1. 51.
    0
    @39 panpam genel olarak katılıyorum ama atatürk bugün yaşasaydı bu orduyu lağvederdi.. eminim bu konuda
    ···
  2. 52.
    +1
    @29 ohooo süveyşden bile geçiririz biz o gemiyi sen ne diyon hahaha bi çılgın projede oraya uygularız nooolcek.
    ···
  3. 53.
    0
    @36 tsk envanterinde bulunan leopard a2a6 tankları abd elindeki m1a2 abramslardan daha iyidir. yeni revizyonlu a3 serisi ile karşılaştırılmalarını bilmiyorum yalan olmasın.

    bilip bilmeden orduya tak atmayın. tabii ki oraya bi kaç aylığına tatile gelen adamın eline hayati donanımlarını vermeyecek ordu.

    amerikan ordusundaki standart bir piyade modern warfare 2 deki elemanlar gibi mi sanıyorsunuz herkesin tüfeğinde holographic sight, red dot sight mı var sanıyosunuz amk hala vietnamdan kalma m16 kullanıyor onlarda yeni yeni belçika yapımı scar tüfeklerini m16 yerine hizmete sokmaya başladılar.

    evet amk amerika bile piyade tüfeğini konya kadar belçikadan alıyor. barış döneminde tüm ordular arasında savaş donanımında sirkülasyonu vardır.
    ···
  4. 54.
    0
    @41 ne yalan söyleyeyim bazen bende aynısını diyorum.
    ···
  5. 55.
    0
    @43 tsk'nın komuta kalitesini ve donanımını iyi buluyorsun yani???
    ···
  6. 56.
    0
    2011deki amerikan ordusu bize yedek parça ve mühimmat sağlayacaksa giberiz. ama 1945teki orduları ile savaşırkan amborgo yiyeceğimiz kesin gibiliriz o yüzden panpa.
    ···
  7. 57.
    0
    @46 güldüm panpa şuku
    ···
  8. 58.
    +1
    panpa uçak gemisi kıtalar arası savaş yapmak içinkullanılır gidip brezilyayı falan işgal etmiyeceksek zütümüe mi sokacaz uçak gemisini
    ···
  9. 59.
    +3
    son savaşı kazandık ve görüyorüm ki üzerimizde rehavet var yapmayalım beyler temkinli olalım bak buca az daha takıyodu fenere. lütfen
    ···
  10. 60.
    0
    dedikleri gibi şu coğrafyada gereksiz okyanusa kıyımız yok zaten. ayrıca o uçak gemisi nükleer reaktör barındırır onunla yürür. ki bizim yerli uçağımız bile yok yedirmezler. en azından nükleer denizaltı iyi olabilirdi.
    yarın bir gün bize bu silah satan adamlarla savasa girsek tüm uçaklarımızı heleikopterlerimizi filan indirseler nabacaz acaba merak ediyorum. 2. ww sırasında amerikada fabrikalarda deli gibi uçak, silah vs üretimi vardı.
    ···
  11. 61.
    0
    @46 köpek sahibini ısırmnaz derler o hesap bizimkisi.
    ···
  12. 62.
    +1
    @44 ben k.ıraktaki kabile reisleiyle pazarlık yapan ülkeden utanıyorum.. bu kadar
    ···
  13. 63.
    0
    @1945 mi ?

    hey dostum 2011 de yaşıyoruz şuan .
    ···
  14. 64.
    0
    rambo giber
    ···
  15. 65.
    0
    f15 lerin uçuş kodlarını verirlerse belki yeneriz.
    ···
  16. 66.
    0
    naıl bi kıyaslama lan bu, iq mdan dumanlar çıktı amk
    ···
  17. 67.
    0
    @45 tsk nükleer silahlar söz konusu olmadığı sürece kendi kalibresindeki her orduyu çatır çatır gibertecek taşşağa sahiptir.

    ama herkes hemen abd-rusya-çin diyor. lan bahsedilen bu ülkeler dünya üzerindeki en ciddi silahlı güçler. tsk belki bu ülkeri başkentlerinde basamaz ama buraya gelmeye kalktıklarındaysa metrekareye o puştlardan bin tanesini gömerek adının hakkını verecektir.

    ben buna inanıyorum. ama birşey daha diyorum. ordu sistemi değişmeli. hepimizi askere alıyorlar. alsınlar. kanımızda canımızda helal olsun. ama bizi aktif göreve sokmasınlar. korktuğumuzdan değil bi tak bilmiyoruz ondan. tüfeğe mermi sürmeyi öğrenince asker olunmuyor. olası işgalde iki mermi sıkmayı öğretsinler bizim gibi normal adama. kalan esas iş gören ordu %100 profesyonel olsun. o şehit olan çocuklar liseyi yeni bitirmiş üniye başlayamamış 20 yaşında, internet kafede counter atması gerekirken eline oyundaki silahın harbisi verilmiş talihsizler. öbür dağdaki puşt doğduğu andan beri silah söküp takıyo kıçını keleş kabzasıyla siliyor. sen bu adamın karşısına seni beni yollasan nolur. ha ölürüz helali hoş olsun ama ölümüz bu memleketin işine yaramıyor.
    ···
  18. 68.
    -1
    @48 lan mal amerika akdenizde mi? kıtalararası savaş zaten bu.
    ···
  19. 69.
    +2
    nükleer saldırı yaparız lan, kürtleri üstlerine atarız kesin yeneriz gibi geliyor bana.
    ···
  20. 70.
    +1
    @57 pampam çok iyi niyetli ve kıyak bi adamsın önce onu söyleyeyim.. söylediklerine de katılıyorum.. fakaaaat... ebnim askerliğim boyunca gördüğüm kadarıyla ordunun rütbelilerinin çoğu çok yetersiz.. ve askerliği 20 yaşındaki çocuklara eziyet, hakaret etmek zannediyorlar. 20 metreden onlarca atış yaparak su şisesini vuramadıklarını gözlerimle gördüm
    ···