/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +12
    bu fotoğrafa bakınca ne görüyor ve hissediyorsun

    not fotoğraftaki sayın binali yıldırımın oğlu
    ···
  1. 2.
    +2 -2
    fetöcülerin montajı tabiki
    ···
  2. 3.
    0
    yine kandırmışlardır ya kumar oynamıyordur o
    ···
  3. 4.
    -1
    Tutarsa hunharca şukulayın
    ···
  4. 5.
    0
    Adamın kahvede batak oynadığını zannedenler var amk.
    ···
    1. 1.
      0
      singapur burtası panpa asyanın las vegası
      ···
  5. 6.
    +4
    ablamız bence kırmızı tayt giymeliydi güzelim fiziğe yazık ediyor
    ···
    1. 1.
      0
      kollarıda açabilirmiş aslında
      ···
  6. 7.
    -3
    nasıl bir mantık la bu siyasetçinin oğlu illa müslümanmı olacak arada bir kaçamak yapamayacakmı aq cehaletinde bu kadarı bu başlığı açan kesin chplidir aq.
    ···
    1. 1.
      0
      din üzerinden siyaset yapmayacak o zaman önce kendine bakacak kaçamak dediğin kumar oynamak mı harama bakmak ne kadar kaçamak amk yobazı
      ···
      1. 1.
        0
        lan dalkavuk sen hiç kaçamak yapmadınmı sen müslümanlığı yüzde yüzmü yaşıyorsun ki milleti eleştiriyorsun gavat az mantıklı cümle kur.
        ···
      2. 2.
        0
        panpa ben fakir bir stajerim maalesef evden okula okuldan staja stajdan eve içki sigara içmem kumar oynamam ki benim babam ülke yönetse hareketlerime dikkat ederdim
        ···
      3. 3.
        0
        haklısın knk ama ne yazıkki böyle bir insan yok elimizdekilerle idare etmek zorundayız
        ···
      4. diğerleri 1
  7. 8.
    0
    Bayana bakmaktan adamlara bakamadımm
    ···
  8. 9.
    0
    1.25 simit 75krdş ayran 5 kişilik aile 1 ögün 10 tl 3ögün 30 30 günlük ögün 30x30:900tl kalan 400 tlyi nerede nasıl kullanıcaklar orası mağlüm ama neyse yollar var hayat çok güzel
    ···
    1. 1.
      0
      Eskiden bu hesabı başkası da yapmıştı:
      https://www.youtube.com/watch?v=xrDdfVYvGUY
      ···
  9. 10.
    0
    eskiye göre iki kat artmasına rağmen karşı çıkıyonuz da,Erdoğanın ne yapmasını bekliyorsunuz? devletin kazancı bu kadar oluyor maaş da bu kadar veriliyor aklını gibtiklerim
    ···
  10. 11.
    0
    Umarim TL ile oynuyordur yoksa ozaman sinir olurdum.
    ···
  11. 12.
    0
    sözcü terk
    ···
  12. 13.
    -1
    Yahudiler mısırdan 10+2= toplamda 12 kabile olarak çıkmıştır daha sonra 2 kabile kudüsün kuzeyinde israil 10 kabilede kudüsün güneyide ayrı bir devlet kurmuştur. Güneydekiler tek bir tanrının olduğuna inanırken israilliler altın buzaya tapmıştır.
    Daha sonra yahudiler kudüsten kovulmuştur 2 kabile irana 10 kabile ise kırıma kovulmuştur.
    2 kabile pers kralı tarafından serbest bırakılmış 2 kabile tekrar kudüse yerleşmiştir.
    2 kabileli grup daha sonra romalılar tarafıdan kudüsten ispanyaya kovulmuşlardır.
    Zamanı gelince ispanyadan da kovulan 2 kabilecilerin bir miktarı gemiye doldurulmuştur bu gemi osmanlı tarafından kurtarılıp 2 kabileciler izmir bergamaya yerleştirilmişlerdir daha sonra bu 2 kabilecilerin bir kısmı sabetaycılığa geçmiştir.
    2 kabilecilerin geri de kalanları ingiletereye giriş şartı ile oliver cromwell devrimine destek verip kendilerini istemeyen kralı devirip ingiltereye girmişlerdir ingilterede güçlendikten sonra krallığı istedikleri için eski kralı ikna edip veya zorlayıp yeniden devletin başına getirmişlerdir kral artık piyondur.
    Bu iki kabilecilerin adı artık ispanyanın yahudi dilindeki adıyla anılan seferad olucaktır türkiyeye gelenlerin isimleri ise sabetaycı olucaktır.
    Sabetaycılar osmanlıda hareme kadın sokarak (hürremler, valideler iyi bilirsiniz) osmanlıyıda nesilden nesile ele geçireceklerdir osmanlıyı çökertip ingiltereyi dünya imparatorluğuna çevireceklerdir .
    Gelelimn 10 kabileye 10 kabile kovulduktan sonra önce kırıma daha sonra almanyaya yerleşektir.
    Almanyada güçlenen 10 kabile yahudi dilindeki almanya adını alan eşkenazi ismini alıcaktır.
    2. dünya savaşı sırasında avrupada 1 milyon seferad 10 milyon eşkenazi vardır eşkenazilerin sayısı çok fazladır ve bu seferadlar için tehlikedir .
    Almanyada eşkenaziler kırlmalıdır ve bunun için almanyanın başına saferad yahudisi olan hitler getirilir.
    ( hitlerin aşkının yahudi olmasını açıklar, yahudi olan hitlerin neden yahudileri öldürdüğünü açıklar)
    (ingiltereyi günümüzde sefaradlar değil alman kökenli eşkenaziler ele geçirmiştir hitler bundan dolayı ingiltereye saldırmıştır)
    Yahudiler işlerinde profesyonelleşmişlerdi gittikleri her ülkede bir network gibi örgütleniyorlardı bu örgütlerini gizli tutyorlardı (fetö yahudi örgütlenmesini örnek almıştır )
    bu örgütlerin yapılanmasının temel şekli 5. kol idi.
    yahudiler her ortama hücre hücre dağıtıldı.
    günümüzde Amerikada Seferadlar clinton u desteklerken Eşkenaziler donald trump ı desteklemiştir ve seçimi eşkenaziler kazanmıştır zaten trumpun kökenini araştırısanız babası almanyalı yahudi bir kerhanecidir.
    Gelelim türkiyede 2002 de başa getirilen RTE 2012 de indirilmesi planlanan 10 yıllık bir projedir fakat 2013 de gezide indirilemedi 2014 de yolsuzluk operasyonunda indirilemedi 2015 de seçimlerde indirilemedi 2016 da darbede indirelemedi türkiyeli sabetaycılar ve amerikalı saferadlar birleşti RTE Yi indirmek için Dolar fırladı Meral Akşener sabetaycısı MHP ye başkan yapılmaya çalışılıyor. Diğer yandan türkiye olması gerektiği gibi HAÇLILARIN NATOSUNDAN UZAKLAŞIP 3 TANESi TÜRK DEVLETi OLAN 6 DEVLETLi SHANGAi iŞBiRLiĞi ÖRGÜTÜNE YAKLAŞIYOR

    UNUTUMAYIN SiZi O GEZiYE GÖTREN LiSEDEKi SINIFINIZIN ÜNiVERSiTEDEKi SINIFINIZIN HERKES TARAFINDAN SEViLEN POPiLER ÇOCUĞU SABETAYCI OLABiLiR VE AMERiKALI SEFERAD ABiLERiNDEN EMiR ALMIŞ OLABiLiR
    ZATENDE ÖYLE O HERKES TARAFINDAN SEViLEN EASTPAK ÇANTA GiYEN BiLEĞiNDE BiLEKLiK OLAN YAKIŞIKLI YADA GÜZEL YADA KENDiNi ÇOK ZEKi SANAN HER FIRSATTA HER KiM YAHUDiLiĞE DÜŞMAN OLMUŞSA ONA iFTiRALAR ATAN ARKADAŞINIZI BiR GÖZLEMLEYiN BAKALIM

    TURK,ÖZTÜRK,ÖZ SOYADLARINI
    iÇiNDE ÖZ OLAN TÜM SOYADLARI
    iÇiNDE AK OLAN TÜM SOYADLARI

    GÖZLEMLEYiN BAKALIM
    Tümünü Göster
    ···
  13. 14.
    0
    http://www.incisozluk.com.tr/e/181919093/
    ···