1. 1.
    +2
    petrol variline daldırmış beyler.
    ···
  2. 2.
    +1
    mezara mi bosaldin lan huur cocugu
    ···
  3. 3.
    +1
    amk bala hatunu sen mi gibtin
    ···
  4. 4.
    +1
    adam elf gibmiş
    ···
  5. 5.
    0
    bizde çok sakat var
    ···
  6. 6.
    0
    dıbına koyim çok sakat var
    ···
  7. 7.
    0
    ANLAT PANPA
    ···
  8. 8.
    0
    iyi ki okuma yazmam yok
    ···
  9. 9.
    0
    Vay amk napmis lan bu adam
    ···
  10. 10.
    0
    adam mezara bamya dikmiş
    ···
  11. 11.
    0
    @4 egzoz gibmiştir panpa
    ···
  12. 12.
    0
    2000 Model renaulttur o peugeottur bmwdir. Sen yanlış görmüşsün
    ···
  13. 13.
    +1 -2
    yazmaya başlıyorum rezervleri alın.

    başlardan bi kaç cümle yazayım da sazan sanmayın.

    havva annem beni doğurduğu zaman kıllı, onlara hiç benzemeyen bi varlık olarak dünyaya geldim. babam adem'e neden benzemediğimi hep sorgulamışımdır. ben daha çok çocukken dillerini bilmesem bile o ırktan bir çok arkadaş edinmiştim, marmoset dilini hiç bir zaman öğrenemedim ama onlar benim en iyi arkadaşlarımdı.
    http://imgim.com/marmoset.jpg

    bigün ismi marmoserkan olan bir arkadaşım beni bir yere zütürüp akrabalarının eğlencelerini izleteceğini söyledi ve yola koyulduk.

    marmoserkan'ın fotoğrafı: http://imgim.com/marmoserkan.jpg

    o gün anlamalıydım ki öğrenmemem gereken bir şeyi öğrenecektim, zaten marmoserkan'ın gözlerine baktığınız zaman içinde ki şeytanlığı görebilirsiniz.

    neyse ki gün doğdu ve yola koyulduk, marmoserkan'ın akrabalarını göreceğim için heyecanlıydım ama onlarla tanışmak yerine gizli gizli izleyeceğimizi söylediğinde beynimden vurulmuşa dönmüştüm. oracıkta marmoserkan'ı öldürüp, akşam yemeğinde yemek geçti içimden ama yıllardır süren dostluğumu bozmamak adına kendime hakim oldum. akrabalarının oraya vardığımızda dehşet verici bir görüntüyle karşılaştım, ne yaptıklarını bilmiyodum ve bir ritüele, aine benziyodu. gördüklerimden sonra babam adem'i bulmak için koşar adımlarla marmoserkan'a birşey demeden uzaklaştım. ilerleyen yıllarda mağaralara resim çizmeyi öğrendiğimde parça parça aklımdakileri kazıyarak bunu elde ettim: http://inciswf.com/marmoserkaninakrabasi.swf

    babamın yanına gider gitmez bunun ne olduğunu sormayı da ihmal etmedim, o da birşey diyemedi çünkü ne olduğu hakkında bir fikri olmadığını söyledi. ardından neden hiç ona benzemediğimi ve marmosetlere daha çok benzediğimi sordum, yine cevap verememişti. gördüğüm şeylerden sonra aklıma ne gelirse çekinmeden soruyodum, çünkü korkmuştum kendime sürekli ya benim de başıma gelirse diye sorup duruyodum.

    o akşam yemeğimiz için babam ateşi yakarken, anneme neden hiç onlara benzemediğimi sordum. annem havva çok sıkkın göründü, ardından beni yatakların olduğu yere çağırarak benim gerçek babamın aslında marmoserkan'ın babası olan marmoadam olduğunu öğrendim. inanılmaz derecede öfkelenmiştim, küçüklükten bu yana neden onlara daha çok yakın olduğumu şimdi anlayabiliyodum. ama bi yandan da marmoadam'ın toprakta ki en mal adam olduğunu düşününce, çıldırıcak gibi oluyodum.

    marmoadam: http://imgim.com/marmoadam.jpg

    ilerleyen zamanda ben de öyle olur muyum diye kendime sürekli soruyordum, bunun yanında marmoserkan ile kardeş olmam nasıl mümkün olabilirdi. marmoserkan şeytani düşüncelere sahip, bakışlarından bile kötülük akan bir marmoset'ti. bense insan ve marmoset karışımı olan, düşüncelerinde hep iyiliği düşünen biriydim.

    bunun üzerine akşam yemeğimizi yemeden marmoserkan'la buluşmaya gittim, gittiğimde onlar da yemek yiyodu. marmoserkan'ı çağırdım ve olanları anlattığımda deliye döndü. zaten öfkelenmiştim, marmoserkan'ın teklif ettiği şeyden sonra reddetme gibi bir düşüncem bile olmadı doğrudan peki dedim. marmoserkan marmoadam'a birşeyler söyledikten sonra yanıma geldi ve orayı terk ettik. günlerce, haftalarca yürüdük ve sonunda marmoserkan bana, bundan sonra tek başıma olduğumu söyledi ve hızlıca uzaklaştı. zaten şeytani birşeyler planladığı hep aklımdan geçiyodu, aslında gittiğine de sevinmiştim diyebilirim.

    bunun üzerine kendi başımın çaresine bakmam gerektiğini anladım ve kendime kalabilmek, ısınabilmek için bir yer aradım durdum. biraz arandıktan sonra aradığım yeri de buldum, bir mağaraydı hemde tam bana göre!

    mağaraya yerleştmiştim, yaklaşık 400 adımlık mesafede bir göl, 40-50 adımlık mesafede orman, 1000-1200 adımlık mesafede ise avlayabileceğim hayvanların olduğu bir yer vardı. güneş onlarca kez batıp, tekrar yükseldi bu sırada hayatım harika gidiyodu, başından beri istediğim şey buymuş oysa ki. ama yine de aklımda marmoadam kadar mal olup, olmayacağım sorusu duruyodu.

    güneş 568.batışında yakından bir yerden bir kadın sesi geliyordu, kim olduğunu öğrenmek için dışarı çıkıp aramaya başladım. adımlar attıkça daha da azalıyordu ses, daha sonra mağarama doğru geri döndüm ve o sesin mağaradan geldiğini öğrendim. yaşadığım mağara aslında bir kadınmış ve söylediğine göre 2000 yıldır yaşıyormuş. 2000 yıldır gördüğü ilk erkek olmam gerekçesiyle onunla gibişmemi istedi, ne olduğunu bile bilmediğim birşeyi nasıl yapacaktım? ve sonra kendi kendime marmoadam kadar mal olmadığımı defalarca söyledim ve onu gibeceğimi söyledim.

    ardından yıllardır yaşadığım bu mağaraya sihirli şeyler oldu ve ön tarafında koca bir delik açılıverdi. o deliği gördükten sonra ise önümde ki burna benzeyen uzun organım bir anda daha da büyüdü, büyüme işlemi dakikalarca sürdü. kafamı çevirdiğimde küçülüyor, oraya baktığımda tekrar büyüyordu. daha sonra anladım ki o delikte saklanmak istiyo, organımı o deliğe sakladım, içeri sokarken inanılmaz bir duygu yaşamıştım ama kendime açıklayamıyodum bile. daha sonra saklandığı yerden geri çıkartıp içeri tekrar soktum, tekrar çıkartıp tekrar soktum. defalarca bunu yaptım ve inanılmaz duygular devam ediyodu. güneş defalarca kez göğe yükseldi ve en sonunda yorulduğumu anlayınca artık bırakmıştım zaten o duyguları yaşarken anlamadığım bi şekilde organımdan sıvılar gelmeye başlamıştı.

    gibtiğim kadın: http://imgim.com/ilkgibi%C5%9F.jpg

    gibişin ardından kadın bana teşekkür edip kaybolmuştu ve az önce oradan olan koca delikten eser yoktu. mağarama dönmek istediğimde ise büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım çünkü evimi kaybetmiştim hemde neden mi? organımdan akan sıvılar yüzünden!

    mağaramın mahvoluşu: http://imgim.com/ma%C4%9Faram.jpg
    Tümünü Göster
    ···