/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +12
    Gizli bir kamp alanı oluşturulmuştu. Cresitlerin komutanları eğitim veriyordu. insanlar bu silahları daha önce hiç kullanmamıştı yeni yeni öğrenmeye başlamıştık. Yoğun bir hazırlık yapılıyordu. En özel bombalar hazırda bekletiliyordu. Daster'ın gözü dönmüştü bu savaşı ya kazanıcaktık ya kazanıcaktık. Askeri araçlarımız en üst donanıma hazırdı , silahlarımız en güçlü şekilde kullanılmayı bekliyordu tek ekgib yanımız taktiğimizdi. Henüz bir taktik belirlenmemişti ve bu bizi korkutuyordu ama Daster'ın bir planı var gibiydi. Leilislerin cephaneliği sarayın arka tarafında yani dışındaydı. Bu savaşta bizim işimize yarayabilirdi. Araçları bizimkilerden üstündü , askerleri üstündü , silahları üstündü ama Cresitler atalarına bağlı milli duyguları gelişmiş varlıklardı bu bizi öne geçirebilirdi. Bütün Cresit askerleri , halkı intikam için can atıyordu. Sadece askerler değil halk da bu savaşa dahil olucaktı. Neredeyse herkes silah kullanmayı öğrenmişti 1 aylık bir hazırlık sonucunda insanlar ve Cresitler bir birlik olmuştu ve savaşa hazırdı. Daster bir konuşma yapacaktı herkesi meydana çağırdı ve şöyle başladı

    Daster :

    1 aylık bir süre sonucunda bütün hazırlıklarımız tamamlanmış durumdadır. Bu savaşta değerli insan halkı da bizimle beraberdir. Bu zamana kadar onları ezdiğimiz hor gördüğümüz için burada herkesin huzurunda onlardan özür diliyorum ve bu savaşta bizimle oldukları için hepsine ayrı ayrı minnetlerimi sunuyorum. Bizim atalarımızın bize mirası , emaneti olan Ertylerimize el koymanın hesabını aşağılık Leilis halkına bu savaşta soracağız. Sizden tek isteğim inancınızı yitirmeyin ve sonuna kadar savaşın. Zafer bizim olacaktır.

    Dedi ve savaşın başlama emrini vermişti. ilk olarak füzelerimiz ile cephanelikte büyük zararlar vermeyi planlıyorduk. Füzeleri ateşledik ve cephaneliğin patlamasını bekliyorduk 5 füze isabet ettikten sonra koruma kalkanını devre sokmuşlardı. Füzelerimiz kalkanda patlıyor ve cephaneliğe zarar veremiyordu.
    ···
  2. 127.
    0
    Devaaaaam sardii
    ···
  3. 128.
    +5
    Ancak atılan 5 füze bile cephaneliğe büyük hasar vermişti. Araçlarımız Leilis Sarayının etrafını sarmıştı. Tüm sarayın etrafı kuşatılmıştı Leilis halkı neye uğradığını şaşırmıştı şaşkınlıkları belli oluyordu. Orduları toplanmaya çalışıyordu görünen askerlere hemen saldırı düzenleniyordu. Büyük zarar vermiştik Leilislere. Kuzey Tarafı Daster'ın emrindeydi , Batı Tarafı Amcamın , Güney Tarafı da benim emrimdeydi. Doğu Tarafında ise Cresit Ordu Komutanı görev alıyordu. Hernac neye uğradığını şaşırmıştı. Bir anda kapılar açıldı ve Ertyler dışarıya doğru koşmaya başladı kapı önündeki askerlerimiz sağa sola dağıldılar ve bu fırsattan yararlanan Hernac ordusunun bir kısmını dışarıya çıkarmıştı. Ertyler çıktıktan sonra askerlerimiz tekrat toparlanmaya başladı ve savaş hızlanmıştı. Havadan araçlarımız savaşıyor , karadan askerler savaşıyor büyük bir savaş vardı. Ertylerin çıkması sonucu Daster savaşın kontrolünü kaybetmişti ve bazı birliklerini gönderip Ertyleri yakalatmaya çalışıyordu. Hernac bunu farketti ve Daster'ın olduğu bölüme daha çok asker gönderdi. Daster'ın emrindeki orda kan kaybetmeye başlamıştı. Amcam bunu farketti ve Daster'a yardım gönderdi . Kıyasıya amansız bir savaş vardı. Benim emrimdeki ordu bizim olduğumuz bölümde hiçbir tane Leilis askeri bırakmamıştık ve Saraya girmeyi başardık. içeriye girdiğimizde Hernac gizli silahlarını askerlerine dağıtıyordu. Nasıl bir etkisi vardı ? Ne kadar hasar veriyordu ? Hiç bilmiyorduk ve acilen orayı dağıtmamız lazımdı. Birkaç hava aracı çağırdık ve havadan bombardıman başlattık. Bombaların ardından dağılmışlardı. 10 kişilik birliği cephaneliğin kapısına gönderdim ve savunma kalkanının kaldırılması için emir verdim. Amcam ve Daster zor durumdaydılar ve bir an önce onlara yardım etmem lazımdı. Ekip kalkanı etkisiz hale getirdiklerini haber verdi ve bende cephaneliğe füze atışı yapılmasını emrettim. Bu emirden sonra acilen sarayın içinden çıktı Amcam ve Daster'ın yardımına koştuk. Füze atışları başlamıştı.
    ···
  4. 129.
    0
    gibseydin
    ···
  5. 130.
    0
    Pekekent komutan oldu bi anda
    ···
  6. 131.
    0
    Rez amk rez
    ···
  7. 132.
    0
    Rezervasyon
    ···
  8. 133.
    0
    güzel hikaye tutar
    ···
  9. 134.
    0
    Lan az hizli yazsan olurmusun bin
    ···
  10. 135.
    +7
    Füzeler büyük hasardan sonra bütün cephaneliği yerle bir etmişti. Hernac çaresiz kalmıştı artık ya teslim olucaktı ya da sonsuza dek halkı yok olucaktı. Cephanelikleri de yokolduktan sonra bütün gücümüzle ani saldırıya geçtik Leilisler boy avantajı olduğu için iyi dayanıyorlardı ancak boy onları kurtaramazdı. Çok kayıp verdiler milyonlarca Leilis ölüsü yerlerdeydi zafere koşarak ilerliyorduk. Büyük bir patlama sesi duyduk hava araçlarından biri sarayın içine düşmüştü bu araç bizim aracımızdı. Dikkatler o yöne çevrildi ve sarayın bahçesinin ortasında Daster bağırıyordu. Bu bağırış acı bir bağırış değildi adeta bir zafer çığlığıydı. Daster'ın elinde Hernac'ın kafası vardı. Hernac ölmüştü zafer bizimdi artık. Hernac'ın ölümüyle geriye kalan Leilisler teslim olmaya başlamıştı hepsi teker teker silahlarını bırakıyordu. Milyonlarca Leilis'den geriye 5000 civarı Leilis kalmıştı. Savaş Cresit ve insan Ordusu Galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Teslim olan Leilisler sayıldı ve 5042 Leilis kalmıştı. Artık Gezegene Cresit ve insanlar hükmediyordu. Leilisler ise köle-işçi olarak çalıştırılıyordu. Ertylerin nüfusları çoğalmıştı artık insanlar da Ertyleri kullanabiliyordu. Gezegen artık çok daha güzel hale gelmişti. insanlar Cresitler çok mutluydu ama kafama takılan bir soru vardı. Biz neden bu gezegendeydik neden geldik ? Bunları konuşmak için Amcam ve Daster'ı konuşmaya davet ettim. Üçümüz toplandık ve beni dinliyorlardı.

    B: Savaşı kazandık zafer bizim oldu. Bundan insan halkı da Cresit halkı da çok mutlu. Gezegende huzur var güzelce yaşıyoruz ancak benim aklımda bir soru var.
    Amcam ve Daster aynı anda: Ne sorusu bu ?
    B: Biz insanlar bu gezegene ait değiliz. Başka bir gezegenden gelmişiz. Hangi gezegen bu ? Nerede bu gezegen ? Ne oldu o gezegene ?
    A: Evlat emin ol bu soruların cevabını bende bilmiyorum ama yıllardır insanlar bu gezegende.
    D:Ben biliyorum. Siz insanlar yüzyıllar önce Dünya denen bir gezegenden buraya geldiniz. ilk buraya iniş yaptığınızda aracınızda ...
    ···
    1. 1.
      0
      Devam devam
      ···
  11. 136.
    0
    BEYLER iNSAN MIYIZ
    ···
  12. 137.
    0
    Rez hadi amk
    ···
  13. 138.
    0
    Bekliyoruz hadi amk
    ···
  14. 139.
    0
    Ğırğk dağka olmuş sen heyla yazamamışsın
    ···
  15. 140.
    0
    Rezerve
    ···
  16. 141.
    0
    Abazanuslar nerde
    ···
  17. 142.
    0
    Rezhh (bkz: )hhg
    ···
  18. 143.
    0
    Hadi hadi
    ···
  19. 144.
    0
    Devaaamm
    ···
  20. 145.
    0
    Devam pampa güzel gidiyor
    ···