/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 26.
    -1
    ···
  2. 25.
    -1
    @23 şu an hakemler sayesinde lidersiniz hakemler olmasa -10 puan gerideydiniz bu çok açık. 10 senede bir şampiyon olduğunuz için sizi seba szezonunda hakem desteğiyle şampiyon yapmaya çalışıyorlar. zaten bu dandik kadronuzla başka türlü şampiyon olamazsınız. birde hırsız falan diyerek tak atmaya çalışmışsın yurt içi yurt dışı mahkemeler tarafında tescilli şikeci olan biz değil sizsiniz bu nedenle uefa tarafından avrupa kupalarından gibtir edildiğinizide hatırlatmak isterim. hukuk kurallarının uygulandıı bir ülkede yaşıyor olsaydık şu an 2 lig beyaz grupta mücadele ediyordunuz amk tinercisi.
    ···
  3. 24.
    0
    Bu sene en çok hakkı yenen takım kesinlikle Fenerbahçe!!! Her maç en az 2 penaltı verilmesi gerekirken sadece 1 maçta 2 penaltı verilmiş. Haksız aldığı bu penaltılarla da maç hep tek farklı bitmiş. Bunları da yazın zütünüzden uydurmayın
    ···
  4. 23.
    0
    gibtir huur çocugu zütünden nasıl uydurmuş
    ···
  5. 22.
    +1
    kaliteli salaksınız lan siz hahhahahahahha.. yayıncı kuruluş kimin muallaksi lan dıbına koyduğumun salağı hahhaha ulan ne zorunuz var beşiktaşla varyaaaa hahahhahah..ben diyorum ki beşiktaşa karşı duran basın bile artık bunları da es geçemeyiz dercesine hakkı yeniyor diyor kalkmış ne diyor bu amın oğlu ya.yav he he ..
    boşoktoşo şampoyon yopmok ostoyorlorrr.. dıbına koyduğumun kekoları.. zaten en iyi topu biz oynuyoruz.6 da 6 ile gidiyoruz.siz yarıştan kopmayın diye yalandan penaltılar verip ittiriyorlar ki lig zevkli olsun. dıbına koyduğumun iyi gün taraftarı kolpa cinconluya bak gelip bir de başlık açmış.hem hırsızsınız,hem kolpasınız,hem yavşak hem de muallaksiniz. arsenal'a beste yaparsınız koy beşiktaşa arsenal diye.30 dk da ananızı zütten ağlata ağlata giberler. feda ile dalga geçersiniz ananızın dıbını yine tersten görür borç batağında sürünürsünüz. topçularınız karaktersizdir, bizimkilere laf atarsınız. daha burak bu hafta yalandan faul aldı da gol attınız dıbına koyduğumun kolpası sahtekarı seni. ordan burdan okuduğun üç beş taraflı yazıyla gelip burda başlık açma ananı ceddini inönü bitene kadar giberim seni. şimdi kaybol git burdan ve masa altından pipinle oynamaya devam et.
    ···
  6. 21.
    0
    haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ···
  7. 20.
    0
    bu sene şampiyon yapacaklar bu muallakleri... huur çocukları haksızlık olunca kafamızı giberler bu sene sesleri çıkmıyor binlerin
    ···
  8. 19.
    0
    tinerciler kudurmuş amk helal panpa böyle araştırmalarını bekliyoruz verdim şukunu
    ···
  9. 18.
    +1
    @1 takma huur cocugu ağlak beşiktaşlıları panpa sonuna kadar verdim şukunu.

    bu dıbına koduklarım hakem atasından 1 kaybettilerse 2 aldılar özellikle bu sezon.

    dembaba elle gol atar susarlar, penaltıları verilmez ağlarlar. sözüm tüm beşiktaşlılara degil begibtası severim. ama bu sürekli mağdur ayağına yatan huur cocuklarından gına geldi artık. ağlaya ağlaya o kadar algı yarattılar ki hayatında mac izlememiş adam geliyor begibtasa cok hata yapıyolar diyor. anlatıyorum bu sezonu vay aq diyor. amk cocukları sanki lehlerine olmuyormus gibi oyle bir hava yaratmaya çalışıyorlar ki yıllardır ne ligde ne avrupada bi gib yiyememelerinin sebebi taktan kadroları ve yönetimleri değil hakemler. bi gibtirin gidin bıktırdınız artık adam olun biraz
    ···
  10. 17.
    0
    anlamadım
    ···
  11. 16.
    +1
    @16 inkar etmeye başlamış yüzsüz tinerciler neymiş yalanmış insanda biraz ahlak edep olur amk şikecileri bunları zütümüzden uydurmuyoruz maçları takip etmiyorsanız yayıncı kuruluşun sitesine girer bakarsın gerçi kime anlatıyoruz mahkeme tescilli şikeyi bile inkar edenler sizler değilmisiniz bunu mu inkar etmeyeceksiniz. birde kendileri gibi şikeci takımdan örnekler vermiş amk tinercisi ahahahahaha ikinizde aynı taksunuz iki şikeci kulüp sezon başından beri kayırılıyor her şey ortada.

    @17 pozisyonların hepsi taraffsız gözle değerlendirilmiştir aleyhine olan kararlarda yazılmıştır amk tinercisi yayıncı kuruluşun sitesinde var gir bak boştan sallama.
    ···
  12. 15.
    -1
    -demba ba iletopal’ın mücadelesinde demba ba sol kolu ile topal’ın boynuna sarılıp çekiyor, topal da alttan demba ba’nın beline sarılıyor. demba ba’nın çekmesi ve topal’ın ileri doğru hamlesi ile ikisi de yere düşüyor. beşiktaşlılar bu pozisyona çok itiraz etse de penaltı değil.
    hahhahahahahhahahahahha lan bu nasıl bir açıklamadır.. dembaba nın çekmesi dedi lan hahahahah. güreş mi yapıyorlar orda huurnun atmığı seni.. ulan ne kolpa cinconlular,ne muallak fenerliler var ya
    ···
  13. 14.
    -1
    @1 huurnun evladı sen burda yalan yanlış yazsan kimin gibine. boş atma. sadece kazanılan penaltılara baksan bile herşey ortada. tabiki beşiktaş lehine puan kayıpları olmuştur. tabiki olacaktır.bu hakem hatasıdır. mağdur olunan şey ise taraflı karar verme mağduriyeti. gibik.yok kazancı olmuştur ağlamasın falan.ne tür bir huur evladısın sen. yazdığın şeyler ki gerçek bile değil yani.4 sezondur toplasan 5 tane beşiktaş maçı kaçırmışımdır.biz lehimize olan şeyi söyleriz. sizin gibi kansız değiliz. burda sen yalan yanlış yazsan ne olur. bunu beşiktaşlılar söylemiyor..en büyük fenerlilerden rıdvan da söylüyor, kansız çarşı düşmanı erman toroğlu da söylüyor, azizin iti demirkol da söylüyor. gazeticeler de yazıyor, haberler de yapılıyor.sen burda neyin gibilmiş derdindesin.6 maçta 18 puan alıp yarışı koparamamızın tek sebebi hakemlerin hataları demiyorum bak ' taraflı kararları' dır.. beşiktaş 3 sene önce türk tarihinin isim olarak en güzel takımlarından birini kurmuştu. guti,q7,fernandes, simao falan filan. hepsi topu alınca adam eksiltin adamlar.biz o zamanlarda bile penaltı kazanamıyorduk. artık bu aptala yatmaları geçin.biz ses etmiyorsak siz hiç birşey diyemezsiniz.1 takım bizim 3 sezonda attığımızdan fazlasını 10 maçta atıyorsa ... daha geçen hafta aziz yıldırım yine itiraf etti resmen. zico ya aykut kocamana attı tuttu yine. feneri teknik adamlar şampiyon yapmaz diye.al işte aykutun hali ziconun hali ortada diye. daum şampiyon yaptım takımı dediğinde aziz sen mi yaptın ben yaptım diye basın toplantısı yaptı. galatasaray için de aynısı geçerli bu kadar olmasa da.direk yarıştan kopmaması sağlanıyor. sadece hakem hataları da değil. maç saatleri, maç günleri olsun hepsi aynı..80 tane uefa maçı arasından sadece biz lig maçımızı pazartesi oynadık. bunlar hep kasıt işte. burda ileri geri yalan yanlış başlıklar açma. harbi diyorum giberim ananı gözlerinin önünde.
    ···
  14. 13.
    +1 -1
    @14 yine kendini küfür ederek ifade eden bir tinerci. içmeyin olum bu kadar.
    ···
  15. 12.
    -1
    @1 çok büyük huur çocuğu çıktın. harbi diyorum. resmen at atmığısın yani başka söylem bulamadım.
    ···
  16. 11.
    +1
    ne kadar istanbul takım taraftarı varsa anasını gibeyim

    medya bi desteğini çekse bu kulüplerden.. hiç biri bir gib yapamaz amk
    ···
  17. 10.
    +1
    aynen amk lbide bunların yöneticileri her maçtan sonra laga luga yaparlar
    ···
  18. 9.
    +1
    aynisini ben cikaracaktim usendim. suku.
    ···
  19. 8.
    +1
    @9 yazacak cevap bulamayan bir şikecinin tipik tepkisi ahahahahahaha.
    ···
  20. 7.
    -1
    kanketo tamam ağlama yav gibe gibe şampiyon olacağız bu sezon
    ···