1. 1.
    +2 -8
    almak

    ve dahi hertha berlin ve arsenal'i de ekleyelim.

    bakalım bu avrupanın devi olan takımlara. tek tek inceleyelim.

    bologna: yıllardır italya liginin orta sıralarında yer alır, adı her sene şike şaibelerine karışır. vasat serie a'da 10 ila 15. sırada bitirir her sezonu.

    mallorca: bilmem şimdi nerdeler. bir tatil beldesi olan mallorca adasının takımı. ispanya'da hiçbir ciddi başarısı yok. keza avrupa'da da esamesi okunan bir takım değil. bizim antalyaspor'un ispanya verisyonu diyebiliriz. gücü o kadar.

    hertha berlin: efsane alman futbolunun kestane takımı. olimpiyat stadlarında oynadikları maçlarına kendi taraftarı dahi gitmez. geçen sene küme düştüler. almanya'da ve avrupa^'da hiçbir başarıları yok. bir denizli, bir gençlerbirliği kadar bile başarıları yok avrupa'da..

    leeds united: şu an premier lig puan cetveline bakıyorum. böyle bir takım göremiyorum. artık conference ligdeler mi süt kupasındalar mı varın onu da siz bulun. gs'nin kupayı aldıgı sene de vasat bir premier lig takımı görünümündeydi. bir blackburn kadar bile değil.

    arsenal: ismi var, kendi yok. nasıl bir pzarlama stratejisi varsa adını bir şekilde tüm dünya duymuş. ama hiçbir zaman bir manchester united, liverpool gibi efsane olamamış. her sene ingiltere liginde 4 ila 8. sıra arasında bitirir.

    işte bu takımları eleyip uefa kupası alömak marifetse, uefa şampiyonuyuz hepimiz de.

    kendimizi kandırmayalım, ne gs'li olarak ne de bir türk olarak... gerçekler bunlar çünkü...
    ···
   tümünü göster