1. 51.
    0
    o.ç siyasate atladı bak amk dolandırıor lafı bin
    ···
  2. 52.
    0
    Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadyumu

    Gençlik ve Spor istanbul il Başkanlığı’nca yürütülen 100 Gönüllü 100 Tesis projesi kapsamında, eski Beşiktaş yöneticilerden Turgay Ciner ve Zafer Yıldırım ile Beşiktaşlı iş adamı Mehmet Kazancı tarafından yaptırılmıştır. Çim yüzeyli futbol sahası ve betonarme tribünü, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden kiralanarak 16 Ekim 2001 tarihinde açılmıştır.
    BJK Akaryakıt istasyonu

    BJK Akaryakıt istasyonu’nun arsası 2.749 m²'dir. iki parselin tevhidi ile oluşmuştur. 491 m²’si Beşiktaş Belediye Encümeni’nin kararı uyarınca Beşiktaş Jimnastik Kulübün’ce satın alınmıştır. 2.257 m²’si ise daha önce Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden satın aldığı parselden ifraz edilmiştir.

    BJK Akaryakıt istasyonu 6 adet pompa, iki katlı kafeterya binası ile tek katlı bir müdüriyet binasından oluşmaktadır. Müdüriyet binasında akaryakıt istasyonu satış mağazasının yanında Beşiktaş Jimnastik Kulübün’e ait 30 m2’lik bir mağaza da yer almaktadır. BJK Akaryakıt istasyonu yap, işlet, devret yöntemi ile yapılmış ve kulübün maddi çıkarları doğrultusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmeye göre en son teknoloji ürünü donanımla ve ELF akaryakıt ürünlerinin standartlarında olarak 4 Mart 2000 tarihinde işletmeye açılmıştır.

    BJK Akatlar Cola Turka Arena

    Ana madde: BJK Akatlar Spor Ve Kültür Kompleksi

    BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi

    Ana madde: BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi

    BJK Koleji

    Beşiktaş Belediyesi’nden 10 yıllığına kiralanan alan üzerinde bulunan ve lokanta olarak düşünülen binanın okul olarak tadili Beşiktaş Jimnastik Kulübünün teklifi 28 Haziran 1996 tarihli encümen kararı ile uygun görülmüştür. Kaynar Eğitim Hizmetleri ve Tesisleri A.Ş. ile okul yapımı ve işletilmesine ilişkin bir sözleşme imzalanmıştır.

    Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nün 20 Mayıs 1997 tarihli izni ile 1997-1998 öğrenim yılında anaokulu ve ilkokul olarak hizmete girmiştir. Anaokulu ve ilkokul kısmı Çilekli'deki binada hizmet vermekteyken 8 yıllık Temel Eğitim Yasası’nın çıkması ile mevcut binanın yeterli büyüklükte olmaması nedeniyle Reşitpaşa semtinde kiralanan binada 6 ,7 ve 8. sınıflara eğitim verilmektedir. Öğrencilerin Akatlar’daki Spor Salonu’ndan faydalanmaları da sağlanmıştır.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri

    Ana madde: Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri

    Beşiktaş Jimnastik Kulübü Nevzat Demir Tesisleri, Şile-Ümraniye otoyoluna cepheli ve Ümraniye kavşağına yaklaşık 1 km. uzaklıkta Orman Bakanlığı tarafından 49 yıllık intifa hakkı BJK’ya verilen 145 dönüm arazi üzerinde bulunmaktadır.

    Tesis T.C. Orman Bakanlığı tarafından Beşiktaş Jimnastik Kulübü için ilk tahsis edilen 55.600 m2 alan üzerine kurulmuş olup, tesiste Profesyonel Futbol Takımı Kamp Binası, Altyapı Futbol Takımları Kamp Binası, Basın Merkezi, toplam alanı 30.000 m2'yi bulan 4 adet çim antrenman sahası ve rekreasyon alanları yer almaktadır.
    BJK inönü Stadyumu
    Dosya:inönü Stadı.jpg
    BJK inönü Stadı (2003)

    Ana madde: BJK inönü Stadyumu

    inönü Stadı, 1947 yılında açıldı. Mimari planları Mimar Vietti Violi, Mimar Şinasi Şahingiray ve Mimar Fazıl Aysu tarafından hazırlanmış olup,2. Cumhurbaşkanı ismet inönü devrinde ve Lütfi Kırdar'ın istanbul Valiliği ve Beden Terbiyesi Bölge Başkanlığı zamanında yapılmış ve 19 Mayıs 1947 günü açılmıştır. 1950'li yıllarda stadyumun arka tarafında bulunan gazhane ve havagazı fabrikası daha sonraki yıllarda yıkılarak yeni açık tribünler inşa edilmiştir. inönü Stadyumu’nun ilk maçı Beşiktaş ile isveç'in AIK takımı arasında oynanmıştır. Bu stadyumdaki ilk golü de o zamanlar Beşiktaş’ın futbolcusu olan ve Onursal Başkanı Süleyman Seba atmıştır. ilk maç 3-2 AIK' nın galibiyeti ile bitmiştir.

    8 Şubat 1998 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile BJK Derneği arasında imzalanan sözleşme ile 49 yıllık intifa hakkı verilmiş ve sözleşmenin tapuya tescil tarihi olan 27 Mart 1998 tarihinden itibaren BJK'ya ait olmuştur. BJK inönü Stadyumu ile ilgili tasarruflarda bulunmaya sadece Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nin yetkili olduğu hukuken tescil edilmiştir.

    2004 Yenileme Çalışmaları

    2003-2004 sezonunun tamamlanmasının ardından hemen başlayan çalışmalarla stadyum, farklı bir görünüm kazandı. Zemin indirme projesiyle, tribünler ile saha arasında sadece 4 metre uzaklık bırakıldı. Bu sayede yüzde 50 artışla, toplam koltuk kapasitesi de 32,145’e ulaştı. Kapalı trübünde bulunan basın tribünü, taraftarlardan gelen istek üzerine Numaralı Tribün tarafına alındı. Kapalı trübünün orta bölümündeki localar, tribünlerle saha arasında bulunan tel örgüler kaldırıldı. Stadyumun giriş ve çıkışlarını rahatlatmak için kapı sayısı da yüzde 100 artırılarak, 36’dan 72’ye çıkartıldı. BJK TV için stat içerisinde bir bölüm yapıldı. Ayrıca, tuvalet ve büfelere yenisi eklenerek, bakımları tamamlandı. Ayrıca 2007-2008 Mali Kongre'de inönü Stadının 42.000 kişilik ve üstü tamamen kapanabilir bir stad yapılacağı açıklandı. Yıldırım Demirören ise"Stadımızın yapımına Mayıs 2008 de başlayıp çok kısa bir süre olan 18 ayda tamamlayacağız"demiştir.

    Ulaşım

    BJK inönü Stadyumu, Beşiktaş'tan Taksim'e giden yolda Dolmabahçe Sarayı’nın karşısındadır. Taksim tarafından gelirken, Gümüşsuyu Caddesi'nin bitiminde, Beşiktaş inönü Stadyumu karşınıza çıkacaktır.
    BJK Plaza ve Kulüp Binası

    Akaretler Süleyman Seba Caddesi’nde bulunan BJK arsası üzerinde Şubat 1992 tarihindeki ihale sonucunda kat karşılığı sözleşme yapılarak iş merkezi inşaatına başlanmıştır. 1995 yılında inşaatı bitirilen plazanın B Blok’u BJK’ya aittir.

    Zemin katın altı 3 kat otopark olarak planlanmıştır. 13 katlı olan plazanın zemin katında dükkânlar, diğer katlarda ise ofisler mevcuttur. BJK B Blok 3. katta ve tamamı kulübe ait olan kulüp binasında çalışmalarını sürdürmektedir. Diğer dükkân ve ofisler BJK adına kiraya verilmiştir.

    Çilekli Sosyal Tesisleri

    Beşiktaş Belediyesi ile BJK arasında 20 Mart 1995 tarihinde imzalanan sözleşmeyle 10 yıllığına kiralanan bu alan üzerinde Belediye tarafından yarım bırakılan yapılar ile yüzme havuzunun BJK tarafından tamamlaması ile 23 Temmuz 1996 tarihinde işletmeye açılmıştır.

    1998 yılı Temmuz ayında tenis kortu ve otopark ilavesiyle eski halinden daha güzel olarak yeniden hizmete açılmıştır.

    Fulya Şan Ökten Kamp Tesisleri

    Ana madde: Fulya Tesisleri

    Şan Ökten Kamp Tesisleri 2.011 m², Süleyman Seba Kapalı Spor Salonu 2.669 m², toplam 4.680 m² alan üzerinde bulunan tesislerin 21 Eylül 1984 tarihli protokol ile 49 yıllık intifa hakkı ve spor tesisleri işletmeciliği BJK'ya verilmiştir. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü 50.447 m² olan parsellerin satışını ise 17 Ekim 1997 tarihli ek protokol III ile BJK'ya yapmıştır.

    Fulya Tesisleri’nde 2 çim, 1 toprak saha bulunmaktadır. Ayrıca 1 halı saha ve kafeterya işletmeye verilmiştir. Toprak saha tribünleri altında Futbol Alt Yapı, Güreş Şubesi ve Tesisleri ile Alt Yapı Yatakhanesi bulunmaktadır. 2 çim saha arasında A Takımı Kamp Tesisleri olan Şan Ökten Kamp Tesisleri’nde kondisyon salonu, malzeme deposu, sağlık ünitesi, toplantı salonu, restoran ve kafeterya bulunmaktadır.
    Tümünü Göster
    ···
  3. 53.
    0
    ……………………………………………………... ………._¸„„„„„„_
    …………………….………………………... „--~*'¯……………….'
    ………….………………………………… („-~~--„¸_………….,/ì'ì
    …….……………………………….¸„-^"¯ : : : : ::: : :¸-¯"¯/'
    ……………………¸„„-^"¯ : : : : :: : : : : : : : '¸„„,-"
    • *¯¯¯'^^*^*'"¯ : : : : : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : ' : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"
    .:.:.: : : : :" : : : : ,
    :.: : : : : : : : : : : : 'ì
    : : : : : : :, : : : : : :/
    "-„_::::_„-*__„„~"

    cemil sana girsin sus amq
    ···
  4. 54.
    0
    upppppppppppppp
    ···
  5. 55.
    0
    bu top yüzünden saba huursu az gülüyor bugün
    ···
  6. 56.
    0
    reklam amk
    ···
  7. 57.
    0
    iyi geceler. cemil bey bu gece çok hoş konuşuyorlar.
    yaptıklarından dolayı kendisini tebrik ediyorum.
    ayrıca boynundaki kolyeyi çok beğendim.
    kolyenin ucundakide çok hoş duruyor.
    o uca taktığı şey incimi acaba?
    eğer inciyse kendisiyle ortak bir noktamız var.
    bende inciye bayılıyorum...
    inci gördükçe öpesim geliyor...
    kendisinide çok öpüyorum...
    ayrıca söylediklerinede katılıyorum.iyi yayınlar...

    nasıl olmuş lan???
    ···
  8. 58.
    0
    @123 yolla kanka o soruyu
    ···
  9. 59.
    0
    beyler am günü yağı araya katmamız lazım amk bişeyler düşünün
    ···
  10. 60.
    0
    abi gibin şunu 5 saattir yağladı , başlığı gibmeyin işsiz binler lütfen..
    ···
  11. 61.
    0
    gay 20 ye katılmış cemilim
    ···
  12. 62.
    0
    --spoiler başlık giber--
    Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadyumu

    Gençlik ve Spor istanbul il Başkanlığı’nca yürütülen 100 Gönüllü 100 Tesis projesi kapsamında, eski Beşiktaş yöneticilerden Turgay Ciner ve Zafer Yıldırım ile Beşiktaşlı iş adamı Mehmet Kazancı tarafından yaptırılmıştır. Çim yüzeyli futbol sahası ve betonarme tribünü, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden kiralanarak 16 Ekim 2001 tarihinde açılmıştır.
    BJK Akaryakıt istasyonu

    BJK Akaryakıt istasyonu’nun arsası 2.749 m²'dir. iki parselin tevhidi ile oluşmuştur. 491 m²’si Beşiktaş Belediye Encümeni’nin kararı uyarınca Beşiktaş Jimnastik Kulübün’ce satın alınmıştır. 2.257 m²’si ise daha önce Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden satın aldığı parselden ifraz edilmiştir.

    BJK Akaryakıt istasyonu 6 adet pompa, iki katlı kafeterya binası ile tek katlı bir müdüriyet binasından oluşmaktadır. Müdüriyet binasında akaryakıt istasyonu satış mağazasının yanında Beşiktaş Jimnastik Kulübün’e ait 30 m2’lik bir mağaza da yer almaktadır. BJK Akaryakıt istasyonu yap, işlet, devret yöntemi ile yapılmış ve kulübün maddi çıkarları doğrultusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmeye göre en son teknoloji ürünü donanımla ve ELF akaryakıt ürünlerinin standartlarında olarak 4 Mart 2000 tarihinde işletmeye açılmıştır.

    BJK Akatlar Cola Turka Arena

    Ana madde: BJK Akatlar Spor Ve Kültür Kompleksi

    BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi

    Ana madde: BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi

    BJK Koleji

    Beşiktaş Belediyesi’nden 10 yıllığına kiralanan alan üzerinde bulunan ve lokanta olarak düşünülen binanın okul olarak tadili Beşiktaş Jimnastik Kulübünün teklifi 28 Haziran 1996 tarihli encümen kararı ile uygun görülmüştür. Kaynar Eğitim Hizmetleri ve Tesisleri A.Ş. ile okul yapımı ve işletilmesine ilişkin bir sözleşme imzalanmıştır.

    Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nün 20 Mayıs 1997 tarihli izni ile 1997-1998 öğrenim yılında anaokulu ve ilkokul olarak hizmete girmiştir. Anaokulu ve ilkokul kısmı Çilekli'deki binada hizmet vermekteyken 8 yıllık Temel Eğitim Yasası’nın çıkması ile mevcut binanın yeterli büyüklükte olmaması nedeniyle Reşitpaşa semtinde kiralanan binada 6 ,7 ve 8. sınıflara eğitim verilmektedir. Öğrencilerin Akatlar’daki Spor Salonu’ndan faydalanmaları da sağlanmıştır.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri

    Ana madde: Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri

    Beşiktaş Jimnastik Kulübü Nevzat Demir Tesisleri, Şile-Ümraniye otoyoluna cepheli ve Ümraniye kavşağına yaklaşık 1 km. uzaklıkta Orman Bakanlığı tarafından 49 yıllık intifa hakkı BJK’ya verilen 145 dönüm arazi üzerinde bulunmaktadır.

    Tesis T.C. Orman Bakanlığı tarafından Beşiktaş Jimnastik Kulübü için ilk tahsis edilen 55.600 m2 alan üzerine kurulmuş olup, tesiste Profesyonel Futbol Takımı Kamp Binası, Altyapı Futbol Takımları Kamp Binası, Basın Merkezi, toplam alanı 30.000 m2'yi bulan 4 adet çim antrenman sahası ve rekreasyon alanları yer almaktadır.
    BJK inönü Stadyumu
    Dosya:inönü Stadı.jpg
    BJK inönü Stadı (2003)

    Ana madde: BJK inönü Stadyumu

    inönü Stadı, 1947 yılında açıldı. Mimari planları Mimar Vietti Violi, Mimar Şinasi Şahingiray ve Mimar Fazıl Aysu tarafından hazırlanmış olup,2. Cumhurbaşkanı ismet inönü devrinde ve Lütfi Kırdar'ın istanbul Valiliği ve Beden Terbiyesi Bölge Başkanlığı zamanında yapılmış ve 19 Mayıs 1947 günü açılmıştır. 1950'li yıllarda stadyumun arka tarafında bulunan gazhane ve havagazı fabrikası daha sonraki yıllarda yıkılarak yeni açık tribünler inşa edilmiştir. inönü Stadyumu’nun ilk maçı Beşiktaş ile isveç'in AIK takımı arasında oynanmıştır. Bu stadyumdaki ilk golü de o zamanlar Beşiktaş’ın futbolcusu olan ve Onursal Başkanı Süleyman Seba atmıştır. ilk maç 3-2 AIK' nın galibiyeti ile bitmiştir.

    8 Şubat 1998 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile BJK Derneği arasında imzalanan sözleşme ile 49 yıllık intifa hakkı verilmiş ve sözleşmenin tapuya tescil tarihi olan 27 Mart 1998 tarihinden itibaren BJK'ya ait olmuştur. BJK inönü Stadyumu ile ilgili tasarruflarda bulunmaya sadece Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nin yetkili olduğu hukuken tescil edilmiştir.

    2004 Yenileme Çalışmaları

    2003-2004 sezonunun tamamlanmasının ardından hemen başlayan çalışmalarla stadyum, farklı bir görünüm kazandı. Zemin indirme projesiyle, tribünler ile saha arasında sadece 4 metre uzaklık bırakıldı. Bu sayede yüzde 50 artışla, toplam koltuk kapasitesi de 32,145’e ulaştı. Kapalı trübünde bulunan basın tribünü, taraftarlardan gelen istek üzerine Numaralı Tribün tarafına alındı. Kapalı trübünün orta bölümündeki localar, tribünlerle saha arasında bulunan tel örgüler kaldırıldı. Stadyumun giriş ve çıkışlarını rahatlatmak için kapı sayısı da yüzde 100 artırılarak, 36’dan 72’ye çıkartıldı. BJK TV için stat içerisinde bir bölüm yapıldı. Ayrıca, tuvalet ve büfelere yenisi eklenerek, bakımları tamamlandı. Ayrıca 2007-2008 Mali Kongre'de inönü Stadının 42.000 kişilik ve üstü tamamen kapanabilir bir stad yapılacağı açıklandı. Yıldırım Demirören ise"Stadımızın yapımına Mayıs 2008 de başlayıp çok kısa bir süre olan 18 ayda tamamlayacağız"demiştir.

    Ulaşım

    BJK inönü Stadyumu, Beşiktaş'tan Taksim'e giden yolda Dolmabahçe Sarayı’nın karşısındadır. Taksim tarafından gelirken, Gümüşsuyu Caddesi'nin bitiminde, Beşiktaş inönü Stadyumu karşınıza çıkacaktır.
    BJK Plaza ve Kulüp Binası

    Akaretler Süleyman Seba Caddesi’nde bulunan BJK arsası üzerinde Şubat 1992 tarihindeki ihale sonucunda kat karşılığı sözleşme yapılarak iş merkezi inşaatına başlanmıştır. 1995 yılında inşaatı bitirilen plazanın B Blok’u BJK’ya aittir.

    Zemin katın altı 3 kat otopark olarak planlanmıştır. 13 katlı olan plazanın zemin katında dükkânlar, diğer katlarda ise ofisler mevcuttur. BJK B Blok 3. katta ve tamamı kulübe ait olan kulüp binasında çalışmalarını sürdürmektedir. Diğer dükkân ve ofisler BJK adına kiraya verilmiştir.

    Çilekli Sosyal Tesisleri

    Beşiktaş Belediyesi ile BJK arasında 20 Mart 1995 tarihinde imzalanan sözleşmeyle 10 yıllığına kiralanan bu alan üzerinde Belediye tarafından yarım bırakılan yapılar ile yüzme havuzunun BJK tarafından tamamlaması ile 23 Temmuz 1996 tarihinde işletmeye açılmıştır.

    1998 yılı Temmuz ayında tenis kortu ve otopark ilavesiyle eski halinden daha güzel olarak yeniden hizmete açılmıştır.

    Fulya Şan Ökten Kamp Tesisleri

    Ana madde: Fulya Tesisleri

    Şan Ökten Kamp Tesisleri 2.011 m², Süleyman Seba Kapalı Spor Salonu 2.669 m², toplam 4.680 m² alan üzerinde bulunan tesislerin 21 Eylül 1984 tarihli protokol ile 49 yıllık intifa hakkı ve spor tesisleri işletmeciliği BJK'ya verilmiştir. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü 50.447 m² olan parsellerin satışını ise 17 Ekim 1997 tarihli ek protokol III ile BJK'ya yapmıştır.

    Fulya Tesisleri’nde 2 çim, 1 toprak saha bulunmaktadır. Ayrıca 1 halı saha ve kafeterya işletmeye verilmiştir. Toprak saha tribünleri altında Futbol Alt Yapı, Güreş Şubesi ve Tesisleri ile Alt Yapı Yatakhanesi bulunmaktadır. 2 çim saha arasında A Takımı Kamp Tesisleri olan Şan Ökten Kamp Tesisleri’nde kondisyon salonu, malzeme deposu, sağlık ünitesi, toplantı salonu, restoran ve kafeterya bulunmaktadır.
    --spoiler--
    Tümünü Göster
    ···
  13. 63.
    0
    Bu soruyu sordum :

    Diyanet Sen Mardin Şube Başkanı Sedat Kapanoğlunu tehdir ettiği iddialarına ne diyor? Lütfen bu soruyu sorar mısınız?
    ···
  14. 64.
    0
    yaa usmuyor ki herif(?) e-posta okunsun.
    ···
  15. 65.
    0
    Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadyumu

    Gençlik ve Spor istanbul il Başkanlığı’nca yürütülen 100 Gönüllü 100 Tesis projesi kapsamında, eski Beşiktaş yöneticilerden Turgay Ciner ve Zafer Yıldırım ile Beşiktaşlı iş adamı Mehmet Kazancı tarafından yaptırılmıştır. Çim yüzeyli futbol sahası ve betonarme tribünü, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden kiralanarak 16 Ekim 2001 tarihinde açılmıştır.
    BJK Akaryakıt istasyonu

    BJK Akaryakıt istasyonu’nun arsası 2.749 m²'dir. iki parselin tevhidi ile oluşmuştur. 491 m²’si Beşiktaş Belediye Encümeni’nin kararı uyarınca Beşiktaş Jimnastik Kulübün’ce satın alınmıştır. 2.257 m²’si ise daha önce Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden satın aldığı parselden ifraz edilmiştir.

    BJK Akaryakıt istasyonu 6 adet pompa, iki katlı kafeterya binası ile tek katlı bir müdüriyet binasından oluşmaktadır. Müdüriyet binasında akaryakıt istasyonu satış mağazasının yanında Beşiktaş Jimnastik Kulübün’e ait 30 m2’lik bir mağaza da yer almaktadır. BJK Akaryakıt istasyonu yap, işlet, devret yöntemi ile yapılmış ve kulübün maddi çıkarları doğrultusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmeye göre en son teknoloji ürünü donanımla ve ELF akaryakıt ürünlerinin standartlarında olarak 4 Mart 2000 tarihinde işletmeye açılmıştır.

    BJK Akatlar Cola Turka Arena

    Ana madde: BJK Akatlar Spor Ve Kültür Kompleksi

    BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi

    Ana madde: BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi

    BJK Koleji

    Beşiktaş Belediyesi’nden 10 yıllığına kiralanan alan üzerinde bulunan ve lokanta olarak düşünülen binanın okul olarak tadili Beşiktaş Jimnastik Kulübünün teklifi 28 Haziran 1996 tarihli encümen kararı ile uygun görülmüştür. Kaynar Eğitim Hizmetleri ve Tesisleri A.Ş. ile okul yapımı ve işletilmesine ilişkin bir sözleşme imzalanmıştır.

    Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nün 20 Mayıs 1997 tarihli izni ile 1997-1998 öğrenim yılında anaokulu ve ilkokul olarak hizmete girmiştir. Anaokulu ve ilkokul kısmı Çilekli'deki binada hizmet vermekteyken 8 yıllık Temel Eğitim Yasası’nın çıkması ile mevcut binanın yeterli büyüklükte olmaması nedeniyle Reşitpaşa semtinde kiralanan binada 6 ,7 ve 8. sınıflara eğitim verilmektedir. Öğrencilerin Akatlar’daki Spor Salonu’ndan faydalanmaları da sağlanmıştır.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri

    Ana madde: Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri

    Beşiktaş Jimnastik Kulübü Nevzat Demir Tesisleri, Şile-Ümraniye otoyoluna cepheli ve Ümraniye kavşağına yaklaşık 1 km. uzaklıkta Orman Bakanlığı tarafından 49 yıllık intifa hakkı BJK’ya verilen 145 dönüm arazi üzerinde bulunmaktadır.

    Tesis T.C. Orman Bakanlığı tarafından Beşiktaş Jimnastik Kulübü için ilk tahsis edilen 55.600 m2 alan üzerine kurulmuş olup, tesiste Profesyonel Futbol Takımı Kamp Binası, Altyapı Futbol Takımları Kamp Binası, Basın Merkezi, toplam alanı 30.000 m2'yi bulan 4 adet çim antrenman sahası ve rekreasyon alanları yer almaktadır.
    BJK inönü Stadyumu
    Dosya:inönü Stadı.jpg
    BJK inönü Stadı (2003)

    Ana madde: BJK inönü Stadyumu

    inönü Stadı, 1947 yılında açıldı. Mimari planları Mimar Vietti Violi, Mimar Şinasi Şahingiray ve Mimar Fazıl Aysu tarafından hazırlanmış olup,2. Cumhurbaşkanı ismet inönü devrinde ve Lütfi Kırdar'ın istanbul Valiliği ve Beden Terbiyesi Bölge Başkanlığı zamanında yapılmış ve 19 Mayıs 1947 günü açılmıştır. 1950'li yıllarda stadyumun arka tarafında bulunan gazhane ve havagazı fabrikası daha sonraki yıllarda yıkılarak yeni açık tribünler inşa edilmiştir. inönü Stadyumu’nun ilk maçı Beşiktaş ile isveç'in AIK takımı arasında oynanmıştır. Bu stadyumdaki ilk golü de o zamanlar Beşiktaş’ın futbolcusu olan ve Onursal Başkanı Süleyman Seba atmıştır. ilk maç 3-2 AIK' nın galibiyeti ile bitmiştir.

    8 Şubat 1998 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile BJK Derneği arasında imzalanan sözleşme ile 49 yıllık intifa hakkı verilmiş ve sözleşmenin tapuya tescil tarihi olan 27 Mart 1998 tarihinden itibaren BJK'ya ait olmuştur. BJK inönü Stadyumu ile ilgili tasarruflarda bulunmaya sadece Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nin yetkili olduğu hukuken tescil edilmiştir.

    2004 Yenileme Çalışmaları

    2003-2004 sezonunun tamamlanmasının ardından hemen başlayan çalışmalarla stadyum, farklı bir görünüm kazandı. Zemin indirme projesiyle, tribünler ile saha arasında sadece 4 metre uzaklık bırakıldı. Bu sayede yüzde 50 artışla, toplam koltuk kapasitesi de 32,145’e ulaştı. Kapalı trübünde bulunan basın tribünü, taraftarlardan gelen istek üzerine Numaralı Tribün tarafına alındı. Kapalı trübünün orta bölümündeki localar, tribünlerle saha arasında bulunan tel örgüler kaldırıldı. Stadyumun giriş ve çıkışlarını rahatlatmak için kapı sayısı da yüzde 100 artırılarak, 36’dan 72’ye çıkartıldı. BJK TV için stat içerisinde bir bölüm yapıldı. Ayrıca, tuvalet ve büfelere yenisi eklenerek, bakımları tamamlandı. Ayrıca 2007-2008 Mali Kongre'de inönü Stadının 42.000 kişilik ve üstü tamamen kapanabilir bir stad yapılacağı açıklandı. Yıldırım Demirören ise"Stadımızın yapımına Mayıs 2008 de başlayıp çok kısa bir süre olan 18 ayda tamamlayacağız"demiştir.

    Ulaşım

    BJK inönü Stadyumu, Beşiktaş'tan Taksim'e giden yolda Dolmabahçe Sarayı’nın karşısındadır. Taksim tarafından gelirken, Gümüşsuyu Caddesi'nin bitiminde, Beşiktaş inönü Stadyumu karşınıza çıkacaktır.
    BJK Plaza ve Kulüp Binası

    Akaretler Süleyman Seba Caddesi’nde bulunan BJK arsası üzerinde Şubat 1992 tarihindeki ihale sonucunda kat karşılığı sözleşme yapılarak iş merkezi inşaatına başlanmıştır. 1995 yılında inşaatı bitirilen plazanın B Blok’u BJK’ya aittir.

    Zemin katın altı 3 kat otopark olarak planlanmıştır. 13 katlı olan plazanın zemin katında dükkânlar, diğer katlarda ise ofisler mevcuttur. BJK B Blok 3. katta ve tamamı kulübe ait olan kulüp binasında çalışmalarını sürdürmektedir. Diğer dükkân ve ofisler BJK adına kiraya verilmiştir.

    Çilekli Sosyal Tesisleri

    Beşiktaş Belediyesi ile BJK arasında 20 Mart 1995 tarihinde imzalanan sözleşmeyle 10 yıllığına kiralanan bu alan üzerinde Belediye tarafından yarım bırakılan yapılar ile yüzme havuzunun BJK tarafından tamamlaması ile 23 Temmuz 1996 tarihinde işletmeye açılmıştır.

    1998 yılı Temmuz ayında tenis kortu ve otopark ilavesiyle eski halinden daha güzel olarak yeniden hizmete açılmıştır.

    Fulya Şan Ökten Kamp Tesisleri

    Ana madde: Fulya Tesisleri

    Şan Ökten Kamp Tesisleri 2.011 m², Süleyman Seba Kapalı Spor Salonu 2.669 m², toplam 4.680 m² alan üzerinde bulunan tesislerin 21 Eylül 1984 tarihli protokol ile 49 yıllık intifa hakkı ve spor tesisleri işletmeciliği BJK'ya verilmiştir. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü 50.447 m² olan parsellerin satışını ise 17 Ekim 1997 tarihli ek protokol III ile BJK'ya yapmıştır.

    Fulya Tesisleri’nde 2 çim, 1 toprak saha bulunmaktadır. Ayrıca 1 halı saha ve kafeterya işletmeye verilmiştir. Toprak saha tribünleri altında Futbol Alt Yapı, Güreş Şubesi ve Tesisleri ile Alt Yapı Yatakhanesi bulunmaktadır. 2 çim saha arasında A Takımı Kamp Tesisleri olan Şan Ökten Kamp Tesisleri’nde kondisyon salonu, malzeme deposu, sağlık ünitesi, toplantı salonu, restoran ve kafeterya bulunmaktadır.
    Tümünü Göster
    ···
  16. 66.
    0
    saba hanım geçen gün bir magazin sitesinde cemil ipekçiyle ilgili ilginç bi haber okudum. kendisinin 12.5 yaşından beri yılda iki kere doğum günü kutladığı yazıyodu. lütfen nedenini sorar mısınız çok merak ediyorum.iyi yayınlar.
    ···
  17. 67.
    0
    adam islamla yakmış kafayı
    ···
  18. 68.
    0
    upupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupup
    ···
  19. 69.
    0
    ajan lan bu adam amerikan oyunu bunlar hep
    ···
  20. 70.
    0
    okumadı mailleri kaşar
    ···