepkisi hakline gelen bir mecradan sesleniyorum sana, senin üslubunla ekşiden seslenmek isterdim ama kafa izni çakmıştım kusura bakma. kafa iznim olmasa senin ikiyüzlülüğünün aynısını yapıp oradan uçurulacaktım.

    bu sitede şiddet ferregrafisi yayınlayacaktım. ki ön-kontrol mekanizması olmadığını düşünürsek zamanlamama göre beş dakika kadar da duracaktı ekşide. modlar fark edince silecekti, ben de gelip buradan "ekşici binler kedi kesme ayini yapan huur çocuklarıdır" diyezütümü yırtacaktım. yani orada kuraldışı olan, ve kuralların uygulanma süresi kadar siteye ait sayılabilecek bir gibtirik resimle bir tek kişinin davranışlarını tüm ekşiye yıkacaktım, üstüne bir de alayınıza alçakça yafta vuracaktım.

    ekşi yazarı omurgasızlığına alışkınız zaten. fatih ataylı size nefret kusunca adi ilan edersiniz ama tek bir birey üzerinden 40000,hadi yarısı fake diyelim, 20000 kişi hakkında çıkarımlar yaparak bir güruha nefret kusmaktan geri kalmazsınız. üstelik sizi adi ilan eden de yoktur. yannanımı yoktur. şu iğrenç hareketinle sürekli leş kovalayan fırsatçı akbabalardan daha değerli olabileceksin sanıyorsan, üzgünüm. o akbabaların bile en azından standart hayat döngüsünde bu var, düşmanca beslenen aşağılık duygularla yapmıyorlar. daha omurgalı ve onurlular.

    11 yaşında irc öğrenmen, üç yaşında otuzbir çekmen ya da 7 yaşından beri ekşiye yazıyor olman gibimdedeğil, sen daha ergenliğinin göbeğinde bir şakasın benim için. kurallarından yarım yamalak haberdar olduğun, açığını kollayıp da abilerinden aferin toplamak için kıçını yırttığın bu sitede muhtemelen herkes için böylesin. nedeniyse kemiksiz 20000 kişilik bir topluluğa "inci sözlük benim için huur çocukluğudur" diyebilmek için yaptığın bu iğrenç lekeleme kampanyası. insan aşağılık olmadıkça böyle şeylere ancak ergenliğin yakıp kavuran ateşiyle baş vurur. aşağılık olmadığını umut ederek liseliliğine veriyorum.

    biliyorum o hormonlar yakıyor kavuruyor seni, hissiyatlarını abartılı yaşıyorsun ama, n'olur buraya tak atmaya çalışma. sonra seni gibleyip de cevap vermek durumunda kalıyoruz, atp ziyanı. kendi içinde tepkini yaşa, ve tahtaya bin kere " bir daha ferdi olayları topluluklara yıkarak onları yaftalamayacağım." yaz. iyi gelecek. bir süre sonra böyle iğrençlikler kovalamayacaksın. sivilceler için imex kullan, tıbbiyeli bir abinden öğüt. ve dava için ısrarcıysan inan zerre gibimizde değil. bizim liseyi bitirince avukat olmak isteyen arkadaşlarımız yok. bizim içimizde avukatlar var bebeğim. öpüyorum yanaklarından. ya da öpmüyorum lan o ne iğrenç, sivilceli sivilceli. 31'i azalt amk. son öğüdüm de, biliyorum mevlana'nın yedi öğüdü gibi oldu ama sana yardımcı olmnaya çalışıyorum, (bkz: bu sozlukle ilgili tek ciddi yazım bu olsa ya la/#434339) şunu oku. geri kalan sorularına cevap bulacaksın.

    birde kasma kızlar seni sevsin diye yea. inci'ye sinemaya falan tak atmasan da eninde sonunda verecekler. muhalif ya da farklı olmak için yırtınmaya gerek yok.

    sevgiler:

    hektor(aşil senin ben ananı gibeyim)
    ···
   tümünü göster