/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Anlatılacak olan olay tamamen gerçektir. Kişilerin gerçek adları verilmeyecektir ve yaşanan kişinin ağzından anlatılacaktır.

    O zamanlar 17 yaşında bir gençtim. Ailemle birlikte şehirde yaşıyorduk. Anneannemler egenin bir köyünde yaşıyorlardı. Bizde onları ziyaret etmek için yola çıkmıştık Yaz tatilini orada geçirecektik. Uzun bir yolculuktan sonra köye varmıştık. Köy deniz kenarında küçük bir köydü. Herkes birbirini tanır güvenirdi. Bu yüzden kimse kapısını kiltlemezdi. Bu beni epeyce şaşırtmıştı. Yıllardır yaşadığım şehir hayatından sonra 3 ay köyde kalmak beni epeyce zorlıyacakdı. ilk gün evden çıkmadım. Evdekilerle sohbet ettim. O yaz dayımlarda köye gelmişti ve yaşıtım bir kuzenim vardı. Onunla iyi anlaşırdık. O akşam yataklar serildi ve herkes uyudu. Ama beni uyku tutmamıştı. Dışarı çıkıp biraz gezmek istemiştim. Deniz kenarından yürürken 150-200 metre ilerde uzun bir yapı gördüm. Uzatan ne olduğunu kestiremiyordum ama yaklaştıkça onun eski bir deniz feneri olduğunu anladım. Yanına kadar yürüdüm ve kapısının açık olduğunu fark ettim. Neden bilmiyorum ama içimi korku kapladı. Ama bir yandan da içeri girmek istiyordum. Ve ani bir hareketle içeri girdim. Yukarı doğru dönerek uzayan bir merdiven vardı. Merdivenleri teker teker çıkarken bir aşağıma birde yukarıma bakıp bir tehlike varmı diye kontrol ediyordu. Kolumdaki saate baktığımda saat 04.30 du. Bu saatte burada kimsenin olmıyacağını düşündüm ama yanılmışım. Deniz fenerinin 1. katına geldiğimde tavandan yere kan damladığını gördüm. Burda tek değildim ve her kim varsa ölü yada canlı bir üst katımdaydı.
    ···
  1. 2.
    0
    Rez editlerim
    ···
  2. 3.
    0
    Rezzzzzzz
    ···
  3. 4.
    0
    reserved
    ···
  4. 5.
    0
    reserv.
    ···
  5. 6.
    0
    REZerve jsjsjs
    ···
  6. 7.
    0
    Rez kardes devam et cok heycanlı amk
    ···
  7. 8.
    0
    Okuyorum rez
    ···
  8. 9.
    +1
    Merdivenleri yavaş yavaş çıkarken yukarıdan ayak sesi ve gıcırtılar gelmeye başladı. Orada birinin olduğu ve yaşadığı kesindi. Sakin olup ses çıkarmamaya çalışıyordum. Soğukkanlılıkla aşağıya yavaş yavaş inmeye başladım. En alta indikten sonra yukarı baktığımda kimse görünmüyordu. Dışarı çıktım. Deniz fenerine dışarıdan baktığımda en üst katta 2 kişinin olduğunu birinin diğerine silah çektiğini fark ettim. Bir zeytin ağacının arkasına saklanıp izlemeye koyuldum. Yaklaşık 5 dk sonra silah sesi duydum ve adamlardan bir tanesi suya düşüyordu. Şoka girmiştim. Ve olduğum yerden kıpırdayamıyordum. Silahlı adam içeri girdi. kaçmam gerektiğinin farkındaydım ama düzlük bir yer olduğu için saklanabilecek bir yer yoktu Ben de olduğum yerde saklanmayı düşündüm ve adamın çıkmasını bekledim. Adam sonunda deniz fenerinin kapısında görünmüştü. Koyu bir palto giymiş bir adamdı. Yanımdan geçerken ses çıkmaması için iki elimle ağzımı kapatmış bekliyordum yine de olduğum yerden bir çıtırtı sesi çıktı ve adam kafasını birden olduğum yere çevirdi. Ben yerde zeytin ağcının dibindeki çalılara girmiştim. Adam etrafa baktıktan sonra yoluna devam etti. Büyük bir felaket atlatmıştım. Bu olaydan kimseye bahsetmiyecektim. Eve doğru koşarak gittim ve direk uyudum. Rüyamda adamın vurulup denize düşme anı sürekli tekrarlanıyordu. Sabah kan ter içinde uyandım. Kuzenim geldi ve bana ne olduğunu sordu. Ben aslında söylemek istemediğim olayı ona anlatmıştım. Kuzenimin adı mert. Onunla Deniz fenerine gitmek istediğimi söyledim. Mert ilk başta karşı çıksa da aşırı ısrarımla gece yine deniz fenerine gittik. Bu sefer yanımda birinin olması nedeniyle daha cesaretliydim. Merdivenleri yavaş yavaş çıkıp biri varmı diye kontrol ettik. Kimse yoktu ve kan izi kalmamıştı. Şaşırmıştım. Acaba bunlar uykunun getirdiği halisünasyon muydu. Hayır o olay gerçekti emindim. Biri burayı temizlemişti ama kim ?
    ···
  9. 10.
    +3
    Beyler okuyan varsa rez alsın yeter
    ···
  10. 11.
    0
    Feres sandım mq
    ···
  11. 12.
    0
    Rezzzzzzzz
    ···
  12. 13.
    +2 -2
    Aşağı inmek için merdivenlere doğru gittiğimizde aşağıdan birinin geldiğini gördük ve büyük bir korkuyla kim olduğuna bakmaya çalıştık. Ancak tek gördüğümüz şey kapının kapalı olduğuydu Ve önünde demir sopalar vardı, burada mahsur kalmıştık. Adam gittikçe bize yaklaşıyordu. Yaklaşan adam bana göre bir katildi. Adam artık bir alt katımızdaydı. Ve bizim burada olduğumuzu biliyormuşçasına eline aldığı bir nesneyle tavana vurmaya başladı. 5 dk bekledikten sonra adam tekrardan aşağı inip dışarı çıktı. Onu deniz fenerinin balkonundan bakıyorduk. Aniden arkasını döndü ve bize baktı. Sanki o kadar mesafede gözlerimizin içine bakıyorduk. Adam tekrardan deniz fenerine doğru koşmaya başladı. Yemek gören aç bir kurt gibi. Artık sonumuz gelmişti. Kaçabileceğimiz bir yer yoktu. Denize atlamalıydık. Ben iyi yüzme bilirim mert de aynı şekilde. o kadar yükseklikten denize atladık ve hayatımız kurtuldu. Koşarak eve gittik ve bu olayı herkese anlattık. 1.5 ay süren yoğun bi arama başladı ve katil köy kahvesinin sahibi Oktay çıktı

    SON SON SON SON SON SON SON SON SON SON SON
    ···