1. 1.
    0
    Kendi zamanımda zamanda geri gitmenin bi yolunu bulduk. Ve beni siz 2012 yılının insanlığına yaşadığımız destansı mücadeleyi anlatmak için gönderdiler. Neden 2012? Çünkü her şey bu yıl başladı. 3512 yılında bizim medeniyetimiz, 2012 yılının aralık ayında neler olduğunu ve bu süreçte insanlık olarak nasıl evrelerden geçildiğini kronolojik olarak ortaya koymayı başardık.

    edit: tek başlık atında okumak için: http://ccc.incisozluk.cc/...%B1tl%C4%B1/@0-5-meme-ucu
    ···
  1. 2.
    0
    Öncelikle belirteyim aslında beni 2012 yılına değil, 2009 yılına gönderdiler. 3 yıl uyum sağlama zamanı tanıdılar bana. Ve ben bu süreçte çoğu dünya dilini ve yaşayış biçimini öğrendim. Son bir yılımı ise nasıl sesimi duyursam diye düşünmekle geçirdim. Televizyona çıkamazdım çünkü sirk maymunu muamelesi görürdüm. Ve sonra interneti farkettim. (Bizim zamanımızda internet yok) ve bir adım olarak buradan insanlığa seslenmeyi denemeye karar verdim. Siz farkında değilsiniz ama platformunuz çok güçlü.
    ···
  2. 3.
    0
    Araştırmalarımıza göre 2012 yılının sonlarına doğru, gerçek, saf kötülük kapatıldığı zindandan serbest kaldı. Serbest kalmasıyla ilgili zamanımızda bir hikaye anlatılır: iblis, (gerçek olan, tanrıya isyan eden. Şu an sadece lafla bilinen bişey fakat gerçekten var) hacerül esved taşını kullanarak kötülüğü, isyan etmesine sebep olan efendisini serbest bıraktı. (Hacerül esved çok önemli. Kıymetini bilin ve hemen koruma altına alın)
    ···
  3. 4.
    0
    Ve kötülük tüm dünyaya yayıldı. Bu kötülüğü bir çeşit enerji olarak düşünün. Ve tüm insanlığı etkilemeye başladı. Ve açığa çıkan bu enerjinin sadece duygusal değil fiziksel etkileri de oldu. Dünyadaki kara parçaları bu enerjiyle birlikte hareketlerine birbirlerine yaklaşacak şekilde devam etti.
    ···
  4. 5.
    +4
    ruh hastası falan mısın yarram
    ···
  5. 6.
    0
    3012 yılına gelindiğinde insanlık, artık insan olmaktan çıkmıştı. Her yere kaos hakimdi. 1000 yıl önce serbest kalan saf kötülük enerjisi tüm canlıları olumsuz etkilemiş bilinen tüm düzen ve kanunlar yok olmuştu. Fakat bu kötü enerjiden etkilenmeyen insanlar da vardı. (az sayıda) oran olarak 1/3 diyebiliriz.
    ···
  6. 7.
    +7
    2000 yıl sonradan gelmişsin ama giblenmiyosun bence geri git
    ···
  7. 8.
    0
    o içtiğinden kaldı mı panpa
    ···
  8. 9.
    0
    Kötülükten etkilenmeyen ve insanlığını koruyabilenler, yeraltına inip, saf kötülüğün pençesine düşenlerden saklandılar. Sayıca azdılar. Ama tam 1000 yıl sonra onlar için bir umut ışığı doğdu. Saf kötülük, serbest kaldığında bir beden bürünmüştü ve ilk icraatı saf iyiliği bir zindana kapatmak olmuştu. Ve bu zindanı ironik şekilde tekrar hacerül esved taşıyal kilitlemişti.
    ···
  9. 10.
    0
    nedensiz okuyorum mk
    ···
  10. 11.
    0
    2012 aralık ayında bir şey olmazsa seri çükülücem bekle beni
    ···
  11. 12.
    0
    bakırköy ruh ve sinir hastalıkları
    ···
  12. 13.
    0
    o değil de yarın ki sayısal sonucunu versene sen
    ···
  13. 14.
    0
    2000 yıl sonrasından geldin ve bu nicki mi aldın. allah seni kahretsin.
    ···
  14. 15.
    0
    adam absinth içmiş beyler normaldir
    ···
  15. 16.
    0
    Saf kötülük, kabeyi yıkıp yerine siyah bir kule inşa etti. Burası adeta kötülüğün merkezi gibiydi. Yeraltındaki iyiler, saf iyiliği kapatıldığı zindandan çıkartamazlarlarsa kendileri için bir umut olmadığını biliyorlardı. Aralarından en cesuru, azazel ismini almış olan, hacerül esvedi çalmak için gönüllü oldu. Bu arada iyiler de boş değildi. Kötülükten etkilenmemişlerdi çünkü hepsi özeldi. Herbiri telekinezi, astral seyahat gibi özel beyinsel güçlere sahipti.
    ···
  16. 17.
    0
    bu arada nicki alan ben değilim. üye alımı kapalıydı birinin hseabını ele geçirdim. neyse devam ediyorum.
    ···
  17. 18.
    0
    rezerved
    ···
  18. 19.
    0
    beylerr adamın kafasına ulaşmak içi arada marianna olsun bonzai olsun ikramımızdır
    ···
  19. 20.
    0
    nolur nolmaz reserved
    ···