/i/Devlet

Bu entry silinmiştir
  1. 1.
    0
    Reserved
    ···
  2. 2.
    +1
    He amk tsk 400.000 askeri ile başedemicek sen edecen
    ···
  3. 3.
    +1
    nato müdahalesi ne dıbına kaydığım biz de natoya üyeyiz kendi üyesini mi tokatlayacak salak saçma şeyler yazmayın şurda
    ···
  4. 4.
    0
    nato destekli darbedir o
    ···
  5. 5.
    0
    gibtir git amk ülkeye zarar verirlerse nato filan dinlemem en önde çıkarım aq yeter lan. Beraberlik istemeyen onlar inkılap derslerini kaldırdılar seçmenleri desen her fırsatta kendinden olmayanlara saldırıyolar dün burda biri Atatürkçülere vatan haini demişti aq onlar kim bana vatan haini diyolar birlik istiyorlarsa ağızlarına mukayyet olsunlar kışkırtmasınlar bizde ses çıkarmayız herifler resmen bölücülük yapıyo biz vatan haini oluyoruz anasını satayım.
    ···
    1. 1.
      0
      Su anda böyle bir olay olamaz. Önce ülkenin savunmasını çökertip (asker ve polise olanlar malum) sonra da ülke insanın içindeki vatan sevgisini yok edip (popüler kültür etkisiyle bu da olmaya başladı) işgale direnecek bir güç bırakmayıp bunu yapabilirler.
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeş bu ülke ikiye bölünse iki tarafta birbiriyle savaşsa ikiside vatan sağolsun diye ölür bu ülkede en karşır görüşlüye bile vatan haini demem ben ama hepimiz dedeleri savaşta ölen, gazi olan insanlarız bana vatan haini demeleri kanıma dokunuyo aq, hayır sen kimsinki bana vatan haini diyebiliyosun dıbınakodumun herifi senide dediğini destekleyenleride üst üste koyup giberim aq.
      ···