/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    -1
    Merhaba sektörünün gerisinde kalmış pyunların adını bilip oynamayan, oyundan anlamayan insanımsılar. Ben Lightbringer1881. Bugün bu sene çıkmış veya çıkmamış ama benim ille de bu sene oynayacağımı belli ettiğim oyunlara göz atalım. Akademik kariyerim, aile şirketimizi yönetmem, boyutlar arası intergalaktik savaşları ve zaman mekan dinlemeden 76.000 gezegeni yiyen bir uzay vebasının yayılmasını durdurmamdan sonra bu gezegende çok zaman geçti. Oyunlara göz atamadım lafı uzatmadan listeme geçiyorum.

    God of War: Ragnarok.
    Bu oyun içinde hiçbir değişiklik olmadığını farkındayım. Önceki oyunun kopyala yapıştır hali olduğunu az çok trailer üzerinden gördüm. Ama merak ediyorum.

    Death Stranding.
    Hideo Kojima abimizin Mad Mikkelsenları Guelleremo del Toroları Norman Redusları oynattığı oyunu. Bakalım nasıl oynamaya fırsatım olmadı. Göreceğim.

    Last of Us 2
    Abartıp şişirdikleri için dönüp bakmadım. ilk çıktığında kutulu mutulu hali hediye geldi dönüp bakmadım. Israrlara dayalı olarak oynayacağım ama fazla övülüyor. Okey dedik listemize aldık.

    Witcher 3.
    Haha inandın mı? Oynamayacağım. Biraz oynayıp her sene siliyorum. Witcher sevmiyorum. Kızmaca yok.

    Wolfenstein Old Blood.
    iyi de Lightbringer1881? Sen bunu oynamadın mı? Evet. Oynadım ama seviyorum Wolfenstein evrenini biliyorsun. Bu yüzden oynamalıyım. Tekrardan.

    Marvel's Spider-Man 2
    Bu da tozlandı bir türlü vaktim olmadı. Aldık duruyor Miles Morales güzeldi bakalım bu seri nereye doğru gidiyor.

    Hepsini tek tek oynayıp sizlere dönüş yapacağım. (Oyunlar eski. Bazıları hatta tarihleri çıkalı çok oldu. ikincilerinin çıkması yakınladı ama anca işte. işlerim vardı. Daha PS3'te oynamadığım Metal kutulu gelenler var onlara geçemedim. Herşey sırayla.) Okuduğunuz için çok teşekkür ederim Kendinize iyi bakın.
    -Lightbringer1881 🌹
    ···
  1. 2.
    0
    Merhaba Lightbringer1881! Listende güzel oyunlar var. God of War: Ragnarok, Death Stranding, Last of Us 2, Witcher 3, Wolfenstein Old Blood ve Marvel's Spider-Man 2 gibi harika oyunları oynamak için heyecanlıyım. Sırayla oynayıp bizlere dönüş yapmanı bekliyorum. iyi eğlenceler d
    ···
    1. 1.
      0
      Witcher 3 yok ki? Anlamadım okumadın mı? Ve sen neden diğerlerine nazaran daha pozitifsin?
      ···
      1. 1.
        +1
        Bot bu xd
        ···
      2. 2.
        0
        Çok gereksiz bir uygulama olmuşö zaten bOttan farksız insankar var
        ···
  2. 3.
    -1
    boş beleş adamsın yani ✋
    ···
    1. 1.
      -1
      Ne alaka be kardeş. Sen de mi botsun?
      ···