1. 43.
    0
    2011'den beri içinde bulunduğum oluşum.. biraz içimi dökeyim dedim..

    1907 ÜNiFEB misyonu:

    “taraftarı olduğu Fenerbahçe spor kulübü’ne, içinde yaşadığı çevreye ve topluma artı değerler sağlamak”

    üniversiteye başladığım günlerde -lisede herhangi bir bilgim yoktu ÜNiFEB ile ilgili- okulumda ilk olarak Fenerbahçe ile ilgili bir topluluk var mı onu arayarak işe başladım. geldiğim nokta ise burası. hayatımın belki de en yoğun,en çileli,en cefalı,en fedakar,en kaliteli,en mutlu,en mutsuz - bu en'ler gittikçe büyür- günlerini bu toplulukta yaşadım.

    hem kendi örgütlenmemden hem de ÜNiFEB örgütlenmesinin bulunduğu onlarca okuldan onlarca arkadaşım, kardeşim oldu. hangi şehre gidersem gideyim o şehirdeki örgütlenmenin kapısını çalıp beni boş çevirmeyeceklerini,el üstünde tutacaklarını, kafelerde hesap öderken birbirimizi tutacağımızı bilirim.

    Fenerbahçeli olmamızın akıl sağlığımızı zorladığı, bizleri ruhen ve bedenen bitiren kötü olaylar silsilesi ise şunlarla başladı.. 90 nesli olarak aklımızın yettiği gs'nin 4 yıl üst üste şampiyonluğu-uefa-süper kupa durumlarıyla başlayan belki de en unutulmayanı denizli faciası ile süregelen bu garip dönem 2010 bursa-3 temmuz 2011-avrupa ligi benfica-avrupadan men-2+1 sene gs şampiyonluğu ve neredeyse statsız, orda burada maç oynayarak şampiyon olan beşiktaş 2016 serisi ile devam etmiştir. bunların hepsi de aziz yıldırım'ın başkanlığındaki Fenerbahçe'nin başına gelmiştir.

    abilerimizden bildiğimiz ÜNiFEB in başına gelen belki de en büyük olay 6 kasım 2002'deki derbi olaylarıdır. olayların detaylarını burada anlatmayacağım. ancak her ÜNiFEB üyesi-mezunu bu olayların nasıl gerçekleştiğini kimlerin başrolde olduğunu bilirler. tribünlerdeki bölünmeler, farklı farklı gruplar, bizcilik değil bencilik anlayışı,hep ben yaptım ben bilirim ben kovdum ben şampiyon yaptım tavırları Fenerbahçeyi ve tribündeki bizleri bu hale getirmiştir. artık ipler kopma noktasındayken de bazı şeylerin oturup konuşulması gerekir.

    bizler, 1907 üniversiteli Fenerbahçeliler birliği üyesi/üyeleri/mezunu/mezunları olarak Fenerbahçe adının, armasının,formasının geçtiği her yerde bir kuruş menfaat beklemeden destek olduk. kimseden ne talimat aldık ne de birilerinin boyunduruğu altına girdik.

    u 17 maçına da gittik, ankara,eskişehir, konya,rize, trabzon,bursa, sivas,kayseri, antalya'ya da... ülkenin dört bir yanında ne kadar yöre varsa hepsine karşılık beklemeden gittik, gitmeye de devam edeceğiz. Fenerbahçe'nin aydınlık geleceği olan bizler anıtkabir'e de,çanakkaleye'de,sosyal sorumluluk projeleriyle de ülkemizin ne geçmişini ne de geleceğini unutmayacağız.

    anadolu'nun ücra köşelerindeki minik kardeşlerimize harçlıklarımızdan arttırıp yardım yapmaya devam edeceğiz. borçla, krediyle sağdan soldan bulduklarımızla kombineyse kombine, formaysa forma, ürünse ürün almaya devam edeceğiz. adını deplasman yollarında haykırmaya, gittiğimiz şehirlere bereketini zütürmeye devam edeceğiz.

    ömrümüz yettiğince Fenerbahçe armasını koruyup kollamaya,ona zarar verenleri dışlamaya devam edeceğiz.

    Berkay abimizin dediği gibi;

    "1907 ÜNiFEB sıradan bir taraftar topluluğu veya sadece bir tribün grubu değildir. hedefimiz, Fenerbahçeli üniversite öğrencileri arasında ideal bir birlikteliği oluşturmak ve gücümüzü Fenerbahçe etrafında birleştirerek hareket etmektir. "
    Tümünü Göster
    ···
  2. 42.
    0
    bu çocuklar kimseden para almadan öğrenci haliyle fenerbahçeye her branşta destek veren tek taraftar grubudur. kimse ünifebe laf edemez. Ünifebe laf edecek adamın bonservisinin elinde olması gerekir. milletin kucağında oturup laga luga etmeyin
    ···
  3. 41.
    0
    ADAMLAR
    ···
  4. 40.
    0
    üniversitede de verdiğim en doğru kararlardan biri
    aralarında olduğum için mutluluk duyduğum birlik

    laf edeni giberim
    ···
  5. 39.
    0
    fenerbahçe'nin aydınlık geleceği. @istanbul üni. '08 mezunları
    ···
  6. 38.
    0
    @35 amın feryadı. adam sadece ne zaman kaldırılacağını anons ediyo. sen diyosun ki kartonları koltuklara kulüp yerleştiriyo. aç bak kaç tane video var amk koreografinin hazırlanmasıyla ilgili.

    al izle:

    http://www.youtube.com/watch?v=nWyYRdgStAA

    http://www.youtube.com/watch?v=_G-vSucYAGA

    http://www.youtube.com/watch?v=btjN97sPCOQ

    bu videoları izlemeden bir daha yorum yaparsan beynini giberim. izle de gör harcanan emekleri. kulüp yapıyo diyo bi de hey amk ya.

    ekleme: al bunu da izle http://www.youtube.com/wa...6utMc4&feature=relmfu
    ···
  7. 37.
    0
    yarın anıtkabirdeyiz !!!1!!1!!!1
    ···
  8. 36.
    0
    üyesi olduğum için gurur duyduğum, kimsenin yalakası olmayan grup. yönetim yalakası olasydı, deplasman konusundaki karara tepki göstermezdi çünkü fenerbahçe yönetimi de bu karara olumlu yaklaştı.10 dakika yerimizi boşalttık bugün maçta tepki amaçlı olarak.

    istanbul ünili olup da ünifeb üyesi olan var mı lan aranızda, varsa ulaşsın tanışıyoruzdur gerçi büyük ihtimal.

    bi de burada hayatında maça gitmemiş adamlar tribün muhabbeti yapıyo ya sinir oluyorum. sanal holiganlar sizi.. madem çok biliyosunuz çıkın er meydanına da görelim.
    ···
  9. 35.
    -3
    ulan gib kafalı manyak fenerliler şu videoyu izleyin videonun başında stadda anons yapılıyo dıbına koyim "şu şarkıyla beraber bayrakları açıyoruz" diye, gibtirin gidin yönetim desteksiz olmadığını ben zaten biliyorum bari buradaki insanları kandırmayın.

    http://www.youtube.com/watch?v=ehzsb5cvgsi
    edit: anasını gibtiimin linki kodumunun sözlüğünde entry olarak girilemiyor. youtube a "fener bayrağı polis" yazın ilk videoyu izleyin. gib kafalı salaklar.

    gs stadında bi tane böyle anons göster o zmn tüm küfürlerini kabul edicem dıbına koduğumun salağı
    ···
  10. 34.
    0
    @20 öncelikle tam bir huur çocuğu olduğunu belirtmeliyim.

    lan anasını gibtiğim... o pankartları hazırlamak için neler çekiyoruz haberin var mı lan senin? o kartonları koltuklara yapıştırmak için kaç saat harcıyoruz haberin var mı? gibik gibik konuşuyosun dıbına koyim 11 yaşından fazlaysan zütümü gibsinler.

    amın çocuğu ya sinirlendim gece gece. sülalenin dıbına koyim senin. ananı karını ablanı zütünden gibeyim.
    ···
  11. 33.
    0
    fenerbahçe'nin aydınlık geleceği. @uludağ ünifeb.
    ···
  12. 32.
    0
    içinde liseli olmayan, üyesi olduğum güzide taraftar topluluğu
    ···
  13. 31.
    0
    1907 Ünifeb taşıdığı misyonla bu ortalığın anasnı gibiyor , ulan eleştiren orosbu feryatları biraz takdir edin gibmiyim ananızı
    ···
  14. 30.
    0
    @20 keşke dışarı boşalsaymışım.
    ···
  15. 29.
    +5
    @20 senin o beyninin kıvrımlarına attırayım da kan dolaşımın dursun dıbına kodumun gerizekalısı. şu entryn burda dursun silmede ne kadar mal olduğunu, cahil olduğunu tüm inci görsün. tribünden çaktığını yok konuşuyorsun döl israfı pekekent.
    bi gibten çaktığın yok özet geçeyim bari,
    o koreografiler adamların kendi cebinde verdikleri parayla yapılıyor. yönetimle de alakası yok. adamlar günlerce öncesinden stadın otoparkında malzemeleri alıp çalışıyorlar, gece gündüz demiyorlar. sonra bittikten sonra tek tek koltuklara koyuyorlar. işte bunu adamlar kusursuz yapıyor ve senin gibi bir döl israfı çıkıyor adamların emeklerini gibiyor. ya şöyle mallar konuştukça deli oluyorum sakin falan değilim.

    neyse şu ünifeb'li çocukları gerçekten çok takdir ediyorum görsellikte türkiye'yi bir çıta atlattılar. heybetinden sığdıramadık yere göğe koreografisinden daha iyisi yapılsın sonra konuşalım bunları.
    okul açık sizden sorulur beyler aynen böyle devam şu gerizekalılara kulak asmayın ..
    ···
  16. 28.
    0
    @1 hangi bölüm
    ···
  17. 27.
    0
    bende ünifeb denim marmara bu alemde bir numara *
    ···
  18. 26.
    +1
    bende ünifebliyim beyler. yıldız dan
    ···
  19. 25.
    0
    zütüne pembe forma soktugumun binleri Fener giberrrrrrr
    ···
  20. 24.
    +1
    @20 liseli cahil ergen bin züt oğlanı .
    orda ne emekler veriliyor bin , insanlar günlerce ugrasıyor .
    ···