1. 200.
    0
    @1 orhan pamukun yeni kitabını basıcak yayınevinin sahibi.
    ···
  2. 199.
    -1
    dıbına kodumun zütverenleri. delinin biri kuyuya 1taş atmış 40kişi çıkarmaya uğraşıyor.@201 helal panpa böyle adam lazım olm bize. ulan adam gibi biri yok ki şu diplomatlarda falan. olanları da zaten bi şekilde ortadan kaldırıyolar. dön ceddine bi bak neler yapmış. terörist leşini bile taşıyan, yaralıysa öldürmeyip iyileştiren yurttaşların var senin bi onlara bak. ermenileri öldürdüysek de iyi ki ölmüş huur çocukları. kaç ırk arkadamızdan vurdu bizi biraz tarihinizi öğrenin böyle boş muhabbet yapmayın amın feryatları
    ···
  3. 198.
    0
    reserved 121
    ···
  4. 197.
    0
    @205 güldüm bin haklısın şuku, neyse inciye iki dakka eğleneyim diye girdim de gece gece sinirlerim zıpladı. Hadi size iyi eğlenceler.
    .
    .
    .
    .

    Gececi Tayfa Selam olsun !
    ···
  5. 196.
    +2
    @203 yok panpa bizden kimse ölmedi hep biz öldürdük. baksana adamlar belgeleriyle açıkladı. hem ermeniler yalan söyleyecek değil ya! zaten bizim diplomatlarımızı da ermeni asala örgütü öldürmedi onların hepsi intihar etti. hocalıdaki insanları da ermeniler öldürmedi onları allah çarptı. bu heriflerin dediği gibi biz vahşi bir milletiz, ben de diyorum neden hatuna çakarken hep zütüne şaplak atıyorum demek bundanmış.vay amk
    ···
  6. 195.
    0
    aslında ermenilerle aramızda aşılmaz duvarlar yok. mantıklı sağduyuyla baktığın zaman çözülebilecek meseleler. devlet ermeni meselesini isterse çözebilir aslında. kıbrıs meselesi kürt meselesi gibsen çözülmez ama ermeni meselesinin çözülmesi daha basit gibime gelio.
    ···
  7. 194.
    0
    @202 valla doğrudur aradaki 8 sayfayı atlayarak okudum , keşke bizde balkanlarda ölen Türklerin hesabını böyle arıyabilsek.
    ···
  8. 193.
    0
    @201 e siyasi diyoruzya kardeşim sence neden arşivleri açıp karşılıklı tarihçilerle bu konuyu tartışmak istemiyolar. çok basit değil mi? mazlum edebiyatı her zaman kazanır dünya tarihinde yahudiler de bu mazlum edebiyatını sonuna kadar kullanıp dünyanın en güçlü devltlerinden biri haline gelmişlerdir. ama bunu anlamayan coni volkırlarımız çok maalaesef
    ···
  9. 192.
    +1
    Her Türk gibi benimde bu konuda söylecek iki çift sözüm var. Öncelikle soykırım yalanları hakkında yeterli donanıma sahip olmadığım için @1 gibi elemanlarla aşık atamam fakat şunuda adım gibi biliyorum ki neden bu ermeniler arşivlerini açıpta Türk ve Ermeni tarihçilerini ortak bir merkezde toplayıp eğrisiyle doğrusuyla konuşmuyor. Birde yaşananlar onyıllar önce olmuş ve yaralar yıllar yıllar önce sarılmışken neden hergün bunu gündeme getiriyolar?
    .
    Acaba siyasi rant meselesi mi? Ermenilerin dünyaya kendini acındırma çabası mı ? Ne zannediyolar, alın terimizden arttırıp da verdiğimiz vergilerin ermenilere tazminat olarak ödeneceğini mi ? giberim öyle dünyanın tasasını.
    .
    Biz bu olaya göç esnasında olumsuz koşullardan dolayı oluşan ölümler diyoruz peki neden karadenizdekileri yahut egedekileri sürmemişlerde bu yavşak ermenileri göçe zorlamışlar?
    .
    Söyleyin bana Türk tarihinde kaç tane soykırım benzeri olay var?
    .
    Bugün yedi cihan biliyorki türk askerinin savaşta kurşun attığı düşmanını yaralanıp yere düşünce ona son suyunu kendi matarasından içirdiğini.
    .
    Arkadaşlar biz Türkiyede yaşayan Türk Kanı taşıyan uluğ bir soyun mirasçılarıyız. Bizim kanımızdan Atatürk çıkmış, bizim kanımızdan Kanuni, Fatih Sultan Mehmet, Mete Han çıkmış. Biz çini bozguna uğrattık. Biz yeşil bozkırları terkedip Anadolu için savaştık. Kanımızla aldığımız toprakları hiç kimse bizden burda ben çok yaşıyorum bilmemne kanunu antlaşmasına göre o halde burası ermenistandır diyerek katukulliye getiremez. Bu saatte bu ekran karşısında incide salak salak atar yapıyor olabilirim, ama benim o ingiliz binindn yahut fransada salyangoz pandikleyen fransız bininden en büyük farkım vardır ki buda Vatanım Bayrağım Toprağıma hile ve düzen girdiğinde kalbimin üstüne Hançerlerin batmasıdır.
    .
    Özet: Ermeniler arşivlerini ortak bir merkezde açsında görelim ak koyun kara koyun. Yaptıysakta yaptık oh ulan , sana toprak yok ulan !

    http://youtu.be/0ZQqf2nI1lc
    ···
  10. 191.
    0
    medenılıkle bı alakası yok aga. tamamen lobisi guclu olan kazanıyor. soz sanopmusunuzkı ermenılerde hakkaten bnu hak hukuk ıcın yapıolar.
    edit:siz sanıomusunuzki
    ···
  11. 190.
    0
    @194 keşke dediğin kadar basit olsa bu işler
    ···
  12. 189.
    +1
    @191 birader sen atalarının soykırım yaptığını, eli kanlı canavarlar olduğunu, orta asyadan gelip sırf zevk için binlerce insanı katlettiğini kabul edebilirsin. ben ve bir çok insan bunu kabul etmiyor. istediğin kadar " gerçek bu yeeeaa, vatan millet sakarya yapmayın taam mı kabul edin ancak böyle medeni, avrupalı oluruz taam mı " diye konuş. gibimizde değil amk
    ···
  13. 188.
    0
    @194 ırka dayalı yönetimin mucididir o savunduğun fransızlar. ırkçılığın atasıdır bunlar. kendi kendine paradoks yaratıyosun.
    ···
  14. 187.
    0
    @191 benzer şeyleri söyledim ama sen artniyetlisin. ikinci dünya savaşında 30 milyon sivil katlinin hesabını niye vermiyor avrupa onu söyle önce bi.olayın siyasi olduğunu anlamk için aynştayn olmaya gerek yok. bir yalan üzerine kurulu olan soykırımı da sonuna kadar tartıştık burada. ama amaç o değil lobisi güçlü olan borusu öten her toplum ezmeye çalışıyor türkiyeyi. orta asyadan gelirken yıkmış bık bık bık. özgür avrupa düşünce özgürlüğü bı kbık bık. bu kadar kaz kafalı olmayın be arkadaşım.
    ···
  15. 186.
    0
    @192 binlerce yıllda ayrım yapmadan yaşadık. devlet vatan millet kavramı insanlar tarafından ortaya atılmış saçma kavramlardır. iki tarafta aynı türden canlı. iki tarafa yetecek kadar besin var, yaşam alanı var. Ben savaşmaları için sebep göremiyorum açıkçası
    ···
  16. 185.
    0
    @191 neyin kafasindasin anlamadim. demogojiyle nereye kadar?

    edit: bi de kim vatan millet muhabbeti yapiyo anlamadim. ortada iddaa var, ben de onun yanlis oldugunu dusunuyorum.
    kendi dusuncemi ispatlamak icin de osmanli arsivinden belgelerle olayin soykirim olmadigini gostermeye calisiyoru,
    sen ne yapiyorsun? "helal panpa, bravo haklisin. bu barbar turkler kesin yapmistir"

    http://inciswf.com/bitmednz.swf
    ···
  17. 184.
    0
    @191 napalım kardesım. ınsanoglu yuzyılldır bole yasıo bu mu garıp geldı a.q
    ···
  18. 183.
    -1
    amk burada vatan millet sakarya muhabbeti yapmayın. Yok türklerde yok fransızlar da yok erminler. insanız amk hepimiz. Ve bir grup insan bir grup insanı toplu halde öldürmüş yada ölüme sürüklemiş. Sanki türkler orta asyadan anadoluya geçerken anadoludaki yerli halk kapıyı açıp buyrun geçin dedi. Oradada katliyamlar yaptık. Şunu anlayın amk sizin atanız olması insan öldürmemiş olması anldıbına gelmiyor.
    ···
  19. 182.
    0
    tamamen ufak halk kompleksidir. sarkozy nın dedigi gibi vovuklar babalarının yapıkları ıcın lzur dılemezler.
    edir: cocuklar
    ···
  20. 181.
    +1
    @186 panpa @1 dışında benim ve senin söylediklerine cevap verebilen tek kişi yok oyüzden ona saygım var bikaç kişi vardı kaçtı. bunlar sosyalist geçinirler ellerine bir kağıt tutuştururlur ezberden otomatik tüfek gibi öterler. mantık sıfır.
    ···