1. 51.
    0
    @83 oha amk insan bu kadar da cahil olmaz amk. abd neden çevresinde hiçbir petrol kaynağı olmadan 1- 1.20 dolara bezin kullanıyo? had açıkla amk. yada kafan basmaz belki ben söyliyim. %120 vergi.

    ekmek sadece bi örnek etin kliosu 40 lira amk 40 lira.
    ulan devlet hükümet kim k benim araba alıp alamayacağıma karışıyo? bütün gelişmiş ülkeler salak düşük vergi alarak araba tüketimini artırıyolar da bi akp akıllı araba satışlarını azaltıyo öyle mi?
    son söylediğine cevap bile bulamadım hıhı tamam almanlar çok rahatsız 3. köprü 3. havalimanı yaptık ya adamların zütü tututştu hhahahaahahahahahaah. ulan trnin toplam ihriacat hacmi almanların sadece araba ebdüstrisi kadar. daha konuşuyosunuz.
    ···
  2. 52.
    0
    @88 türkiyenin toplam ihracatı 1 yılda 170 milyar dolar alman otomotiv ihracatı 130 milyar dolar at yalanı gibeyim inananı
    benzinin pahalı olması kötü değil herkes istediği zaman trafiğe çıkmamalı destekliyorum istanbul yaşanmaz halde keşke vizede uygulansa
    3.havalimanı asya ile avrupa arasındaki tek yetkili havalimanı oalcak şu an için 1.sırada almanya var zaten bütün sebep de bu biz havalimanını yaptığımız an alman ekonomisi çökecek büyük bir işsizlik onları bekliyor ;)
    ···
  3. 53.
    0
    @102 sene olmuş 2014 küba bile komünizmden vazgeçmiş bu aptal hala türkü söyler
    ···
  4. 54.
    0
    @101 ah be cahil abicim. bilmediğin nası da belli. cehaletin nasıl da akıyor ...

    "padişah efendimizi ve halife efendilerimizi tahtlarından indirdiler arablar nasıl destek versin bu durumda adamlar haklı"

    demişsin. istanbulun işgali 13 kasım 1918 de başladı, halifeliğin kaldırılması ise 3 mart 1924 e denk gelir. yani adamların halife gitti diye yardım etmemesi gibi bir şey yok. hepsi ingiliz köpeği huur çocukları. ayrıca nerde lan o peygamberinizin " kostantiniye (istanbul) muhakkak fethedilecektir. onu fetheden emir ne güzel emir; onu fetheden ordu ne güzel ordudur." diyip sonra araplardan kimsenin istanbulu giblememesi de ayrı bir hadise.

    harbiden çoook kör cahilsin be abisi.
    ···
  5. 55.
    0
    amk müslüman ülke diyonuzda zütverenler her müslümanda iphone var kursun alarmını kalksın sahura
    ···
  6. 56.
    0
    @103 çok güzel haber. millet başkasının ibadetinin gürültüsünü çekmek zorunda mı gecenin köründe?
    ···
  7. 57.
    0
    @108 bunu anlatmaya çalışıyorum işste amk
    ···
  8. 58.
    0
    ooo nası gibtiysem gelmemiş lan iyi kurtulduk zütlekten
    ···
  9. 59.
    0
    1-)bu ülke müslüman ülkesi değildir. çünkü 1937 yılında anayasadan türkiye cumhuriyetinin dini islamdır'' ibaresi kalktı. yani laik bir ülkeyiz müslüman ülkesi değil. şeriat yok bunu kafanıza sokun.

    2-)bu ülkede din özgürlüğü yok. bir adam oruç tutmuyorum dese özellikle küçük illerde ve köylerde nasıl tepki alır ,büyük şehirdeki züppe çakma dindarlar bilmezler.

    3-)ben gece 4de kaldırılmak zorunda değilim, gibtiğimin davulcularının güm güm seslerini işitmek zorunda da değilim. üstelik büyük şehirlerde filan senelerdir alarm ile uyanıyor millet.

    4-)bu ülkenin kaçta kaçı müslüman yada müslüman olanların kaçta kaçı gerçekten müslüman düşünün, gerçi düşünmeyin beyin yok sizde araştırın
    ···
  10. 60.
    0
    abi ne var bizim nesilin çoğu türk olmaktan gurur duyup, türkiyede yaşamaktan nefret eden insanlar. nefret ettirdiler. gibtiğimin yönetimi.
    ···
  11. 61.
    0
    http://inciswf.com/1318368374.swf
    ···
  12. 62.
    0
    Amk evladı 5 vakit beynim gibiliyor diyor lan zütoş sende beyin mi var amk ateyizi
    ···
  13. 63.
    0
    http://haber.stargazete.c...u-yasaklandi/haber-902429
    ···
  14. 64.
    0
    Amk fasistleri sakirt dindar pekekentler allah yok din yalan lan yasasin komunizm dininizi de baslatmayin gok gelenekmis oymus buymus osmanlida davul patladigni nerden biliyon sen yarak alarmimi kurar yatarim giberim davulununn derisini
    ···
  15. 65.
    0
    @90 cevap veremeyince sızlanan ergen irisi vakit kaybı tipsiz
    ···
  16. 66.
    0
    O zaman ses yalitimi yaptir evine huur dolu
    ···
  17. 67.
    0
    @89 harbi salak amk ahahahahahaahahahaha ulan tamam aradaki farka bak 130 milyar adamların sadece araba sektörü. bunun hizmet, gıda havacılık var da var. onların ancak elli de birisiniz ekonomik oalrak.
    ···
  18. 68.
    0
    @91 ya abicim söylediklerinin yarısı saçma sapan, yalan dolan şeyler.

    " 3.havalimanı asya ile avrupa arasındaki tek yetkili havalimanı oalcak şu an için 1.sırada almanya var zaten bütün sebep de bu biz havalimanını yaptığımız an alman ekonomisi çökecek büyük bir işsizlik onları bekliyor ;) "

    sen nerenin gerizekalısısın ya. şu dünyada amerikan ekonomisi çöker, ki çöküyor. alman ekonomisi çökmez. dünyada tek devlettir 1. dünya savaşında hayvan gibi savaşıp kaybedip, donuna kadar alınıp, ardından 30 sene içinde tekrar inanılmaz büyüyüp dünyaya kafa tutan.

    bizim almanyadaki otomasyon sistemleri kadar insanımız yok sen neyin kafasındasın aah ah.

    "destekliyorum istanbul yaşanmaz halde keşke vizede uygulansa " demişsin ya. katılıyorum. keşke sizin gibi sivilizasyonun yüz karaları büyük şehirlere taşınmadan önce vize uygulansaydı. alınmasaydınız. şehir hayatına alışamadınız, alışamıyorsunuz, alışamayacaksınız. sen biliyor musun köyden kente göçen bir ailenin şehre adapte olması kaç nesil alıyor ?

    tekrar diyorum bak gibtir git ilkokul bilgilerini başka yerde satmaya çalış abisi. gerçekten çok cahilsin.
    ···
  19. 69.
    0
    Aynen giberim 5 vakit ezanmı duyacağız istemiyorum kardeşim hristiyanım ben.
    ···
  20. 70.
    0
    @97 70 yıl bir yerde olmak sivilizasyonu tamamlamak sanıyorsun di mi.. sondaki soruyu doğru cevaplayamamışsın abisi. bir ailenin şehre adapte olup şehirli olabilmesi 10 - 12 nesil alır. bu da halen senin ilkelliğini kanıtlar nitelikte.

    ayrıca abicim sen salak mısın ya biz anca üstlensek üstlensek doğu avrupa, balkanların yükünü üstleniriz bu da adamların işine gelir. ne olur o allahın sana bağışladığı aklını kullan ya ne olur.

    ee biz de 600 sene dünyayı yönetmişiz ne var elimizde ? bi tak yok. rusların da yok. ama almanların hayvan gibi ekonomisi, sanayisi var. bu geriye bakma kafasından kurtul.

    o arap müslüman kardeşlerinizi 400 seneden fazla yönettik. dağılırken neredelerdi ? nerdeydi müslümanlıkları ? kardeşlikleri ? cihad anlayışları falan ? neredeydi o tüüüüüm müslüman alemi düşman orduları istanbula, izmire, kütahyaya, antalyaya, antepe girerken ? o yüzden yok rusya almanyayı yönetmiş yok bilmemne olmuş.

    halen şurda yazıp zütünden gibtirtmeye çalışıyorsun.
    ···