/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +335 -29
    Bunu daha şimdi gördüm. Genelleme yaparak konusacam malesef. Kurunun yanında yaşta yanar hesabı, izmir'de olan bi olay ve bu tür kızlar yüzünden izmir'in tüm kızları yanlıs biliniyor. Haklılarda, yani ne var bi insanın kitap okumasında? Durumu yoktur alamıyordur ayakkabı! Hiç.Sen evde babanın veya baban yaşında ki adamın parasını yerken böyle insanlar canını dişine takarak çalışıyo! Niye? Sadece devam ettirebilmesi gereken bi hayatı var, belki de bi karısı belki de çocugu.Bu adam hep gururuyla yaşıcak ama sen huur olarak bilincen hep. Karekterine soktugumun huurları.
    ···
    1. 1.
      +6 -43
      böyle insanları metroya almasınlar ya. kitap mı okuyor sanıyorsunuz o ahahahahah kitap okuyacak yer bulamamış sanki xd bunlar internetteki kızlara meme aç, amın güzel mi? yazan tipler afadfasfasfa
      ···
      1. 1.
        +6 -2
        lan döl israfı. Anlat lan bana modernlik ne. Altına giydiğin iki parıltılı ayakkabı, bir kalın çerçeveli gözlük mü seni modern yapan. Her gün, hangi dizi var bilip de, bir ekmek kaç para bilmeyen bin,. Hey sen orosupu çocuğu, bek hele, evet evet sen amcık. Ayağındaki terliğe bakıp adam neymiş, nasılda anlamışsın. Evet, belki o adam dediğin gibi, internette meme aç diyor, amın güzel mi diyor. Ama o adam senin aciz olduğun neyi yapıyor biliyor musun? O adam çalışıyor, didiniyor, senin paralar bayıldığın hayatını, bir sigara, 2 ekmek parasına inşa ediyor.

        Eğer modernlik ayakkabıysa, kalın çerçeveli gözlük ve züte yapışan plastik taytsa, eğer modernlik fok balığı gibi konuşup, her gibi bildiğine inanmaksa, ben köylüyüm, mağra adamıyım, ayıyım hatta amipim amk. Eğer medeniyet sizlerseniz ben bu medeniyetten değilim. Amın evladı.
        ···
  2. 2.
    +25 -2
    sen pijamayla geziyosun ama dıbına koduğumun kezosu
    ···
    1. 1.
      +16 -1
      Amk kevaşesi her gördüğü erkeğin peşinde olduğunu sanıyor heralde
      ···
  3. 3.
    +9 -2
    aqdumun huursu böyle küçük görenlere deli oluyorum. lan şerefsiz senin karşına baba parası yiyen arabası olan zengin bini mi çıkması gerekiyor adam olması için. o terlikler girsin zütüne.
    ···
  4. 4.
    +8 -1
    orrospuya bak huurya hayatında 1tl para kazanmaz gider apaçi sevgilisinin babasının parasını yer huur çocuğu sen kmsin milleti küçük görüyon lan am paparası. çok sinirlendim bak .

    @5 genelleme yapma bu sinirle seni de giberim bin!
    ···
  5. 5.
    +9 -3
    Kitab okumayi entellik sanan amk cakma batilisi
    ···
  6. 6.
    +5
    Amk Kezban cahil şoparı ulan o adam senden daha kültürlüdür huur çocuğu!
    Sakin falan değilim
    ···
  7. 7.
    +4
    @3 yanlış taraftasın kardeş..
    ···
  8. 8.
    +4
    fakir bayburt okuyo galiba hahaha
    ···
  9. 9.
    +4 -1
    dıbını gibtiğimin kızı daha bi tane kitap okumamıştır gibimin huursu
    ···
  10. 10.
    +4 -1
    kendisi gibilmekten başka bir şeye yaramadığı için kitap okuyan birini görünce böyle ön yargılı davranması normal.
    ···
  11. 11.
    +2
    adamın tipe bak amk kız haklı yakışıklı olsaydı kızın tepkisi daha değişik olurdu
    ···
  12. 12.
    +2
    @3 izmirli alagavat değilse ben başka bişey bilmiyorum amk
    ···
  13. 13.
    +2
    kepaze bir yorum bundan genelleme yapmak da ayrı bir gavatlık tabii
    ···
  14. 14.
    +3 -2
    ORRRRRRRRRRRRRROSPU KAŞAR. ANASINI gibTiMiN EVLADI.
    BABASI iŞSiZ ANNESi EV HANIMI. CEBiNDE 5 LiRA PARASI YOK. OLANIDA TEKNOLOJiYE GiYiME VERiYOR ANASINI gibTiMiN KIZI.
    BÖYLE TEMiZ iNSANLARI HOR GÖRÜYOR BiRDE.
    TÜÜÜHH AMKDUM huurSU
    ···
  15. 15.
    +1
    kitap okumak entellikse koyum zütüne gülümse
    ···
  16. 16.
    +2 -1
    Onların hepsinin dıbına koyim inşallah bir gün böyle yürekli adamlara muhtaç olurlar amk huurları
    ···
  17. 17.
    +2 -1
    izmir bağımsızlığını ilan etse soyuyla sopuyla buraya yerleşecek insanlar hala güzel izmir'e gavat falan diyor . izmirde senin yaşadığın yerden daha güzel bir hayat var ,daha kaliteli aydın bir kesim var, burdaa baskı yok. baskı yok diye kordonda çatır çatır gibişen de görmedim 19 yıldır burdayım. diyeceğim o ki kıskanmayı bırak, burada yaşasan ağzının salyalarını sile sile kordonda, alsancakta dolaşacağını herkes biliyor amk evladı tatava yapma bak kendi şehrine bulaşma amk burdakilere
    ···
    1. 1.
      -2
      kardeşim siz nerenizle okuyosunuz ? Bursalı olsa bursalı alagavat , istanbullu olsa istanbullu alagavat yazardım. Tüm izmirliler alagavatmı dedim ? izmirde oturan yakınlarım akrabalarım var. izmir gelişmiş bir yer olabilir peki madem bu kadar gelişmiş bir yer insanı gelişmiş , kız niye böyle normal bir durum karşısında kendine yavşadığını düşünüyor ? Madem gelişmişler böyle huur çocukları niye hala o memlekette amk.
      ···
      1. 1.
        -1
        çok basit .kız çünkü genel verici ve ne görse kriterlerini belirtiyor .kardeşim kendi memleketindeki alagavatlar bitti orayı düzelttin burası mı kaldı amk. Sözlüğün genelinde bu kelimenin hangi şehre ithafen yazıldığı açık zaten tümünü yarısını boşver .izmirde oturan akrabalrnn olması bişi değiştirmez onlarında genel görüşü senin gibi olabilir bilemeyiz. kaldı ki burada yarak delisi kızların olduğunu ilk ben kabul ederim ki bu kız da büyük ihtimal onlardan biri, instagrama resim atıp cici arkdslrndan yorum like almaya çalışan baba ve erkek parası yiyen kızlarla dolu burası.ana dizinden ayrılmayan kızlar burda ünide bir senede ne oldum delisi oluyor biz bundan memnun muyuz sanki amk .öyle bi genel düşünce yerleşti ki ülkeye, izmirdeki herkes huurdur izmir her gece gibişir vs .bunu duyan baskı altndakı kızlar gelıyor buraya acık ve net.ben kökü izmirli erkek gibi kızlar tanıyorum.bu algıyı hep dışarıdan gelenler yarattı amk
        ···
      2. 2.
        0
        ne diyeyim kardeşim sende haklısın
        ···
  18. 18.
    +1
    "izmirli alagavat" yazdığını gördüm @5 e kadar olan bi entrynde. şuku verdiğime pişman ettin
    ···
  19. 19.
    +1
    bravo
    .
    ···
  20. 20.
    +1
    ne bileyim ya ne ne diyeceksin ne diyeceğine Diyip diyemeyeceğine hiç bişeyine de..ye ne div di ii kims.. kimse kimseye dinleer ne bişey anlatabilirisin ne dinleyeneeğ oluuğ
    http://www.youtube.com/watch?v=1If7asddsQ4
    ···