1. 1.
    +1
    Beşiktaş

    Demba ba transferi çok harika oldu 2003 beşiktaşı geri gelebilir adamın tek kusuru sürekli oynayamamak onuda cenk tosunla pektemek zütürür idare eder zaten ama menajerin yerinde olsam lua lua yada weboyu kiralarım neticede çok sağlam olur defansta iş pek yok gibi iyi bir stoper gerek avrupada osurturlar adamı bilic desen adı yeter
    ···
  2. 2.
    +1
    @20 sefa kalya beyler
    ···
  3. 3.
    +1
    fenerbahçeliyim
    galatasaray gözüktüğü kadar kötü değil bence.
    bana göre bu kadroyla sahada fenerbahçeye silinmek inanılması güç bir başarısızlık.
    selçuk ve buraktan acilen kurtulmaları lazım. burak 1 atıp 20 kaçırıyor ki avrupada bu lüks hiç yok. selçuk ilk geldiğinde efsaneydi ama bariz bir şekilde önce gsye, sonra futbola küsmüş.
    hamit ve sabri oynatılmıyor. takımın hız ve kanat ekgibliği oluyor haliyle. hamit 0 bile olsa sırf uzaktan şutlarla bile tehlike oluşturuyordu.. rakip hamiti kaçırınca burak embesili bile boşta pozisyona girip gol atabiliyordu.
    bruma yabancı kontenjanına takılıyor ama gsnin süperteknik tek açık oyuncusu. hamit ve brumanın ikisi de oynamayınca kilit açacak kimse kalmıyor.
    melo vieiramsı bir ön libero. sadece öküz değil, bir o kadar da teknik. kalmadı dünyada bu adamlardan. ilk geldiği sezon teknik hiç kimse yok diye çift yönlü oynuyordu. selçuk gelince daha geriye çekildi asıl pozisyonuna ki embesil gsliler bu yüzden gitsin filan diyorlardı. acil forvet alıp, meloyu eski pozisyonuna çekip, kilit açacak oyunculara bir şans verip, selçuğu da kovup sneijderi tam pozisyonunda oynaturlarsa bence 3 seneye avrupa kupası alabilirler.

    sorun şu ki, türkiyedeki her takım galatasaraya kapanacaktır. en çok önem vermeleri gereken kilit açabilme işini tamamen şansa bırakmaları domine edebilecek bir kadroyu embesil gibi gösteriyor.
    ···
  4. 4.
    0
    @20 pavalı köpek
    ···
  5. 5.
    0
    beyler karabük trabzonu geçer bu yıl 4.lük adayım mavi ateştir
    ···
  6. 6.
    0
    @14 haklısın panpa trabzon gibi yedi hacıosman yakında kendinide galatasaraya satar cardozo diye övünüyorda benfica onun suyunu çıkarmasa satmazdı zaten lua lua daha iyi şuanda
    ···
  7. 7.
    0
    bence beşiktaşın 3 seneye türk futbolunun lideri olma ihtimali var.
    bunu 2 sene önce söyleseler zütümle gülerdim. çünkü 100 milyon euro harcayıp, şampiyon olmak zorunda oldukları bir sezonda rezil olup sonra taraftardan para dilenip diğer takımlara onur şeref filan demek çok saçmaydı bana göre.

    ama hırvat futbolunu zaten beğeniyordum. ne istediğini tam olarak bilen bir teknik direktöre sahip olmaları en büyük şansları.
    takımda sol back olsa, arsenal bile pozisyona giremeyecek ama bu noktada inanılmaz zayıflar.
    10 dakika bal yapmayan arı gibi gezip, 10 dakikada bir 10 saniye öyle bir futbol oynuyorlar ki, 2009 barcelonası gibi.
    bu öküzlere bunu yaptırabilmek çok büyük başarı. ama bununla beraber şampiyon olamadı diye td gönderme akımına devam ederlerse, tarihlerinin en büyük şanslarından birini kaçırırlar.

    nedense başarılı olsunlar istiyorum.
    ···
  8. 8.
    0
    @15 çok güzel açıklamış olayı daha yorum yapmaya gerek yok şuku panpa
    ···
  9. 9.
    0
    ismailde iyi oyuncuda şanssızlar biraz toplarsa kendini cAner erkin olur diyorum ben ama menejerliğe sinan enginin yeniden gelmesi gerek camianın içinden gelmek çok farklı Fenerbahçe bunu iyi yaptı gidipte scolariye kamyonla para ödemektense ismail kartalı bedavaya getirdi nerden baksan on milyon euro kar amk
    ···
  10. 10.
    0
    fenerbahçe bence gibi tutmuş vaziyette.
    başkan kafasına göre herkesi terörize edip takımı geriye düşürüyor. açık ara en kurumsal kulüp olan kulüp, şu an futboldan elini ayağını çekip işi uzmanlarına bırakmış rakip kulüplerin başkanları sayesinde amatör gibi gözüküyor.

    dünyada amatörce yönetilen real madrid gibi devler de var ama onların arkasında sınırsız kredi vereceğini açıklayan bankalar varken zaten sırtları yere gelmez.
    nazlı bir 10 numarası, selçuk şahin gibi her özellikten biraz biraz konulan çok sayıda oyuncusu olması, yaşlanan kadro, finansın ilk kez sıkıntıya girmesi, tek bir tane bile kanat oyuncusu olmaması. 4 tane forvetin birbiriyle kaprisleşmesi...

    caner geçen sezon kariyerinin patlamasını yapıp her açığı kapattı ama bu iş böyle yapılmaz. bal yapan ya da yapma ihtimali olan her arıyı vuruyor camia. orta sahasında pas atabildikleri mesafe 3 metreden(selçuk) 5 metreye(meireles) değişen 3 oyuncu aval aval birbirine bakarken, salih ve alperden vazgeçiliyor.

    sow kanada çekilip etkisi azaltılıyor mesela.. ileri uçta weboyu filan izliyoruz.
    meireles(5), emre(5), mehmet topal(3.5), mehmet topuz(3), selçuk şahin(3) gibi efsanevi pas mesafeleri olan orta sahada alex fazlalık olarak görülüyor mesela.
    takımın tek avantajı dinamizmiyken, herkes 29 yaşına bastığında bir durup yutkunmak gerekiyor.
    her noktada kırmızı alarm veriyor takım.. umuyorum ki beyni olan birileri sıkıntıyı fark ederler.

    fenerbahçenin acilen başkandan kurtulup ne yapacağını bilen bir td elinden geçmesi lazım. "bu kadro şampiyon olur, yapmayanı kovarım, yapanı da kafama eserse kovarım" diyecek ne bütçe, ne de zamandayız.

    en büyük şansımız önder özen'ken onu da küstürdük ki adamın o beşiktaşa uyguladığı reçetenin iki sezondaki etkisini örnek göstererek, o adamın türk futbolunun dahisi olduğunu iddia ediyorum.
    beşiktaşa da yar olmamasına sevindim.
    ···
  11. 11.
    0
    türk futbolundan sonrasını okumadım, gereksiz zira
    ···
  12. 12.
    0
    adamın yorumları doğru beşiktaş ve fener için düzgün yorumlamış

    galatasaray yannanımı alır bu sene

    edit:alın kadro görün amk http://www.kadronukur.com...view/49fc84d6d0-8675.html
    ···
  13. 13.
    0
    reserved
    ···
  14. 14.
    0
    futboldan gram çakmıyorsun. kes.
    ···
  15. 15.
    +1 -1
    Fenerbahçe

    Kadro çok şahane avrupa olmadığından stressiz ve rahat olacaklar avantaj bir egemenle alvesin iyileşmesinden sonra zaten arka dörtlü tartışmasız ülkenin en iyi dörtlüsü olacak bekler çok iyi ismail hoca kişisel görüşüm ersun hocadan geri değil kesinlikle
    ···
  16. 16.
    0
    @5 neyini beğenmedin lan avradını gibtiğim
    ···
  17. 17.
    0
    @3 ona kaldıysa alex var amk adam kaç yıl kaldı meireles melodan 1 sene sonra geldi amk
    ···
  18. 18.
    0
    @8 ne saçmalıyon la sen?
    ···
  19. 19.
    0
    @9 devamlılıktır en iyi transfer diyon amk gibtiğimin davarı transfer politikası baştan aşağı yanlış galatasarayın ontivero dediğiniz adam ambrabattan dahamı iyi alex telles hakan baltanın bir kalem üstü drogbaya gelince sezon sonuna kadar faydalanabilseydi galatasaray 10 puan fark yemezdiamk
    ···
  20. 20.
    -1
    türk futbolu diye bri şey yok türk o yer elması boyuyla fiziğiyle nasıl oynasın. oğlancı bir millet olduğu için anca yağlayıp güreşsinler
    ···