/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
http://hizliresim.com/ogV1MQ
  1. 1.
    0
    Evet beyler 3890 yılından geliyorum kısaca nasıl bir hayat yaşadığımızdan bahsedeceğim
    3800 yılının başlarından beri geliştirerek kullandığımız bir teknolojimiz var ve sizin bu dönemde kullandığınız internet gibi evrensel bir teknoloji size bu teknolojiyi biraz anlatıyorum fazlasını istemeyin teknik bilgilerini vermeyeceğim. Bahsettiğim teknolojinin adı Screenthree (SC3) bu teknoloji gezegenler, güneş sistemleri ile evrenin tüm noktaları arasında seyahat yapmamıza imkan sağlıyor. Tüm geçmiş ile gelecek yıllar bu teknoloji sayesinde ilerlemekte zaman kavramı artık çok farklı.
    Bu teknoloji sayesinde geçmişte yaşanmış olayları direk zihnimize aktarıp gözlerimizi kapatarak izleyebiliyoruz örneğin dünyanın varoluşundan bügüne kadar olan sürede yaşanmış bütün olayları görebiliyoruz. Screenthree ışık hızından daha hızlı ilerleyen menomental (Nano Teknoloji dediğiniz) bir sistem yani dünyada yaşanmış olayların tüm görüntüleri ışık olarak evrende ilerlemekte ve bu görüntüler katmanlar oluşturarak hâlâ daha boşlukta süzülmekte Screenthree işte tam burada devreye giriyor ve ışıktan hızlı giderek istediğiniz tarihteki görüntüyü yakalayıp zihnimize senkronize ediyor bizde gözlerimizi kapatarak zihnimize aktardiğimiz yani bizim seçtiğimiz zamanın görüntüsüne ulaşabiliyoruz bu youtube dan video izlemek gibi bir olay ve bu teknoloji ile ışıktan hızlı seyahatler yapabiliyoruz oda screenline adında değigib bir versiyonu.
    Dünya gibi techizatsız yaşanan yüzlerce gezegen bulundu ama hiç birinde insan bulunamadı ve bulunamayacak.
    Ama bizim (yani sizin şu an yaşadığınız) dünyamızdan diğer dünyalara göçler oluştu 3850 li yıllarda çok büyük savaşlar oldu ve bir çok insan hayatını kaybetti şu anda bütün gezegenlerde yaşayan insan sayısı çok sınırlı 1 milyar civarı (çin kadar bile değil) para diye bir olay kalmadı. Yediğimiz yiyecekler öyle hap kapsül falan değil bildiğiniz domates sebze vs. bütün insanlığın yaşam kalitesi çok yüksek ve sağlık sorunları kalmadı, ölümsüzlük diye bir olay bulunamadı fakat insanömrünü uzatan ilaçlar üretildi zaman kavramı değistiği için bizim 1 yılımız 2015 yılına göre biraz daha fazla (detayına inip beyin yakmanın manası yok)
    ···
  1. 2.
    0
    özet geç bin bunu hangi 2015 li okur
    ···
  2. 3.
    0
    kafan kendinden bile güzelmiş kardeş
    ···
  3. 4.
    0
    Şu SC3 güzel cihazmış panpa yapmak lazım bi tane
    ···
  4. 5.
    0
    yanıma ışınlansana .
    ···
  5. 6.
    0
    Bunu okuyacağıma tıp okurum amk
    ···