1. 1.
    +6 -3
    yüzsüz huur çocukları birde utanmadan liseye gidecekler. sabah büyük bir heyecanla kalkıp yüzlerine o sinir bozucu gülümsemeyi takınıp okul kıyafetlerini giyecekler. aynaya baktığında çok karizmatik olduğunu düşünecekler. yüzsüz huur çocukları birde utanmadan kız kesecek dıbına kodumun veletleri ırzınızı gibeyim sizin. okula geldiklerinde bir heyecan basacak bunları, ayyy bende liseli oldum yaa cümlesini mırıldanacak içinden.
    ···
  1. 2.
    0
    oysa bilmedikleri bir şey var ;) lise onlardan daha gibici bir şey
    ···
  2. 3.
    +2 -1
    sonra törende büyük bir çoşkuyla istiklal marşını söyleyecek, en çok bu kodumun veletlerinin sesi çıkacak. bıyıkları terlememiş bebek suratlı huur çocukları sizi, birde utanmadan törene mi katılıyorsunuz lan?
    ···
  3. 4.
    0
    6 seneyede asker olurlar 8 seneye evlenicek 2000 liler ahahah
    ···
  4. 5.
    +1
    adam 99 lu beyler dağılın
    ···
  5. 6.
    +3
    sonra gidip büyük sınıflardan birine 9-a nerde abey? diye soracak dıbına kodumun yüzsüzü. sen utanmıyor musun lan birine soru sormaya huur çocuğu?
    ···
  6. 7.
    +2
    sonra bunları dışlayacaklar ehehehe. bunlar da 2000'liyiz ama zeka olarak sizden büyüğüz önemli olan olgun göstermek diyecekler. ahaha dıbına kodumun dürzüsü hala konuşuyor musun lan yüzsüz velet?
    ···
  7. 8.
    +2
    sonra sınıflara alacaklar bunları, öğretmene kendini tanıtırken bu küçük velet büyük bir çoşkuyla ismini söyleyecek. ahaha bu pembe yanaklı velet öğretmenden de korkuyordur şimdi. yüzsüz huur çocukları sizi gibtir olun gidin lan.
    ···
  8. 9.
    +2
    sonra kantinleri dolduracak bu huur 2000'liler. ee tabi 99'lu huur çocuklarına da gün doğdu ya tabi, çömez diye dışlayacak bunları ahahaha dıbına koyduklarım. utanmadan birde kantinden tost mu yiyeceksin lan yüzsüz velet?
    ···
  9. 10.
    +2 -1
    düşündükçe deliriyorum lan bunlar birde sevgili falan yapar karşı sınıftan. dıbını yurdunu gibtiklerim, hem 2000'li olup hem sevgili yapmak nedir lan dürzü?
    ···
  10. 11.
    +2 -1
    2000'lilerden biri çükülemiş eheheh.
    ···
  11. 12.
    +4
    bu huur çocukları yetmeyecek birde beden dersinde topla oynayacak düşünebiliyor musunuz? topa elleyecek. topu o 2000'li elleriyle kirletecek, 99'lular, 98'liler ve 97'liler yeterince kirletmemiş gibi...
    ···
  12. 13.
    +1
    üst sınıflardan dayak yeyip müdüre şikayet edecek. ulan yüzsüz huur çocuğu birde utanmadan müdürün odasına mı ayak basıyorsun şerefsiz?
    ···
  13. 14.
    0
    bunlar kaçlıyız diyor şimdi lan ben hala anlamadım
    ···
  14. 15.
    0
    milenyum çocukları amk sahdhasdasd
    ···
  15. 16.
    +1
    31'i yeni yeni keşfetmiş olan bu huur çocukları, üst sınıflardan kızların kalçalarını keserek kendinden geçecek. yetmeyecek birde öğretmeni kesecekler. ulan huur çocuğu birde utanmadan bakıyor musun? kapat ulan gözlerini açmaya hakkın yok senin.
    ···
  16. 17.
    0
    adam fena haklı yaa..
    ···
  17. 18.
    0
    Anneleri bunları 2000 yılında çıkarmak için 2000 kere deneme yaptı ama bilmiyolar .s
    ···
  18. 19.
    +1
    koridorlarda kovalamaca oynayacaklar birde yüzsüz huur çocukları, burayı ananın bahçesi mi sandın lan velet? sonra öğretmenden azar yeyip ağlayacaklar o pembe yanaklar kıpkırmızı olacak ahaahaha.
    ···
  19. 20.
    +1
    lan harbi liseye başladığımdaki ve mezun olduğum halimi hatırladımda vay anasını lise bittiğin saç sakal terörist gibi dolanıyodum
    ···