/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +125 -6
    hala geceleri rüyama giriyor, nasıl bir gündü, nasıl bir geceydi o yarabbim...
    ···
  2. 2.
    +39 -4
    benim burada baya popi olduğum zamanlar erkek numarası yaparak mesaj attı bu bana, bir şey sordu hatırlamıyorum şimdi.

    öyle öyle konuşmaya başladık filmlerden müziklerden kitaplardan falan. kanki olduk bildiğiniz, ama nasıl anlaşıyoruz. içimden lan kız olsa evlendirdim ben bununla gibi hafif muallakmsi düşünceler geçiyor o derece.
    ···
    1. 1.
      0
      hosgeldin reyiz öldün sandım bi an
      ···
  3. 3.
    +29 -1
    bu muhabbet abartmıyorum 3-4 ay sürdü. 3-4 ay boyunca bu erkek numarası yaptı bana, azme bakın amk

    tabi ben de bu erkek diye komple açık takılıyorum, küfürler karı kız muhabbetleri havalarda uçuyor.
    ···
  4. 4.
    +25
    sonra ben bir kızdan hoşlanıyordum o aralar. buna kızı anlatmaya başladım. saatler geçti hala anlatıyorum, sabah ettik resmen. balkondayım, bilgisayarı kapatıp yatacam az kaldı, dedim son bi sigara yakayım. yaktım sigarayı baktım mesaj geldi.

    açtım ne göreyim!!!
    ···
  5. 5.
    +36 -2
    bir daha bana o kızdan bahsetmeni istemiyorum. biliyorum dalga geçeceksin ama ben sana aşık oldum. mail adresine bak.

    böyle bir mesaj. maile girdim hemen, böyle gözleri çipil çipil, kumral saçlı, hafif çilli bi kız canlısı. gözleri çekik olmayan kumral koreli gibi düşünün. öyle tatlı ki kıyamazsınız.

    muhabbetler aklıma geliyor tabi, lan taşağım nası kokuyo var ya öhehehe yazdıklarım, balkondan atlayacaktım az kalsın
    ···
  6. 6.
    +31 -1
    neyse geçmişe dair özürler dilendi, ayıp olmasın diye bir adet en güzelinden yüz fotoğrafı gönderildi muhabbetin şekli değiştirildi.

    bu şekilde de 1 ay kadar konuştuk. sonra dedim ben seni görmek istiyorum esin. esin'di kızın adı bu arada.
    ···
  7. 7.
    +37
    bursa'da oturuyormuş. bana da yakın. dedim haftasonu geliyorum, kahve içeriz, dönerim ben.

    tamam dedi. sonra biraz daha konuşunca, ben tek yaşıyorum, istersen gece bende kal, ertesi gün dönersin yorma kendini dedi.

    allaaaah. bir yandan kasıklarımdan gelen sıcak hava dalgasıyla titriyorum, bir yandan ulan bu nasıl kız, bu nasıl bi cesaret diye geriliyorum.

    atıp tutması kolay beyler. insan bi tırsıyor yani, sapık mı katil mi yüzyılın trollüğüne mi denk geliyoruz binlerce soru
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Bursa mi? Isin rengi simdi belli oldu.. ersindir o ersin esin olsa duramazsin
      ···
  8. 8.
    +46 -7
    bir ara ciddi ciddi gitmemeyi düşündüm. dedim peygambere falan küfredeyim hesabımı kapatsınlar kaçayım gideyim. öyle korktum.

    sonra geleceği düşünüyorum, arkadaş ortamında oturmuşuz ben bu olayı anlatıyorum onlar da kafanı gibeyim ben senin diyor haklı olarak.

    kararımı verdim, gidiyorum. en azından kahve içerken iyice bi bakarım kıza, bi yamukluk varsa bahaneyle dönerim geri diye düşündüm.
    ···
    1. 1.
      +10
      Ulan hesabın kapanması için niye peygambere küfrediyorsun anası gibik.
      ···
  9. 9.
    +31 -1
    neyse bu görüşeceğiz gerçeği bizim muhabbetleri daha bi tatlı hale getirdi. daha çok fotoğraflar paylaşıldı falan derken bindim otobüse gittim bursaya.

    terminalde indim. 43 mü ne geçmiş zaman şimdi, bi tane daha otobüse bindim. o merkezde bi tane piramit gibi bi alışveriş merkezi var. sora sora orayı buldum. starbucks vardı giriş tarafında, girdim orada bunu bekliyorum.

    çok da beklemedim hemen geldi.
    ···
    1. 1.
      +6
      Ahahaha zafer plaza la ora
      ···
    2. 2.
      0
      Ulucaminin orda amm
      ···
  10. 10.
    +32
    içeri girdi, ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı diye düşünüyorum. boyum kısa amk hiç sevmiyorum ayağa kalkmayı. keşke hep otursa insanlar. kalkmadım yine tabi. hafif doğruldum, elimle omzunun sağını tuttum, yanak yanağa değdirirken havayı öpme selamlaşması yaptık.

    kızardık ikimiz de heyecandan. buradan mesajlaşması kolay amk. kalbim vücudumda depar atıyor sağa sola. kahve soğudu, ağzıma zütürene kadar elimin titrediği belli olur diye içememekten.
    ···
    1. 1.
      +7
      Amk cücesi.
      ···
  11. 11.
    +33 -1
    heyecan biraz geçince kahveleri içtik. ben bunun her hareketini sherlock holmes gibi takip ediyorum tabi. 19 yaşında, cici bici kız amk

    ne zararı olacak bunun diye kendimi ikna ettim. ama eve gideriz büyük ihtimalle bi film izler, belki bir ihtimal öpüşürüz diye düşünüyorum. çünkü böyle kolay kolay ciks yapabilecek birine benzemiyordu beyler. insan hissediyor onu.
    ···
  12. 12.
    +22 -2
    gece devam edeceğim beyler, işim gücüm var amk
    ···
    1. 1.
      +5
      Elim gibimde kaldı bin .ne hayaller kurmuştum ben oç
      ···
    2. 2.
      +6
      Isini gucunu gibeyim kavat
      ···
    3. 3.
      -3
      Ananı mi pazarlıyorsun?
      ···
    4. diğerleri 1
  13. 13.
    +24 -2
    'sana bursa'yı gezdireyim mi?' dedi. bunalmıştım zaten ortamdan, tamam dedim hemen. kalktık.

    böyle kapalı yeşil bir alan var, parkımsı güzel bir yer, oraya gittik. her taraf çingene amk. ben bu kadar çingeneyi bir arada hayatımda görmedim. dakika başı 'bi çiçek al be abe be yengeme be abe be' gibi darbuka ritmiyle konuşan kadınlar geliyor. utanıyorum da alamıyorum kız şimdi 'ıyyy kıroya bak' der diye. üçüncü kadında mı ne esin 'sevgili değiliz abla kusura bakma' dedi.

    dizlerimin bağı çözüldü ne yalan söyleyeyim, üzüldüm baya.
    ···
  14. 14.
    +23 -2
    kafam çamaşır makinesi gibi çalışmaya başladı o an. allak bullak oldum. lan diyorum o kadar muhabbet ettik, sonra ben başka bi kızdan bahsedince bu kıskandı gerçek kimliğini ifşa etti, ne bileyim görüşmeyi kabul etti, akşam bende kalırsın!!! dedi. eee?

    şimdi niye sevgili değiliz diyor durduk yere amk? noluyor lan diye çıldırıyorum kendi kendime.

    neyse ki bi iki dakika sonra 'noldu yüzün düştü bakıyorum' deyip güldü bu. durumu anladığını belirterek. ben de çizgi film karakteri utanması yaptım. lap diye elimi tuttu. beyler gençliğinizin kıymetini bilin. şu an shakira gelse, altın gel bi ağzıma alayım seninkini ya dese ne kadar heyecanlanacaksam, o kız o an elimi tuttuğunda 100 kat daha fazla heyecanlandım.
    ···
    1. 1.
      -1
      gibtir lan
      ···
  15. 15.
    +31 -1
    el ele yürüdük, bi banka oturduk, kafasını omzuma yasladı. yavaş yavaş buzlar çözülüyordu. ama yine de bu bir romantik komedi olmadığı için ve gerçek hayatta 'gib' olarak bahsi geçen organımızın soft bir karaktere sahip olmamasından mütevellit eski istanbul kabadayısı gibi dimdik oldu göbeğime doğru.

    hani ortamı olsa bıçağı alıp kesip atacam o derece kızdım. ama hazırlıklıyım gelmeden, kot giymiştim kemerli falan. bacak bacak üstüne atma bahanesiyle filup diye kemerin arkasına sıkıştırdım bunu. zonkluyo canım yanıyo ama iplemiyorum. sıktıkça boğazını bıraktı kendini rahatladım.
    ···
  16. 16.
    +23 -1
    hava hafif kararmaya başladı. yorulduk da baya. 'karnım acıktı benim' dedim. baş parmağı ve işaret parmağını büküp kerpeten şekline getirdikten sonra dudaklarımı yakaladı büzdü 'acıkmış mı benim tatlışımmm' dedi.

    beyler...

    ben şimdi böyle anlatıyorum, siz zannediyorsunuz ki aralarda bir şeyler var. yok lan direkt bu. ben de şaşırıyorum yani. bir anda bir şey yapıyor kız, sonra sessiz sedasız takılıyoruz. sonra bir anda el tutma, dudak tutma, tatlış ne amk? hayır akşam da olmuş, geri mi dönsem falan diye düşünmeye başladım. bu 'gel ben sana yemek yaparım' dedi.

    bu saatten sonra geri dönüşü yok. böbreklerimi okşadım yolda gizli gizli. bi tanesini alacaklar çünkü, yüzde 70 falan ihtimal veriyorum.
    ···
  17. 17.
    +25 -1
    görükle diye bir yere gittik. her taraf genç, her taraf rengarenk, müzik sesleri, arabayla yanlayanlar, kediler köpekler akıl hastanesi gibi bi yer. sol taraftan bi sokağa girdik, yürüyoruz yürüyoruz bitmiyor yol. o görükle'nin merkezindeki sesler duyulmamaya başladı artık.

    daha gidecek miyiz diyorum, geldik geldik diyor. yok amk bacaklarım koptu. neyse böyle sağında solunda yarım kalmış inşaatların olduğu 3 katlı bir apartmana girdik. apartmanın içi rutubet kokuyor, merdivenlere köpekler işemiş, kesif bi sidik kokusu da var (inşallah köpeklerdir tabi)

    kız merdivende önümde olduğundan, kafamı hafif zütüne yanaştırdım parfümünü koklayayım bari diye. üçüncü kata çıktık. anası gibilmiş bi ayakkabılıkta 2 tane parmak arası terliğin arasına koydum yarım asgari ücret değerindeki adidaslarımı girdim içeri.
    ···
    1. 1.
      0
      Ahahah lan anlatıma çok güldüm eline sağlık
      ···
    2. 2.
      +4
      Kız zütüne parfüm mü sıkmış amk
      ···
  18. 18.
    +18 -1
    2-3 saat sonra devam edicem. rez alın, dışarı çıkıyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      Hizli gel bin
      ···
    2. 2.
      0
      Hizli gel bin
      ···
    3. 3.
      0
      Ananı giberim biçız
      ···
    4. 4.
      0
      Beyler kızdan yannan çıkacak rezleri alın
      ···
    5. 5.
      0
      Ayakkabisi calinicak kesin
      ···
    6. 6.
      0
      Devam la
      ···
    7. 7.
      0
      Hay aq neden yaptın ki bunu sebebi neydi ki
      ···
    8. diğerleri 5
  19. 19.
    +17 -1
    böyle bi babaanne evi düşünün ama babaanne ölmüş. dede de kendi takunda yaşıyor. öyle evler vardır. birebir aynısı bi eve girdim. mübalağa etmiyorum, salonun kenarında yığın şeklinde uçları ruj lekeli sigara izmariti vardı. bilinçli bir yığın. küllük doldukça o köşeye boşaltmışlar.

    ya dedim yargılamayayım insanları titizliğiyle falan. evlenecek değilim amk. kaçmayayım diye hızla daldım içeri. 2 saniye düşünsem adidasları kapıp kaçacam çünkü.

    kapının karşısında büyük bi oda vardı. girdim oraya, bi baktım bağdaş kurmuş, saçlarını tepeden topuz yapmış, bi elinde telefon bi elinde sigara, ağzında sakız bi kız. kafasını kaldırıp bakmadı bile bana. sonradan fark ettim kulaklık varmış kulağında.
    ···
  20. 20.
    +16 -1
    beni görünce kulaklıkları çıkardı, gülümsedi. merhaba hoşgeldin dedi. anladım ki esin'le olan bütün muhabbetlerimizi okumuş, belki de 'şöyle yaz kız' 'ayyy böyle yazsana kız' diye etkileşmiş, bugün de eve geleceğimi biliyor. en ufak bir şaşkınlık yoktu çünkü.

    hoşbulduk dedim, geçtim yanına oturdum. bağdaşlı ayaklarına güç uygulayarak hafif zıplar gibi bana doğru döndü, sakızını ufacık şişirip pıt diye patlattı. elini uzattı 'deniz ben' dedi. 'altın ben de' dedim. bu sırada esin de ceketimi falan asmış, üstünü çıkarmış pijama giymiş geldi. benim de pijamaya acayip bi ilgim vardır bilen bilir. 'çok tatlı olmuşsun' dedim. deniz hemen sırıttı kahpe.
    ···
    1. 1.
      0
      Of of of neler olacak
      ···