1. 1.
    0
    nasılsınız hayat nasıl gidiyor bir dertleşelim amk.

    artık 25 yaşındayız toy zamanlarımızı aştık hayatımızda genç olarak nitelendirebileğimiz son 5 yılımız kaldı bu 5 yılda büyük ihtimalle birçok şey belli olucak galiba.

    beni sorarsanız dostlar istanbul üniversitesi sosyoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim aslında gçen yıl bitmsi lazımdı da uzadı. gerçi bölümden bir bekletim yok bazen özel sektörde çalışıp hayatımı öyle kazanıyorum ama buna düzenli bir iş denemez. okulu uzatır mıyım bir fikrim yok

    2 yıldır yalnızdım şimdilerde bir kız var hayatımda ama ne olacağı belli değil defalarca kazık yediğim için kesin konuşamıyorum hiçbir şeyde

    bunun dışında pek mutlu sayılmam sanırım hadi biraz da sizleri dinleyelim

    beyler yazacaksa 87liler yazsın
    ···
  2. 2.
    0
    olum siz hayata geç kalmışsınız yada ben erken başlamışım amk.
    evli çocuk iş hepsi çıkmış aradan herşey monotona bindi şimdi emekliliği bekliyorum :d
    ···
  3. 3.
    0
    @10 dün sınava girdim belli değil heralde kısa dönem olur, mesleğim öğretmen.
    ···
  4. 4.
    0
    @9 kısa mı uzun dönem mi panpa

    hayırlısı oldun
    ···
  5. 5.
    0
    ben 10 gün sonra askere gidiyorum lan.
    ···
  6. 6.
    0
    kofti değil genelde kızartma buğlama yaparız. somon güzel oluyor ben somonu severim
    ···
  7. 7.
    0
    @6 taşak geçer gibi bir halimiz var mı panpa

    dertleşiyoruz işte
    ···
  8. 8.
    0
    ciddi misinz lan siz yoksa kofti mi yapıyonuz.
    ···
  9. 9.
    0
    @4 panpa düşününce hayat hakkaten boş gibi geliyor bazen yaşamak doğmak yaşlanmak bunları belirleyen kim diye düşünüp duruyorum son zamanlarda.bu kısır döngüye neden hapsoldum.

    sana açık konuşayım beni seven ve büyüten hayatımda değer verdiği birkaç kişi olmasaydı yaşamak benim başından beri hiç umrumda değildi. yaşıyorsam ve bir şeylerin peşinde koşmaya çalışıyorsam bu onlar ve onların emekleri içindir o kadar.

    hele son birkaç yıl iyice monoton hale geldi şaşırdığım yada ilgimi çeken birşey yok resmen amk

    ama yine de yaşamın güzel olduğunu söylüyorlar yaşayıp görücez bakalım
    ···
  10. 10.
    0
    @3 kafa dinlemek mi bilmiyorum ama gidiyor işte bi şekilde ya. benim hayattan bi beklentim yok. gençliğimde de öyleydim şimdi de öyleyim. bu yüzden felsefe okudum. hayatı pek umursamıyorum açıkcası. önümüzdeki sene belki öğretmenlik yaparım bilmiyorum. şuan bişey düşünmüyorum. annem babam üzülmesin diye intihar etmiyorum şuan. belki ilerde ederim
    ···
  11. 11.
    0
    @2 ne olacak bu bizim gibi bölümlerden mezun panpaların halleri bilmiyorum ama balıkçılık güzeldir balıkesir yaşanılır bir yerdir.

    kafanı dinliyorsun bu aralar sanırım aslında bende okulu bitirmeyerek kasten bunu yapıyorum 1-2 yıl içinde bende işi ciddiye almaya başlıcam sanırım.

    kendimizi sorgulamamız gereken bir dönemdeyiz şu an ilerleyen zamanlarda pek vaktimiz olmayacak
    ···
  12. 12.
    0
    berlin üniversitesi felsefe mezunuyum. balıkesirde bi sahil kasabasında babamların yanında yaşıyorum. 2 senedir. balıkçılık yapıyorum. akşam balığa çıkıyoruz sabah karşı eve geliyorum yatıyorum. akşama doğru kalkıyorum. kitap okuyorum. arkadaşlarımla birlikte bişeyler içiyorum sonra yine balığa. az miktar para kazanıyorum. o kadar. sevgilim yok. hoşlandığım bi kız var sadece. bilmiyorum ne olucak.
    ···
  13. 13.
    0
    @11 inşallah panpa
    @12 panpa yok hayata geç kalmanın yada kalmamann derdinde değilim hele evlilik imkanım olsun yada olmasın şu noktada kesinlikle düşündüğüm birşey değil
    ···