1. 10.
    0
    2 hatalı karar mı adamların ilk golünden önce sivas cezasahasında taban giriyolar gökhan'a yere düşüyo adam görmüyo gökhan'ı gol oluyo sonra
    ···
  2. 9.
    -1
    @10 bırak bu ayakları herkes biliyor sinan engin'in kuddusi kuddusi biz seni koruruz kuddusi hiç çekinme diye bağırdığını.
    ···
  3. 8.
    0
    @9 lan gibtir git mk o sezon hepinizi gibip attık utanmadan 100.yıldaki şampiyonluğumuza laf ediyorlar.. ayrıca 101.yılımızda önümüzün nasıl kesildiğini
    iyi hatırlayın şansaL büyükAnın dediği sözü hatırlıyorum bjk bu kadar iyi giderse biz nasıl liG tV satacaz diye o sezon sadece samsun maçı değil
    diğer maçlarda da hakem hataları vardı. samsun maçı hızımızı kesmek için özellikle tezgahlanmıştır...
    ···
  4. 7.
    -1
    @8 kanka o futbolcu da victoriaydı kel bir şeydi. hadi kural hatası vardı da bu kural hatasını göz göre göre yapmış olamaz mı hakem? o kırmızı kartların 3ü doğruydu tamam ancak hiçbir büyüğe o maça kadar kart çıkarma konusunda böylesine cömert davranmamıştı hakemler. bunda bir bit yeniği yok mu?

    aynı şekilde bir önceki sezon 100. yılında şampiyon olan beşiktaşın da şampiyonluğu şaibelidir, her ne kadar o takım iyi de olsa. sinan engin'in ne işler pişirdiğini herkes biliyor.
    ···
  5. 6.
    0
    @1 hata yapmışın kony deplasmanı var arada ve yendik
    ···
  6. 5.
    0
    ayrıca o sezon beşiktaş 2. yarı sadece ya 2 ya 3 maç kazanmıştı sanırım. 3.lüğü zor kurtarmıştı.
    ···
  7. 4.
    0
    @3 gibtir git mk malı bunların da iyice zütü kalktı
    ···
  8. 3.
    -2
    @2 aynen panpam sizi bank asyaya gonderılım sampıyonluk sevıncı tadın
    ···
  9. 2.
    0
    aslında olabilsek biz şampiyon olup o sezonun rövanşını almış olurduk ama bizimkilerden bir tak olmaz..
    ···
  10. 1.
    +5
    bazı fenerliler hatırlamaz bu sezonu. beşiktaş' ın ilk yarısını 8 puan farkla lider kapattığı sezon. 2. yarısında anası gibilen ve şampiyonluğun fenere adeta hediye edildiği sezon. lucescu' nun ''türkiye' de futbol bitmiş'' diyerek bir daha geri dönmemek üzere türk futbolu ile tüm bağlarını kopardığı sezon.

    bugün sivas fener maçını izleyince o sezon aklıma geldi. çıkıp kamera karşısında ağlıyor amın evlatları. son 3 deplasmanında (karabük - eskişehir - sivas) 0 puan alan takımsınız lan siz. tek bir maçta iki hatalı karar için bu kadar ağlıyorsanız sezon sonunda hiç çekilmezsiniz amk.
    ···